24 Nisan 2018, Salı 09:01:35

American Airlines uçağında şok müdahale!

American Airlines’a ait bir yolcu uçağında polis, uçaktan inmesi istenen yolcuya şok tabancası ile müdahale etti.
  • Kesin bu yolcu araptır
  • Beceriksiz itler. Bir kelepçe takacaklar elektrikle öldürecekler kelepçe takamadılar. Domuz gibi herfler, açıklama yok insanlık dışı müdahalede bulunuyorlar.
  • Doğru olan bu kabine gelip oturup uçuşunu yapana kimse bisey yapmıyor zaten böylelerini bidaha ucaklara almican
  • Hepimiz defalarca gördük,Güvenlik Kuvvetelerinin Yolculara Sert Müdajalesini. Ama hepimiz bütün bunlara rağmen Yinede Amerika’ya gitmek görmek yerleşmek isteriz ( gidip görenler hariç )! Neden ? Ne derler ? Davulun Sesi Uzaktan Hoş Gelir ! Acaba herşey göründüğü gibimi ? DÜŞÜNELİM DOĞRUSU NE ?
  • Şiddet ve beceriksizlik, amerikanın özeti. 3 tane ayı gibi polis bir adama tazer kullandıkları halde bir kelepçe takamıyorlar. İşte amerikanın özeti de budur. Baksan adam zannedersin ama tam bir beceriksiz aptaldır. İşine geldiğinde şiddet kullanmayı da çok güzel bahanelendirir Sam amca. Bakınız Ortadoğuda, Afganistanda, Vietnamda, Kore de milyonlarca insan öldü, sonunda ne oldu Hiç.. Vietnam hala komunist, Kore iki parça, Ortadoğu ve Afganistan değişen bir şey yok. Demek ki neymiş.. güçlü olmak haklı olmayı gerektirmiyor muş. Demek ki neymiş kazanmak için haklı olmak gerekiyor muş. Dik dur Türkiye çünki Haklıyız.

American Airlines’a ait bir yolcu uçağında polis, uçaktan inmesi istenen yolcuya şok tabancası ile müdahale etti.

ABD’nin Miami Uluslararası Havaalanında, American Airlines’a ait bir yolcu uçağında, 3 polis kendisine karşı koyan bir yolcuya şok tabancası ile sert bir şekilde müdahale etti. O anlar ise bir başka yolcu tarafından an be an kaydedildi. Twitter’da yayınlanan görüntüler, Amerikan polisinin sert müdahalesini gözler önüne serdi.

American Airlines tarafından olaya ilişkin yapılan açıklamada ise, 2 yolcu arasında tartışma yaşandığı belirtildi. Açıklamada, kabin görevlilerinin tartışmayı başlatan yolcudan uçaktan inmesini istediği ancak yolcunun uçaktan inmemesi üzerine görevlilerin polisi çağırdığı ifade edildi. Havayolu şirketinin açıklamasında, yolcunun kendisini uçaktan indirmek isteyen polislere karşı koyduğu, polisin yolcuyu gözaltına aldığı ifade edildi.

Olayın ardından uçağın 1 saatlik rötarın ardından sorunsuz bir şekilde Chicago O'Hare Uluslararası Havalimanı indiği öğrenildi.

American Airlines uçağında şok müdahale!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Pax ~ 6 yıl önce
Kesin bu yolcu araptır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khan ~ 6 yıl önce
Beceriksiz itler. Bir kelepçe takacaklar elektrikle öldürecekler kelepçe takamadılar. Domuz gibi herfler, açıklama yok insanlık dışı müdahalede bulunuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus ~ 6 yıl önce
Doğru olan bu kabine gelip oturup uçuşunu yapana kimse bisey yapmıyor zaten böylelerini bidaha ucaklara almican

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuşunu yapana ~ 6 yıl önce
Geçmişte defalarca gördük,Zamanında Çek yapıp Uçağa Alınmış Yolcuyu Amerikan Airlines zorla indirdi ! Neymiş Önce Personel O Desination’a gidecek ! Neden ? Uçak Personeli ( Pilot veya Kabin Personeli veya neyse Görevli ) illa Uçacak ! Sende O zaman Uçuşlarda 2 Koltuk Satma veya Son ana bırak Satışı ! Ama Last Minute kalkıp Personel için Uçuşa Alınmış Yolcuyu Zorla indirirsen Olanları herkes görür ve Adın Çıkar !
Jakku ~ 6 yıl önce
Geçen hafta Miami-Newark uçtum United ile, kötü muamele diye birşey yok aksine insanlar gayet pozitif ve güleryüZlü. Eşimle yan yana oturamadık diye 2 kişi üşenmedi bizimle yer değiştirdi.
Amerika ve İnsan Hakları ~ 6 yıl önce
Hepimiz defalarca gördük,Güvenlik Kuvvetelerinin Yolculara Sert Müdajalesini. Ama hepimiz bütün bunlara rağmen Yinede Amerika’ya gitmek görmek yerleşmek isteriz ( gidip görenler hariç )! Neden ? Ne derler ? Davulun Sesi Uzaktan Hoş Gelir ! Acaba herşey göründüğü gibimi ? DÜŞÜNELİM DOĞRUSU NE ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dik Durmak Lazım.. ~ 6 yıl önce
Şiddet ve beceriksizlik, amerikanın özeti. 3 tane ayı gibi polis bir adama tazer kullandıkları halde bir kelepçe takamıyorlar. İşte amerikanın özeti de budur. Baksan adam zannedersin ama tam bir beceriksiz aptaldır. İşine geldiğinde şiddet kullanmayı da çok güzel bahanelendirir Sam amca. Bakınız Ortadoğuda, Afganistanda, Vietnamda, Kore de milyonlarca insan öldü, sonunda ne oldu Hiç.. Vietnam hala komunist, Kore iki parça, Ortadoğu ve Afganistan değişen bir şey yok. Demek ki neymiş.. güçlü olmak haklı olmayı gerektirmiyor muş. Demek ki neymiş kazanmak için haklı olmak gerekiyor muş. Dik dur Türkiye çünki Haklıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
güzel yazmışsın. onlar güçlü ama biz haklıyız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000