15 Aralık 2017, Cuma 09:51:06

Airbus'ta üst yönetim görevden ayrılıyor

Avrupalı uçak üreticisi Airbus SE'nin üst yönetimi görevden ayrılıyor. 
  • Yönetimler her 4 senede görevinden ayrılmalı. Özel şartlar altında 1 sene daha uzatılmalı. Daha uzun olması yöneticiyi zaafa ugratır. Örnegi çoktur. Görev bırakanlarda iyi yöneticilerdir.
  • Fetoye darbeyi heryerden vuruyoruz. Sira boeinge gelecek. Kork ve titre! Turkler geliyor dunyaya hukmetmeye
  • Sonunda hak yerini buluyor, tk hala airbusa çuval dolusu para ödemeye devam etsin bir onur kadar olamadınız vergilerimiz nereye gidiyor!!!

Avrupalı uçak üreticisi Airbus SE'nin üst yönetimi görevden ayrılıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgiye göre Airbus CEO'su Thomas Enders, Yönetim Kurulu'nun 2018 için planları gözden geçirmek için dün yaptığı toplantıda 2019 yılında görevinden ayrılacağını bildirdi.

Şirket'in iki numaralı ismi Fabrice Bregier de 2018 yılında ayrılacağını ifade etti. Kaynaklar, Enders'in sözleşmesinin 2019 yılında sona ereceğini, Yönetim Kurulu'na yaptığı açıklamanın sözleşmesinin uzatılmasını istemeyeceği anlamına geldiğini de belirttiler. 

Airbus'ta üst yönetim görevden ayrılıyor

Yorumlar

Honour ~ 6 yıl önce
Yönetimler her 4 senede görevinden ayrılmalı. Özel şartlar altında 1 sene daha uzatılmalı. Daha uzun olması yöneticiyi zaafa ugratır. Örnegi çoktur. Görev bırakanlarda iyi yöneticilerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne olacagiydi ~ 6 yıl önce
Fetoye darbeyi heryerden vuruyoruz. Sira boeinge gelecek. Kork ve titre! Turkler geliyor dunyaya hukmetmeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
İnşallah bizimle kafa buluyorsundur. Zira aksi üzücü
—- ~ 6 yıl önce
Yıllar önce devlet hükümet millet o uçağın arkasında durup tüm baskılara rağmen o uçağı üretmeye devam etselerdi şu an ülke olarak bu durumda olmazdık. Şu an yapılan Hurkuş. Fırtına Altay araçları ülkemizde yapılıyor olabilir fakat tasarım motor aktarma organları hep yabancı. Genede bir kurs olarak bu uçağı yapıp devletin gözüne sokmaları bence çok hoş bir davranış
Oyun bitti thomas ~ 6 yıl önce
Sonunda hak yerini buluyor, tk hala airbusa çuval dolusu para ödemeye devam etsin bir onur kadar olamadınız vergilerimiz nereye gidiyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000