25 Mart 2017, Cumartesi 10:59:17

ABD uçağı acil iniş yaptı

ABD Hava Kuvvetlerine ait bir uçak, arıza nedeniyle Endonezya’nın batısındaki Açe eyaletine acil iniş yaptı.
  • Bu uçağı Reis indirtti. Helal sana başkan
  • Amariqanın oyunları bunlar dış mihrakların oyunu yavudi bunlar
  • Bu haberde de gördük ki, ABD gibi istediği uçağı üretebilen, ekonomisi güçlü bir ülkede hala 707 ler kullanılıyor. Neymiş uçağın yeni olmasının bir yere kadar anlamı var. Benim vergilerimle yapılan savurganlıklara acıyorum ve haram olsun diyorum. Lafım plansız programsız alınan yeni uçaklara karar verenlere...

Endonezya ajansı Antara’nın haberine göre, Boeing 707 tipi ABD askeri uçağı, teknik arıza sebebiyle Açe eyaletindeki Sultan Iskandar Muda Uluslararası Havalimanı’na zorunlu iniş gerçekleştirdi.

Hava trafik kontrol kulesiyle irtibata geçen uçağın pilotu, acil durum çağrısıyla iniş izni istedi ve patlama riskini önlemek amacıyla havada yakıt boşalttı.

Motorlarından birinde arıza oluşan uçağın inişinden önce de olası tehlikelere karşı havalimanında üst seviyede güvenlik önlemi alındı.

Açe’ye 20 kişilik askeri personeliyle acil iniş yapmak zorunda kalan uçağın, Japonya’daki bir hava üssüne gitmek üzere Hint Okyanusu’ndaki Diego Garcia Adası’nda ABD’ye ait hava üssünden kalktığı bildirildi.

ABD uçağı acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Reis ~ 7 yıl önce
Bu uçağı Reis indirtti. Helal sana başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 7 yıl önce
Amariqanın oyunları bunlar dış mihrakların oyunu yavudi bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyanmak lazım ~ 7 yıl önce
Bu haberde de gördük ki, ABD gibi istediği uçağı üretebilen, ekonomisi güçlü bir ülkede hala 707 ler kullanılıyor. Neymiş uçağın yeni olmasının bir yere kadar anlamı var. Benim vergilerimle yapılan savurganlıklara acıyorum ve haram olsun diyorum. Lafım plansız programsız alınan yeni uçaklara karar verenlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde ~ 7 yıl önce
Ne olmuş ya abd kullanıyorsa bizde gururla milli ilaçlama uçağı yaptık taysu mavi ışık gururla uçtu devletimizi kötülemeyin biraz övün
........ ~ 7 yıl önce
Ya 777 330 u beğenmeyen zatı muhteremlere ne demeli ABD iç hatlarda dünya kadar eski uçak var
Aviator ~ 7 yıl önce
Her önüne gelen havacılık konusunda yorum yapmasın, sen bu yaştaki bir uçağın bakım maliyeti ne kadardır biliyor musun ? Bu askeri uçaklar normal ticari uçaklar kadar cycle yapıyor mu ?
ağlama hemen ~ 7 yıl önce
O bir askeri uçak. Türk hava kuvvetlerinde de hala 1960 model F-4 ler kullanılıyor. Askeriyede eskiye yeniye bakılmaz. Görevini yaptığı sürece kullanılır.
Bizde mi??? ~ 7 yıl önce
Ama ilaclama yasak o nolcak??
Nerede ~ 7 yıl önce
O uçak nerede uçtu söylermisin bilgili kardeşim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000