22 Kasım 2017, Çarşamba 08:31:55

Bulutları yok eden cisim UFO mu?

Gökyüzünde bulut şeklinde uçaklardan kalan izleri yok eden menşei belirsiz bir nesne görenleri şaşırtarak sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
  • tanımlanamayan bir cisim yaklaşıp bulutları siliyor. napalım logar?
  • Şu Ufo Videoları neden hep tost Makineleri ile çekiliyor bana biri açıklayabilir mi
  • Amma korkuyorsunuz ha
  • Bu haarp uydusu. Dalga gönderirken önündeki bulutları yok etmiş
  • Arkadaslar o bir borimetrik tolimer cihazi. thy gecen sene siparis etmisti. demekki teslim ettiler. thy alacagim dediginde cok sasormistim zira fiyati 1.5b777 ile denk.Ama cok tebrik ediyorum. allah utandirmasin.voyle vizyonlu insanlarin bi sirktette bulundugunu bilmek gurur verici.ben olsam diger sirketlere de mecbu aldirirdim.buyuk bir eksiklik ayip giderilmis oldu. tfx calismalarindada kullanilabilir.zaten bir ucak yapacaksaniz olmazsa olmaz.yilla omce amerikada gormustum.her havayollarinin kendisine ait bir tane varm,is. koca ulkeyiz daha yeni aldik ama neyuse zararin neresinden donsek kardir. tekrardan hayirli olsun der ve devletimize ve milletimize hayirli olmasini dilerim necip has
  • UFO: Undefined Flying Object ise evet bu pekala bir UFO'dur :)

Gökyüzünde bulut şeklinde uçaklardan kalan izleri yok eden menşei belirsiz bir nesne görenleri şaşırtarak sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Youtube’da yayınlanan videoda, parlak noktanın, uçaktan kalan izin içine girerek bir kısmını erittiği görülüyor. Videonun nerede ve ne zaman yapıldığı belirtilmiyor. Bazı kullanıcılar, videodaki nesnenin UFO olduğunu tahmin etti. Yorumlarda, UFO’nun izini kaybettirmeye çalıştığı ya da Dünya atmosferinden ‘örnek aldığı’ ifade edildi. Diğer kullanıcılar ise görüntünün montaj olduğu görüşünü dile getirdi.

Bulutları yok eden cisim UFO mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

logar ~ 6 yıl önce
tanımlanamayan bir cisim yaklaşıp bulutları siliyor. napalım logar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 6 yıl önce
Şu Ufo Videoları neden hep tost Makineleri ile çekiliyor bana biri açıklayabilir mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He ufo ~ 6 yıl önce
Amma korkuyorsunuz ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajan ~ 6 yıl önce
Bu haarp uydusu. Dalga gönderirken önündeki bulutları yok etmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
as ~ 6 yıl önce
Arkadaslar o bir borimetrik tolimer cihazi. thy gecen sene siparis etmisti. demekki teslim ettiler. thy alacagim dediginde cok sasormistim zira fiyati 1.5b777 ile denk.Ama cok tebrik ediyorum. allah utandirmasin.voyle vizyonlu insanlarin bi sirktette bulundugunu bilmek gurur verici.ben olsam diger sirketlere de mecbu aldirirdim.buyuk bir eksiklik ayip giderilmis oldu. tfx calismalarindada kullanilabilir.zaten bir ucak yapacaksaniz olmazsa olmaz.yilla omce amerikada gormustum.her havayollarinin kendisine ait bir tane varm,is. koca ulkeyiz daha yeni aldik ama neyuse zararin neresinden donsek kardir. tekrardan hayirli olsun der ve devletimize ve milletimize hayirli olmasini dilerim necip has

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sa ~ 6 yıl önce
Üşenmedin yani.. :)
Tihulu ~ 6 yıl önce
Hiperoktif basküler dondurucu o
Wut ~ 6 yıl önce
Ben takdir ettim. Üşenmeden güzel çalışılmış ve üzerine epey kafa yorulmuş)
Yok uzaylı ~ 6 yıl önce
UFO: Undefined Flying Object ise evet bu pekala bir UFO'dur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufo ~ 6 yıl önce
Hahahh cok zekice
Kpt ~ 6 yıl önce
Dikkatlice izlerseniz gelen ışığın arkasında da kuyruk izini görebilirsiniz. Daha yukarıda da başka kuyruk izi var. Yukarıdakinin gölgesi aşağıdakinin parlamasını kesiyor. Gelen uçak da sanki orayı siliyor gibi gözüküyor. Ayrıca ışığın etrafında edit izleri var. Bu sosyal medya geyiğ bence.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000