15 Aralık 2017, Cuma 13:22:15

Aegean Airlines kış destinasyonlarını tanıttı

Yunanistan’ın ve Aegean Havayollarının kış destinasyonlarının tanıldığı yıl sonu kokteyli İstanbul’da bulunan seyahat acentelerinin katılımı ile gerçekleşti.
  • yurtdışına thy'ye kıyasla %50'ye varan indirimler sunabilen bir havayolu olması çok güzel. hem istanbul hem izmirden çok uygun fiyatlar sunuyor. izmir uçuşlarının artmasını diliyoruz tabii.
  • Gerçekten parasına göre oldukça iyi hizmet sunuyorlar. Özellikle Avrupa uçuşları için uygun fiyatları olabiliyor.
  • Dedem
  • Uçakları yaşlı mı ne?
  • Xronia polla-egean

Türkiye ile Yunanistan arasındaki turizm işikilerinin gelişmesi amacı ile Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu Turizm Bölümü ile Aegean Airlines tarafından organize edilen Yunanistan’ın ve Aegean Havayollarının kış destinasyonlarının tanıldığı yıl sonu kokteyline İstanbul’da bulunan seyahat acentelerinin katılımı ile gerçekleşti. Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğunda yapılan kokteyl’e ilgi yoğundu.

Yunanistan’ın yanlızca bir yaz destinasyonu olmadığının özellikle vurgulandığı gecede; Kayak Sporu, Şubat’ta tüm Yunanistan’da kutlanan Apokries Karnavalı, Gastronomi gezileri, Golf Turları, Kongre gibi diğer olanaklar ile beraber Yunanistan’ın tüm yıl boyunca ziyaret edilebileceği aktarıldı.

Aegan Havayolları Türkiye Ülke Müdürü Veronika Mirey Göldağ yaptığı konuşmada Aegean Havayolları’nın İstanbul’dan günde 3, İzmir’den ise haftada 3 seferi ile kolaylıkla bunun gerçekleşebileceğinin altını çizdi.

Star Allaince üyesi olan Aegean Havayolları’nın filosunda 58 uçak bulunmaktadır ve 44 ülkede 122 uluslararası uçuş ile beraber iç hatlarda ise 31 hatta uçuşu bulunuyor.

Aegean Airlines kış destinasyonlarını tanıttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

izmirli ~ 6 yıl önce
yurtdışına thy'ye kıyasla %50'ye varan indirimler sunabilen bir havayolu olması çok güzel. hem istanbul hem izmirden çok uygun fiyatlar sunuyor. izmir uçuşlarının artmasını diliyoruz tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Gerçekten parasına göre oldukça iyi hizmet sunuyorlar. Özellikle Avrupa uçuşları için uygun fiyatları olabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 6 yıl önce
Dedem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşlı ~ 6 yıl önce
Uçakları yaşlı mı ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 6 yıl önce
Thy Ürdün’e 1200 tl Ürdün havayollarıda daha pahalı hatta Pegasus ankaradan 500-600 tl Ama Ege havayolları 350 tl ye Atina aktarmalı uçuyor Ocakta uçucağım Amman’a
birol ~ 6 yıl önce
bizene bundan ???
Kalo taksidi- ~ 6 yıl önce
Xronia polla-egean

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000