13 Eylül 2017, Çarşamba 14:21:08

Air Berlin'de yine pilot krizi!

Almanya'da havayolu şirketi Air Berlin, rahatsızlık sebebiyle 2. kez işe gelmeyeceğini bildiren pilotlar sebebiyle çok sayıda uçuşunu bir kez daha iptal etmek zorunda kaldı.
  • haksa haktir hep turkiyede mi olacak..demokrasinin merkezi almanyada ucmak istemezler zorla mi..beter olsunlar alman ekonomisi çöksun iyi olur..
  • Yayını kes yayını.Şimdi Türkiye'dekilerde duyacak,uyanacaklar.Sonra ekonomi çökecek. Şaka lan şaka....:)
  • ulan batacağınız belli. pilotlara helal olsun. borajet gibi bekleyip bekleyip kapının önüne mi konsunlar. şirket satılacak dendiğinde taş koysaydık yalçın ayaslı kapatırdı herkes parasını alırdı. kimse sendeleyen şirketi taşımasın. o patronun problemi. siz batırın kendi şirketinizi. çalışan olmadan şirket olmasın.
  • Alo airberlin gozyaslari icin mendil vereyim hih
  • Thy i senelerce asagladiniz rencide etiniz. Her turlu pisligi yaptiniz simdi su dusdukleri duruma bak. En son turkler guluyo!
  • Helal olsun adamlara . Bizimkikerde birbirlerini işinden eder. Kendi oğlu yandaşı veya tanıdığını da hata bike yapsa hoşgörür. Ama elime düşmeyin bende size acımıycam ve herşeyden önemlisi umarım belanızı Allah dan bulursunuz zaten takip ediyorum buluyorlar belalarını.
  • AirBerlin 1 hafta daha uçuramasın uçaklarını, kimin ateşle oynadığını görür.
  • turk pilotlar oyle mi..
  • Son yolladıkları ceza alanlara bakarsanız da ne kadar komik seylerle ugrastıklarını gorursunuz. Her yerin kralı kendi mekanında borusunu otturuyor bizim kaptanlar ucakta bile misafir. Gidiyorsun bilet satısa postasını koyuyor gidiyorsun gisada postasını koyuyor gidiyorsun genel mudurluge postasını koyuyor sen kendi coplugun olan ucakta bile misafirsin nerde o eski günler nerde o eski kaptanlar hepimizi daha coooookkkkkkk operler siz bu kafada devam ettikçe.
  • Bizimkilere semer vursan eyvallah der adamların tavuğuna kıst desen ya grev yapıyor ya rapor alıyor ya iş yavaslatıyor. Delikanlı kaptanlar var ama toplasan 300 tane cıkmaz onlar da organıze olamıyor. Adamların emeklilik hakları gelmiş emekli olamıyorlar ve haklarını aramaya korkuyorlar:)) Siz boyle devam ettikce semer vuran cok olur. Adamın maası 1 senede yuzde 30 erimiş hak ettigi zammı alamamış dünyanın en dusuk maasını veren bir tane garanti pas hakkı dahi olmayan bayrak tasıyıcı sozum ona kurumsal fırmasında calısıyor:))) Agzını acmaya korkuyor. Fo lardan haksız yere dolar ile euro ile dünyanın en pahalı eğitiminin parasını alıyor adam yerine koymuyor upgrade vermiyor geniş govdeden keyfi saat kesiyor bir tane ses cıkaran yok. 15.000 çalışanı olan uçuş işletmenin soz hakkı dahi yok makam dolsun diye oturuyor insanlar orda ne hakkını savunan var ne arkanda duran var anca yok stabil oldun mu yok kravatını bagladın mı bos bos ıslerle ugrassın dursunlar millete ceza kesmek ıcın.

Almanya'da havayolu şirketi Air Berlin, rahatsızlık sebebiyle 2. kez işe gelmeyeceğini bildiren pilotlar sebebiyle çok sayıda uçuşunu bir kez daha iptal etmek zorunda kaldı. Şirketin CEO’su Thomas Winkelmann, çalışanların ‘ateşle oynadığını’ söyledi.

Pilotların toplu bir biçimde rahatsızlandığını bildirmesi, ağustos ayında iflas başvurusunda bulunan Air Berlin'e yapılacak teklifler için son tarihe günler kala yaşandı.

Air Berlin sözcüsü, "30'dan fazla uçuş, çarşamba günü 150 civarında pilotun rahatsızlandığını bildirmesi üzerine iptal edildi" dedi.

Şirketin CEO'su Thomas Winkelmann ise çalışanların ‘ateşle oynadığını' söyleyerek, bu hareketin açıkça bir ‘protesto' olduğunu savundu.

Şirket için teklif sunacakların 15 Eylül'e kadar vakti bulunurken, kararın ise 21 Eylül'e kadar verileceği belirtilmişti.

Almanya'nın en büyük ikinci havayolu şirketine ilk resmi teklif INTRO Group'tan gelmişti.

'PİLOTLAR, ŞİRKETİN VARLIĞINI TEHDİT EDİYOR'

İptallerden en çok Düsseldorf ve Berlin-Tegel havalimanlarının etkilendiği, yolculara limanlara gelmemelerinin söylendiği aktarıldı.
Dün de binlerce yolcu, 200 pilotun bir anda rahatsızlandığını bildirmesi üzerine yaklaşık 100 uçuşun iptal edilmesiyle ‘ortada kalmıştı'.

Air Berlin, söz konusu pilotları, şirketin varlığını ‘tehdit etmekle' suçladı.

Almanya Ulaştırma Bakanı Alexander Dobrindt, tüm pilotlara işlerine dönme çağrısında bulundu.

Air Berlin'de yine pilot krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

camaeothy ~ 7 yıl önce
haksa haktir hep turkiyede mi olacak..demokrasinin merkezi almanyada ucmak istemezler zorla mi..beter olsunlar alman ekonomisi çöksun iyi olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo Fatih ~ 7 yıl önce
Yayını kes yayını.Şimdi Türkiye'dekilerde duyacak,uyanacaklar.Sonra ekonomi çökecek. Şaka lan şaka....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 7 yıl önce
ulan batacağınız belli. pilotlara helal olsun. borajet gibi bekleyip bekleyip kapının önüne mi konsunlar. şirket satılacak dendiğinde taş koysaydık yalçın ayaslı kapatırdı herkes parasını alırdı. kimse sendeleyen şirketi taşımasın. o patronun problemi. siz batırın kendi şirketinizi. çalışan olmadan şirket olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Byee ~ 7 yıl önce
Alo airberlin gozyaslari icin mendil vereyim hih

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Thy i senelerce asagladiniz rencide etiniz. Her turlu pisligi yaptiniz simdi su dusdukleri duruma bak. En son turkler guluyo!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Helal olsun adamlara . Bizimkikerde birbirlerini işinden eder. Kendi oğlu yandaşı veya tanıdığını da hata bike yapsa hoşgörür. Ama elime düşmeyin bende size acımıycam ve herşeyden önemlisi umarım belanızı Allah dan bulursunuz zaten takip ediyorum buluyorlar belalarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateş ~ 7 yıl önce
AirBerlin 1 hafta daha uçuramasın uçaklarını, kimin ateşle oynadığını görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
varys ~ 7 yıl önce
turk pilotlar oyle mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt1 ~ 7 yıl önce
Son yolladıkları ceza alanlara bakarsanız da ne kadar komik seylerle ugrastıklarını gorursunuz. Her yerin kralı kendi mekanında borusunu otturuyor bizim kaptanlar ucakta bile misafir. Gidiyorsun bilet satısa postasını koyuyor gidiyorsun gisada postasını koyuyor gidiyorsun genel mudurluge postasını koyuyor sen kendi coplugun olan ucakta bile misafirsin nerde o eski günler nerde o eski kaptanlar hepimizi daha coooookkkkkkk operler siz bu kafada devam ettikçe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt0 ~ 7 yıl önce
Bizimkilere semer vursan eyvallah der adamların tavuğuna kıst desen ya grev yapıyor ya rapor alıyor ya iş yavaslatıyor. Delikanlı kaptanlar var ama toplasan 300 tane cıkmaz onlar da organıze olamıyor. Adamların emeklilik hakları gelmiş emekli olamıyorlar ve haklarını aramaya korkuyorlar:)) Siz boyle devam ettikce semer vuran cok olur. Adamın maası 1 senede yuzde 30 erimiş hak ettigi zammı alamamış dünyanın en dusuk maasını veren bir tane garanti pas hakkı dahi olmayan bayrak tasıyıcı sozum ona kurumsal fırmasında calısıyor:))) Agzını acmaya korkuyor. Fo lardan haksız yere dolar ile euro ile dünyanın en pahalı eğitiminin parasını alıyor adam yerine koymuyor upgrade vermiyor geniş govdeden keyfi saat kesiyor bir tane ses cıkaran yok. 15.000 çalışanı olan uçuş işletmenin soz hakkı dahi yok makam dolsun diye oturuyor insanlar orda ne hakkını savunan var ne arkanda duran var anca yok stabil oldun mu yok kravatını bagladın mı bos bos ıslerle ugrassın dursunlar millete ceza kesmek ıcın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısınız ~ 7 yıl önce
Pilotundan yer ekibine bir thy çalışanının içler acısı halini çok güzel özetlemişsiniz. Akademiden mezun first officer olmuş çocuklar dünyanın en pahalı eğitimini almış olduklarını malesef çok geç anlıyorlar. Buna rağmen bir de zam yapıldığı söylentileri var.
fo ~ 7 yıl önce
Kaptanım her gün aynı şeyleri bülten diye atıyorlar onu unutmuşsunuz:) Boş bakkal . tartar hesabı.
Fo ~ 7 yıl önce
Cok iyi ozetlemissiniz ne yazikki dogru, surekli ezilmekten asagilanmaktan biktirdilar. Sanki pilot almiyolar intikam aliyolar. Allah akil fikir versin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000