21 Eylül 2017, Perşembe 23:15:54

AHL'de uçuşlar normale döndü

Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptığı sırada Cessna 650 Citation 7 tipi özel jet kırıma uğramıştı. Olay sonrası iniş ve kalkışlar kısa süreliğine durdurulmuştu. AHL'de uçuşlar kısa süre önce normale döndü.
  • Çok şükür. Açılmasaydı çünkü yaralı ekip hastanede acılar içinde kıvranacaktı. Bir nebze rahatlamıslardır bu haberi duyunca. Bombalama olayından sonra da cabucak açılmıştı Ahl. Ne kadar takdir etsek az valla gerekli ve yetkili kişileri !!!!!!!

Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptığı sırada Cessna 650 Citation 7 tipi özel jet kırıma uğramıştı. Yaşanan kaza sonrası Atatürk Havalimanı'na kalkış ve inişler durdurulmuştu.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; yaşanan kaza sonrası uçuş trafiğinin 23:00 sularında normale döndüğü öğrenildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Şu an itibariyle Atatürk Havalimanı'nın her iki pisti de operasyona açılmıştır" dedi.

Kazayla ilgili bir açıklama da İstanbul Valisi Vasip Şahin'den geldi. Şahin, "Dört kişi var uçak içerisinde, 3'ü mürettebat, 1'i yolcu. Hepsinin durumu iyi, herhangi bir can kaybı yok" ifadelerini kullandı.

AHL'de uçuşlar normale döndü

Yorumlar

Süper ~ 7 yıl önce
Çok şükür. Açılmasaydı çünkü yaralı ekip hastanede acılar içinde kıvranacaktı. Bir nebze rahatlamıslardır bu haberi duyunca. Bombalama olayından sonra da cabucak açılmıştı Ahl. Ne kadar takdir etsek az valla gerekli ve yetkili kişileri !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000