18 Haziran 2017, Pazar 09:13:05

ABD'den Kuzey Kore'ye uçuş yasağı!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Helater Nauert, Kuzey Kore’ye seyahat eden Amerikalılara yasak getirmeyi düşündüklerini açıkladı.
  • Haber bulamadınız galiba, seyahat yasağını uçuş yasağı diye havacılıkla ilişkilendirip yayınladığınıza göre...
  • Daha doğrusu kendini uyanık sanan ABD'li ahmak. Kuzey Kore gibi yerde yasak işlere bulaşırsan, beyninin pekmezini akıtıp kalan posayı eline verip böyle ülkene geri gönderirler. Az bile yapmışlar, müstehaktır senin gibi ajan bozuntularına.
  • Sozcu Nauert e baksana yaaa. O ne diyosa dogrudur... Nerde bizde o sozcu...
  • Kuzey Kore halkını ve devletini dinsizlikten kin bürümüş. Gözleri kötülük yapmaktan başka bir şey görmüyor. Rabbim tez zamanda akıl, fikir, din ve imanla terbiye etsin bu halkı...
  • Kuzey koreyede cok fifi sizin getirdiginiz ucus yasagi.
  • "ben cok cilginim yaaa, kuzey koreden otelden bunu caldim" kafasinda takilirsan o kafaya takarlar. mustehak.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Helater Nauert, Otto Warmbier’in Kuzey Kore’de tutuklanmasının ve komaya girmesinin ardından seyahat yasağı getirmeyi düşündüklerini açıkladı. Seyahat yasağı düşüncesi üniversite öğrencisi Warmbier’in 1.5 yıl Kuzey Kore’de komadayken Koreli yetkililerce tutuklanmasından sonra geldi.

Ocak 2016’ta Pyonyang Havaalanı’nda Kuzey Kore’da kaldığı bir otele ait propaganda tabelasını çaldığı ve ülke dışına çıkarmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınmış ve 15 yıl ağır iş cezasına çarptırılmıştı. Kuzey Kore, hapishanedeki Amerikalı öğrencinin bakteriye bağlı bir zehirleme yaşadığını ve ardından bir tür uyku hapı alarak komaya girdiğini açıklamıştı. Neredeyse bir buçuk yıl hapsedilen Amerikalı öğrenci Otto Warmbier’in babası, bu süre zarfında oğluna çok kötü muamele edildiğini söyledi.

Kuzey Kore yönetimi tarafından tutulan Amerikalıların serbest bırakılması ile ilgili görüşmek üzere bir diplomat 12 Haziran’da Kore’ye gönderilmişti. Temsilci ayrıca hala hapiste olan 3 Amerikalı ile görüşmek üzere randevu ayarladı.

ABD'den Kuzey Kore'ye uçuş yasağı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Elpida ~ 7 yıl önce
Haber bulamadınız galiba, seyahat yasağını uçuş yasağı diye havacılıkla ilişkilendirip yayınladığınıza göre...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyanık ABD'li ~ 7 yıl önce
Daha doğrusu kendini uyanık sanan ABD'li ahmak. Kuzey Kore gibi yerde yasak işlere bulaşırsan, beyninin pekmezini akıtıp kalan posayı eline verip böyle ülkene geri gönderirler. Az bile yapmışlar, müstehaktır senin gibi ajan bozuntularına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaybe ~ 7 yıl önce
Sozcu Nauert e baksana yaaa. O ne diyosa dogrudur... Nerde bizde o sozcu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Kuzey Kore halkını ve devletini dinsizlikten kin bürümüş. Gözleri kötülük yapmaktan başka bir şey görmüyor. Rabbim tez zamanda akıl, fikir, din ve imanla terbiye etsin bu halkı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zombi ~ 7 yıl önce
Bence onlar seninle tanışmış olsalardı aynı şekilde kendi ilahlarınada senin için duacı olurlardı. Herkesin dini kendine sana ne oluyorda bu şekilde insanları eleştiriyorsun...
Aa ~ 7 yıl önce
Kuzey koreyede cok fifi sizin getirdiginiz ucus yasagi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi olmus ~ 7 yıl önce
"ben cok cilginim yaaa, kuzey koreden otelden bunu caldim" kafasinda takilirsan o kafaya takarlar. mustehak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustehak değil ~ 7 yıl önce
Evet sırf gidince kankalara hava yapacağım diye K. Kore gibi dikta yönetimi olan bir ülkede böyle bir şeye cesaret etmek kafasızlık. Ama sorarım o yaşta hangimizin kafası normaldi ki? Çocukluk deyip geçilecek, sadece korkutulacak cezalandırılacağı yerde, o yaştaki bir çocuğa bu muamele kesinlikle mustehak değil. Adam mı öldürmüş. Ülke mi soymuş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000