23 Mayıs 2016, Pazartesi 11:00:31

D-8 toplantısı başladı

D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Toplantısı, bugün Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Kapadokya/Nevşehir’de başladı.
  • Bizim shgm yi ciddiye alıp anca bu ülkeler dinler zaten dinlediklerine de pişman olmuşlardır eminim
  • Bizde buna tencere ile kapağı havada buluşmuş deler. Hatta içerisi de kuru fasulye ve bulgur pilavı doluymuş. SHGM'nin en kısıtlı imkanları ile JAA'den alınan karşılıklı tanıma yetkilerine ne oldu ki? Onların suyu mu çıkmıştı da 7 inci sınıf havacılığa sahip olan ülkeleri ile birlikte havacılık yapıyoruz. Alın hayrını görün. Mevcut SHGM'ye de bu yakışır.
  • Artik aralarinda anlasip frekanslari iki kat artirip, yeni ucus noktalari üzerinde ciddi atak olmasi gerek. Bekliyoruz.

D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Toplantısı, bugün Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Kapadokya/Nevşehir’de başladı.

Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya ve Pakistan Sivil Havacılık Otoritelerinin katıldığı  D-8 ülkeleri arasında sivil havacılık alanındaki ilişkileri geliştirmek ve işbirliği imkanlarını genişletmeyi hedefleyen toplantıda, Hava Seyrüsefer ve Hava Trafik Yönetimi, Ticari Sorunlar, Havacılık Güvenliği, Havacılık Eğitimi gibi konular ele alınacak.

Toplantı, üye devletler arasındaki işbirliğini geliştirmenin yanısına sektör kuruluşları açısından da önemli bir tanıtma ve diyalog zemini oluşturacak. 

Türkiye’nin daha önce iki kez evsahipliği yaptığı D-8 Ülkeleri Sivil Havacılık Toplantısı yarın da devam edecek.


 

D-8 toplantısı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Tırt ~ 8 yıl önce
Bizim shgm yi ciddiye alıp anca bu ülkeler dinler zaten dinlediklerine de pişman olmuşlardır eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tencere kapak ~ 8 yıl önce
Bizde buna tencere ile kapağı havada buluşmuş deler. Hatta içerisi de kuru fasulye ve bulgur pilavı doluymuş. SHGM'nin en kısıtlı imkanları ile JAA'den alınan karşılıklı tanıma yetkilerine ne oldu ki? Onların suyu mu çıkmıştı da 7 inci sınıf havacılığa sahip olan ülkeleri ile birlikte havacılık yapıyoruz. Alın hayrını görün. Mevcut SHGM'ye de bu yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xray ~ 8 yıl önce
Bu kadar basit düşünce de zaten "sizin ordakiler" e yakışır. Vizyonu olmayan birisi olduğunuz çok açık. Geleceği amerikanın, ab'nin peşinde kuyruk olmakta arayan zihniyetiniz yerin dibine batsın. D-8 Türkiye'nin öncülüğünde kurulan ilk uluslararası örgüttür. Genişlemesi ve aktifleşmesi durumunda D-60 yani 60 islam ülkesini ve ardından D-160 yani BM'ye alternatif ama adil bir organizasyon olacaktır. Böyle bir organizasyon havacılığında kurallarını değiştirebilecektir. Bu toplantıya bu vizyonla bakamadığınız için 7. Sınıf görürsünüz. Oysa ileride 1. Sınıf olduğunu herkes gibi sizde göreceksiniz ancak bu kafayla bu sözünüzden pişman bile olacak erdeminiz kalmayacak.
gerisi mi? ~ 8 yıl önce
Allahuekber nidalarıyla birbirinizi kesmeyin de gerisi kolay. İsterseniz D-100 olun isterseniz D-500
Hadi bakalim ~ 8 yıl önce
Artik aralarinda anlasip frekanslari iki kat artirip, yeni ucus noktalari üzerinde ciddi atak olmasi gerek. Bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000