12 Ağustos 2017, Cumartesi 10:54:57

"Aydın'a bir havalimanı yapmak lazım"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın’a yapılacak bir havalimanının Nazilli ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını belirtti.
  • Söke'ye 1 , Aydın!a 1, Nazilli'ye 1 olmak üzere Türkiye'nin en verimli tarım topraklarına 3 adet devasa uluslararası havaalanı yapılsın. Hatta etrafına da beton püskürtsünler. Heryer beton olsun çamurdan da kurtulurlar ne güzel olur. İncir vs.tarım ürünlerinizi uluslararası standartlarda üretebiliyor musunuz? her aşamada ilaç kalıntısı vb kontrollerini yapabiliyor musunuz? satacak pazarı buldunuz mu ? Haa bunların hepsi tamam geriye sadece havaalnı kalmışssa buyrun etrafınızda kamyonla 2-3 saatte ulaşabileceğiniz 3 havaalnı var Milas-Çardak-İzmir , 4-6 saatlik mesafede bunlara ilaveten Dalaman-Isparta-Uşak-Zafer-Antalya emrinize amade üstelik bunların yarısı da da boş, sinek avlıyor.
  • Sabah erken uyanan havalimanı ister oldu
  • Yaaa aaaa olur mu hic. Direkt nazilliye yapilmali. Ulkemizin her ilcesine bi alan gerek bence
  • sanki her hafta 1 747 dolduracak incirle de havalimanı istiyor. yahu havacılığın beşiği amerika'da bile insanlar havalimanına 2 saat arabayla gidiyorlar. izmir dibindeyken aydın'a havalimanı sadece ZARAR eder. birileri müteahhitleri zengin edecek diye devletin parasıyla her yere havalimanı yaptı, istanbul'dan başka uçuş sadece yazın alan ankara ve izmir'i yeniledi diye geliştik zannediyorsunuz. ikisi de bomboş cebinizdeki parayla inşaatçılar zengin oldu haberiniz yok. siz incir yiyin
  • 4 yıl yaşadım o bölgede. Aydın Nazilli arası 45 km, trafik olmazsa yarım saatlik yol. Nazilli Çardak arası yaklaşık 120 km. Çıldır aktif hale getirilse kafi. Sıfırdan yapmaktan daha iyi. Sonra Zafer gibi işletmesi zarar eden bir yer yaparsınız sadece. Uşak varken hazır ücra yerdeki meydan küllüm zararda.
  • Arkadaş iki yakanız havalimanı gidin oraya, incir ihracat edecek kadar malınız Yok, daha şuan incircilere sahip çıkmıyorsunuz liman olduğunda mı çıkacaksınız.
  • Aydın'ın topraklarının verimliliğini bilmeyen bazı arkadaşlar gereksiz yorumlarda bulunmuşlar. Bunlar değilmiydi zamanında Atatürk havalimanı varken Sabiha gökçene ne gerek var diye??
  • Yok aydın'a değil nazilli'nin ortadına yapılsın. Nasılsa sonra onu da isteyecek badem.
  • İncirini kim tanıyor tanıtım yapmadan havaalanı istiyorsunuz.Aydin a senelerdir turist gelir dağa yenimi aklınız başınıza geliyor .Ati alan köprüyü geçti siz hala laftasiniz.Koltugun hakkını verin lütfen.
  • Den oluyor bunlar.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın’a yapılacak bir havalimanının Nazilli ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Ticaret Borsası’nın Sümer Park’ta düzenlediği 2017 mahsulü temsili kuru incir alımı törenine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, incirden elde edilen geliri artırmak için Aydın’a havalimanı yapılması gerektiğini vurguladı. Kargo taşımacılığı açısından havalimanının gerekliliğine dikkat çeken Başkan Alıcık, “Nazilli, incirin anavatanı demek. Ticaretinin her şeyinin geçtiği yer demek. İncirin gümrüğünü ilçemize taşımak gerek. Aydın’a bir havalimanı yapmak lazım” ifadelerini kullandı.
Aydına yapılacak bir havalimanının Nazilli açısından büyük öneme sahip olduğunun altını çizen Alıcık, “Havalimanı, dünyaya açılan kapımız olan incirin ihracatı için çok iyi olacak. Türkiye incirinin yüzde 50’sini karşılayan Nazilli’nin kalkınmasına, gelişmesine, marka değerinin artmasına büyük katkı sağlayacak. Ayrıca sadece Nazilli değil çevre ilçelere de faydalı olacak” dedi.

Kargo taşımacılığı açısından havalimanının gerekliliğine dikkat çeken Başkan Alıcık, “Allah’ın yeryüzündeki cenneti dediğimiz Nazilli ve Aydın gibi bir memlekette inanıyorum bir havalimanı olsa, hava yoluyla kargo taşımacılığı yapsak, üreticinin cebi para görür, herkesin cebi para görür. Bunu yapmak lazım. Bunun için çalışmak lazım. Bu konuyla ilgili hep beraber mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

"Aydın'a bir havalimanı yapmak lazım"

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

dumur ~ 7 yıl önce
Söke'ye 1 , Aydın!a 1, Nazilli'ye 1 olmak üzere Türkiye'nin en verimli tarım topraklarına 3 adet devasa uluslararası havaalanı yapılsın. Hatta etrafına da beton püskürtsünler. Heryer beton olsun çamurdan da kurtulurlar ne güzel olur. İncir vs.tarım ürünlerinizi uluslararası standartlarda üretebiliyor musunuz? her aşamada ilaç kalıntısı vb kontrollerini yapabiliyor musunuz? satacak pazarı buldunuz mu ? Haa bunların hepsi tamam geriye sadece havaalnı kalmışssa buyrun etrafınızda kamyonla 2-3 saatte ulaşabileceğiniz 3 havaalnı var Milas-Çardak-İzmir , 4-6 saatlik mesafede bunlara ilaveten Dalaman-Isparta-Uşak-Zafer-Antalya emrinize amade üstelik bunların yarısı da da boş, sinek avlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istekler ~ 7 yıl önce
Sabah erken uyanan havalimanı ister oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence nazilliye yapsinlar ~ 7 yıl önce
Yaaa aaaa olur mu hic. Direkt nazilliye yapilmali. Ulkemizin her ilcesine bi alan gerek bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inciri berbad ~ 7 yıl önce
sanki her hafta 1 747 dolduracak incirle de havalimanı istiyor. yahu havacılığın beşiği amerika'da bile insanlar havalimanına 2 saat arabayla gidiyorlar. izmir dibindeyken aydın'a havalimanı sadece ZARAR eder. birileri müteahhitleri zengin edecek diye devletin parasıyla her yere havalimanı yaptı, istanbul'dan başka uçuş sadece yazın alan ankara ve izmir'i yeniledi diye geliştik zannediyorsunuz. ikisi de bomboş cebinizdeki parayla inşaatçılar zengin oldu haberiniz yok. siz incir yiyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lobici ~ 7 yıl önce
İzmir Lobisi demiştik;biraz geç zuhur ettin ama ettin.
DELİ EFE ~ 7 yıl önce
İNCİRİ SANA GETİRİZ. AYDIN NUFUSUNA BAKMANDA FAYDA OLUR. 100KM ALTINDA OLUP BİR SÜRÜ HAVAALANI VAR MEMLKETTE FARKLI ŞEHİRLERDE
Sanal Havacı ~ 7 yıl önce
4 yıl yaşadım o bölgede. Aydın Nazilli arası 45 km, trafik olmazsa yarım saatlik yol. Nazilli Çardak arası yaklaşık 120 km. Çıldır aktif hale getirilse kafi. Sıfırdan yapmaktan daha iyi. Sonra Zafer gibi işletmesi zarar eden bir yer yaparsınız sadece. Uşak varken hazır ücra yerdeki meydan küllüm zararda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şu ağlanmayı bıraksanız artık... ~ 7 yıl önce
Arkadaş iki yakanız havalimanı gidin oraya, incir ihracat edecek kadar malınız Yok, daha şuan incircilere sahip çıkmıyorsunuz liman olduğunda mı çıkacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Aydın'ın topraklarının verimliliğini bilmeyen bazı arkadaşlar gereksiz yorumlarda bulunmuşlar. Bunlar değilmiydi zamanında Atatürk havalimanı varken Sabiha gökçene ne gerek var diye??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meka ~ 7 yıl önce
Yok aydın'a değil nazilli'nin ortadına yapılsın. Nasılsa sonra onu da isteyecek badem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakın hayal dünyasını. ~ 7 yıl önce
İncirini kim tanıyor tanıtım yapmadan havaalanı istiyorsunuz.Aydin a senelerdir turist gelir dağa yenimi aklınız başınıza geliyor .Ati alan köprüyü geçti siz hala laftasiniz.Koltugun hakkını verin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fazla incir ~ 7 yıl önce
Den oluyor bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000