27 Temmuz 2016, Çarşamba 18:51:35

AHL eski valisi Aydın teslim oldu

Darbe girişimi soruşturmasıyla ilgili olarak vali ve kaymakamlara yönelik yapılan operasyon kapsamında gözaltı listesinde adı geçen Merkez Valisi Ahmet Aydın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.
  • Ahmet Aydin bey giyaben tanidigin biridir amma ve lakin kendisi vatanperver ve musluman bir insandir. Tweetlerine bakabilirsiniz. Fetullahi zamaninda sevmis olabilir ama asla bir ihanete ortak olmaz diye inaniyorum. Bilmeden karalama yapmamak lazim.
  • Siirtte 3 şehit . Şu fetö cü askerler gitsede bi orada pkk ya bi darbe yapsa. Yada kefenini giyip meydanlara çıkanlar gitip de pkk ile çatışsa. Burada bayrak sallamak kolay.
  • Devletin kimlere teslim edildiginin, nasil yok edildiginin kanitidir. Sen Dinazorla yataga gir sonra tum milleti yardima cagir. Yapin yuzde hesabini bakalim %ne kadar onlardan diye.. bu milleti fetö culer defediyordu işe almıyordu düne kadar heryerde. Hala ağalar sahip cikmaya devam ediyor PİÇ (paralelci ihanet cetelerine) lere heryerde. Reis bence etrafindakileri ağır bir falakaya yaturman lazim. Öyle ya yaveri bile yedirmislerse,onlarca hülleleri hep paralelcilere yapmislar haberleri yok. A. Davutoglu ahhh
  • Valimizin ingilizce de maşallah yani aynı native speaker gibi .
  • Obama'ya sadece surati benzemis, kararmis adam tirtigi icin :) Birde, sanki flort etmis azicik,senden hoslaniyom falan, ne is aga ? Bak bunlarin bu yonlerini bilmiyorduk :)
  • pkk ve feto tarafından boyuna kandırılan devlet yönetiminin acizliğinin belgesi!
  • Ahmet abi sende mi ya :(
  • Türkiye Cumhuriyetini temsil eden valiye bak. Ne diyelim.

İstanbul’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasının bürokrasi ayağında hakkında yakalama kararı çıkarılan 9 validen Ahmet Aydın teslim oldu.

Siirt Valisi'yken merkeze atanan daha sonra ise açığa alınan Ahmet Aydın’la gözaltına alınan vali sayısı 6 oldu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 1 vali yardımcısı ve 3 kaymakamın sorgularının da sürdüğü öğrenildi.

Operasyon kapsamında İstanbul’un eski valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da bulunduğu 6 vali, 1 vali yardımcısıyla 3 kaymakam gözaltına alınmıştı.

OBAMA GİBİ OLMAK İSTİYORDU!
Vali Aydın, 2012 yılında attığı bir twit nedeniyle de gümdemde uzun süre yer edinmişti. Ahmet Aydın, ABD Başkanı Barack Obama'nın bir twitine yanıt vererek "Sizin gibi olmak istiyorum" demişti.

AHL eski valisi Aydın teslim oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bilmeden konusmayin vebal almayin ~ 8 yıl önce
Ahmet Aydin bey giyaben tanidigin biridir amma ve lakin kendisi vatanperver ve musluman bir insandir. Tweetlerine bakabilirsiniz. Fetullahi zamaninda sevmis olabilir ama asla bir ihanete ortak olmaz diye inaniyorum. Bilmeden karalama yapmamak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siirt ~ 8 yıl önce
Siirtte 3 şehit . Şu fetö cü askerler gitsede bi orada pkk ya bi darbe yapsa. Yada kefenini giyip meydanlara çıkanlar gitip de pkk ile çatışsa. Burada bayrak sallamak kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıırt serefsızı ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Acziyet ~ 8 yıl önce
Devletin kimlere teslim edildiginin, nasil yok edildiginin kanitidir. Sen Dinazorla yataga gir sonra tum milleti yardima cagir. Yapin yuzde hesabini bakalim %ne kadar onlardan diye.. bu milleti fetö culer defediyordu işe almıyordu düne kadar heryerde. Hala ağalar sahip cikmaya devam ediyor PİÇ (paralelci ihanet cetelerine) lere heryerde. Reis bence etrafindakileri ağır bir falakaya yaturman lazim. Öyle ya yaveri bile yedirmislerse,onlarca hülleleri hep paralelcilere yapmislar haberleri yok. A. Davutoglu ahhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Valimizin ingilizce de maşallah yani aynı native speaker gibi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Obama gibi olmus ~ 8 yıl önce
Obama'ya sadece surati benzemis, kararmis adam tirtigi icin :) Birde, sanki flort etmis azicik,senden hoslaniyom falan, ne is aga ? Bak bunlarin bu yonlerini bilmiyorduk :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
pkk ve feto tarafından boyuna kandırılan devlet yönetiminin acizliğinin belgesi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 8 yıl önce
Ahmet abi sende mi ya :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valiye Bak ~ 8 yıl önce
Türkiye Cumhuriyetini temsil eden valiye bak. Ne diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 8 yıl önce
Çoğu kişinin bir idolü vardır bu hayatta. Bu valinin de Obamaymış.. Ne rte'yi mi idol edinseydi yani?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000