11 Ekim 2017, Çarşamba 08:45:03

ABD'li yolcular kapıda kaldı!

Türkiye ve ABD arasında karşılıklı olarak başlatılan vize yasağının ardından Türkiye’ye girmek isteyen bazı ABD’li yolcular, vizesi olmadığı için ülkeye girişlerine izin verilmedi.
  • ver mehteri.. alti ay sonra rusyadan diledigin gibi ozurunu dilersin..
  • Turizm Türkiye’nin önemli gelir kalemlerinden biri. Adam Kapalıçarşı’ya gidip birkaç dolar harcasaydı fena mı olurdu? İncirlik’i kapatamadıktan sonra kendi ayağımıza sıkmak Neye yarar?
  • Ankara-Ahlatlıbel, Amasya-Merzifon, Bartın, Çanakkale, Diyarbakır-Pirinçlik, Eskişehir, İzmir-Bornova, İzmit, Kütahya, Lüleburgaz, Sivas-Şarkışla, İskenderun, Ordu-Perşembe, Rize-Pazar, Erzurum ve Mardin,Şile üssü,Balıkesir 9. Hava Jet Üssü,İzmir Hava Üssü Çiğli,Tekirdağ Çorlu Havaalanı, Konya Hava Üssü,Gaziantep Havaalanı, Batman Havaalanı,Mersin Taşucu Limanı, İskenderun Limanı, Afyonkarahisar askeri havaalanı “Ana Jet Bakım Üssü”, saydığım yerler tahsis edilen abd üsleri ayrıca 2008 yılında Nagehan Alçı ile bir mülakat yapan Amerikalı gazeteci Seymour Hersh'in sözleri ise aynen şöyle:“ABD’nin Türkiye’de resmen açıklanmayan birçok üssü var. Soğuk savaş zamanında kurulmuş olanları var. Uzun zamandan beri iki ülke arasında tam detayları açıklanmayan askeri işbirliği var.'' Şimdi adam senin besin yolunun son noktasından girmiş bağırsaklarında dolaşıyor sen neymiş ülkeye vizesiz almıyormuşsun. HA HA HA eğlenmeye devam hadi ver mehteri çoşş
  • Türkiye öyle ahkam kesecegin,blöf yapacağın bir ülke değil. ..Geçti el pençe başkanınız önünde duran zihniyet.Hamdolsun milli ve manevi bir yönetim anlayışı var
  • Çıkma. Uçağını bekle.
  • Türk vatandaşlarını yurt dışına çıkarken vize için uğraştırıyorlar, yabancılar ise ülkeye girişte vize alabiliyor diye eleştirenler okumalı bu haberi. Türkiye gerekmesi durumunda birebir karşılık vermesini biliyor görüldüğü üzere.
  • bi tarafınızda bişey olsa yer hizmetlerinden bulacaksın , haberi düzgün oku , transit yolcu!
  • Derhal sinirdisi edilsinler. Ustune de $ 500 kisi basi paracezasi verilsin
  • seve seve verirler:)
  • Kontuardakı memur ne iş yapıyor pardon ?

Türkiye ve ABD arasında karşılıklı olarak başlatılan vize yasağının ardından Türkiye’ye girmek isteyen bazı ABD’li yolcular, vizesi olmadığı için ülkeye girişlerine izin verilmedi.

Türkiye ve ABD arasında yaşanan vize krizi, etkilerini göstermeye başladı. Karşılıklı olarak başlatılan yasakla birlikte hali hazırda vizesi bulunmayan vatandaşların ülkeye girişini engelleyen uygulama, Türkiye’ye giriş yapmak isteyen bazı ABD vatandaşlarını etkiledi.

ABD’li yolcular vize engeline takıldı

ABD’nin Washington Havalimanı’ndan kalkan uçakla İstanbul aktarmalı olarak Cape Town’a gitmek Atatürk Havalimanı’na gelen ABD vatandaşı Romney Edwars da vize yasağına takılan yolculardan biri oldu. Aktarma uçuşunu beklerken İstanbul’u gezmek için ülkeye giriş yapmak isteyen vize engeline takıldı. Dış Hatlar Terminalindeki vize bürosuna gelen ABD’li yolcu vize alamadı. Uygulamadaki değişiklikten haberi olmadığını belirten Edwars,“ Böyle bir şey beklemiyordum. Son derece can sıkıcı” dedi.

ABD’den Amsterdam aktarmalı olarak İstanbul’a gelen başka bir yolcu da vize alamadı. İstanbul’a giriş yapamayan yolcu, ABD’de havalimanından ayrılırken kimsenin kendisini vize yasağı hakkında uyarmadığını belirtti.

Öte yandan transit yolcular havalimanında herhangi bir sorun yaşamazken 8 Ekim’den önce elektronik vize alan yolcular da sorunsuz şekilde ülkeye giriş yaptı.

ABD'li yolcular kapıda kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ver ~ 6 yıl önce
ver mehteri.. alti ay sonra rusyadan diledigin gibi ozurunu dilersin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neye yarar ~ 6 yıl önce
Turizm Türkiye’nin önemli gelir kalemlerinden biri. Adam Kapalıçarşı’ya gidip birkaç dolar harcasaydı fena mı olurdu? İncirlik’i kapatamadıktan sonra kendi ayağımıza sıkmak Neye yarar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 6 yıl önce
Diplomaside mutekabiliyet cok onemli. Bir kac dolar icin bu hakkimizdan vazgecemeyiz.
Sevgili Conim benim ~ 6 yıl önce
Ankara-Ahlatlıbel, Amasya-Merzifon, Bartın, Çanakkale, Diyarbakır-Pirinçlik, Eskişehir, İzmir-Bornova, İzmit, Kütahya, Lüleburgaz, Sivas-Şarkışla, İskenderun, Ordu-Perşembe, Rize-Pazar, Erzurum ve Mardin,Şile üssü,Balıkesir 9. Hava Jet Üssü,İzmir Hava Üssü Çiğli,Tekirdağ Çorlu Havaalanı, Konya Hava Üssü,Gaziantep Havaalanı, Batman Havaalanı,Mersin Taşucu Limanı, İskenderun Limanı, Afyonkarahisar askeri havaalanı “Ana Jet Bakım Üssü”, saydığım yerler tahsis edilen abd üsleri ayrıca 2008 yılında Nagehan Alçı ile bir mülakat yapan Amerikalı gazeteci Seymour Hersh'in sözleri ise aynen şöyle:“ABD’nin Türkiye’de resmen açıklanmayan birçok üssü var. Soğuk savaş zamanında kurulmuş olanları var. Uzun zamandan beri iki ülke arasında tam detayları açıklanmayan askeri işbirliği var.'' Şimdi adam senin besin yolunun son noktasından girmiş bağırsaklarında dolaşıyor sen neymiş ülkeye vizesiz almıyormuşsun. HA HA HA eğlenmeye devam hadi ver mehteri çoşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat 58 ~ 6 yıl önce
Türkiye öyle ahkam kesecegin,blöf yapacağın bir ülke değil. ..Geçti el pençe başkanınız önünde duran zihniyet.Hamdolsun milli ve manevi bir yönetim anlayışı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tGs ~ 6 yıl önce
kanka hollandayla kavga vardı noldu sahiden o olay? atara atar gidere gider. schengenden geleni de ulkeye sokmayalım kapıda cevırelim var mısın?;) yoksa tribune mi oynuyorsun
Çıkıp napacan ~ 6 yıl önce
Çıkma. Uçağını bekle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demekki yapıyormuş ~ 6 yıl önce
Türk vatandaşlarını yurt dışına çıkarken vize için uğraştırıyorlar, yabancılar ise ülkeye girişte vize alabiliyor diye eleştirenler okumalı bu haberi. Türkiye gerekmesi durumunda birebir karşılık vermesini biliyor görüldüğü üzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dd ye ~ 6 yıl önce
bi tarafınızda bişey olsa yer hizmetlerinden bulacaksın , haberi düzgün oku , transit yolcu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 6 yıl önce
Derhal sinirdisi edilsinler. Ustune de $ 500 kisi basi paracezasi verilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veriler ~ 6 yıl önce
seve seve verirler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 6 yıl önce
Kontuardakı memur ne iş yapıyor pardon ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kmmis ~ 6 yıl önce
Ne diyorsun şuursuz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000