16 Mayıs 2015, Cumartesi 12:01:28

BRITISH UÇAĞINDA YOLCU KRİZİ

Çin'in Şanghay kentinden Londra'ya giden British Airways uçağında bir yolcu, agresif tavırlar sergilemeye başladı. Tüm uyarılara rağmen sakinleşmeyen yolcu nedeniyle British Airways uçağı Helsinki'ye indi.
  • Yahu adam ironi yapmış. Burada her THY haberinin altına yapılan klasik yorunlarla dalga geçmiş milletin kafası basmamış adama yüklenmiş. Keşke herkes mizahtan anlasa. aaah aah.
  • Android uygulaması, nedir askeri pilotlarla derdin ? Sen bir daha hiç uçakla yolculuk yapma, çoğunda 'malesef' askeri pilot var. mazallah düşersin, öteki dünyaya uçarsın
  • gilobali fos ? degil mi bu (!)
  • Ilginc, Raul Meireles de operasyona katilmis.
  • Rezalet oksijen israfısın. Keşke baban dışarıya
  • Rezalet. Pilotaj hatası. Kesin askerdir. Birdaha thy ile uçmam
  • Böyle insanların hayatları karartılmalı ve ibretlik ne hallere düştükleri başkalarına belgesel tadında izletilmeli.
  • Abi en kral ucus kac saat ki icmesin. Eminim olmez icmeyince. Bence uluslararasi alanda karar alinarak icki yasaklanmali yolculuklarda. Kabin ekiplerine en buyuk sikintiyi sarhos yolcular cikariyor

British Airways'in Çin'in Şanghay kentinden İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçtiğimiz Perşembe günü hareket eden uçağında yolcu krizi yaşandı.

BA 168 sefer sayılı Boeing B777-300ER tipği uçakla gerçekleştirilen Londra uçuşu sırasında uçaktaki yolculardan biri agresifleşerek diğer yolculara rahatsızlık vermeye başladı.

Sarhoş olduğu öüğrenilen yolcu, kabin ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen sakinleşmeyince, uçağın pilotu Finlandiya'nın başkenti Helsinki'deki havalimanına acil iniş yaptı.

Uçağa gelen polisler sarhoş yolcuyu kelepçeleyerek uçaktan indirdi. British Airways uçağı ise bir buçuk saat Helsinki'de kaldıktan sonra Londra'ya hareket etti.

BRITISH UÇAĞINDA YOLCU KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İroni ~ 9 yıl önce
Yahu adam ironi yapmış. Burada her THY haberinin altına yapılan klasik yorunlarla dalga geçmiş milletin kafası basmamış adama yüklenmiş. Keşke herkes mizahtan anlasa. aaah aah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Android uygulaması, nedir askeri pilotlarla derdin ? Sen bir daha hiç uçakla yolculuk yapma, çoğunda 'malesef' askeri pilot var. mazallah düşersin, öteki dünyaya uçarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
gilobali fos ? degil mi bu (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meireles ~ 9 yıl önce
Ilginc, Raul Meireles de operasyona katilmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rezalet oksijen israfısın. Keşke baban dışarıya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rezalet. Pilotaj hatası. Kesin askerdir. Birdaha thy ile uçmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir vatandaş ~ 9 yıl önce
Ya haberi nasıl okuyorsunuz anlamadım ki? Olay British Airways uçağında yaşanıyor.Ne kadar meraklısınız THY'ye çamur atmaya..!
ironi ~ 9 yıl önce
nedir duydunuz mu hiç
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Böyle insanların hayatları karartılmalı ve ibretlik ne hallere düştükleri başkalarına belgesel tadında izletilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
Abi en kral ucus kac saat ki icmesin. Eminim olmez icmeyince. Bence uluslararasi alanda karar alinarak icki yasaklanmali yolculuklarda. Kabin ekiplerine en buyuk sikintiyi sarhos yolcular cikariyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
huzur islamda diye bitirmeyi unutmussun.. gecende urfa ucaginda kible,koridorda namaz konusunda kavga cikmisti,o zamanda dedin mi yasaklanmali diye.. ben devamli 17 saatlik ucusta oturup,vodka visne ,ic anadolu turkileri ile iciyorum.. kimseye zararim yok,bitince gidip geri almak zor oluyor, duty free da yarim litrelik bulursam,almayi dusunuyorum.. devamli git gel olmuyor, sarkilar bitiyor.. su sivasin elleri turkusu .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000