18 Kasım 2017, Cumartesi 09:38:27

Deniz uçağı bilet satışları durduruldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde başkan Recep Altepe'nin istifasından sonra yeni gelen Başkan Alinur Aktaş ilk neşteri Burulaş Havacılık'a vurdu.
  • bu uçakları Samsun-Trabzon,Trabzon-Batum koyun bak nasıl doluyor.
  • Maalesef çok acı bir durum. Bu alana giren firmalara bakıyorsun, firmaların başındaki insanlara bakıyorsun adeta terminator. Sırf yıksın dağıtsın cebini doldursun diye yaratılmış müdürlerde bu adamları işin başına oturtmuş. Serdar Uyanık bugüne kadar girdiği her yeri maalesef batırmış bu işin uzmanıyım diye dolanır girdiği heryer de batar. Böyle niteliksiz adamlar sadece pilotluk yapmalı işin yönetimine karıştırılmamalıdır. Türkiye de bu iş sadece yabancı know-how ve yabancı ortaklığı ile yapılmalıdır, yabancı ortak taşın altına elini sokup risk alıp konow-how ve tecrübesini de koymalıdır o zaman çokta karlı olur ancak kendi kendimize yapmaya kalkarsak işi bilen olmadığından kurulan her deniz uçağı firması batar. O kadar basit.
  • Deniz uçağı operasyonunda bugüne kadar Türkiye'de kar eden tek şirket olmuştur, o da Bonair. Başka da kimse bu işten para kazanamaz uğraşmayın boşuna.
  • Kardeşim pazarlama yapmayı bilmezsen böyle olur. Zaten amaçları para kazanmak, halka faydalı bir servis yaratmak olsaymış gerekli adımları çoktan atmış olurlardı. Daha yeni yeni hava ulaşımına, ancak binbir dualar ile, fiyatları otobüsle rekabet edebiliyor ve hızlı diye binebilen bir halktan sen gel ben denizden uçak seferi başlattım ama pahalı dersen olmaz bu iş. Bizim halk öyle hemen güvenemez deniz uçağına, bunun yüzme bilmeyeni var, gemiye vapura binince, kimana yanaşana kadar demirlere yapışıyor. Önce ucuz bilet satdaydınız, promosyon ve reklama önem verseydiniz. Sizi tercih eden insanlaru hoşnut tutabilseydiniz, işte o zaman başarılı olabilirdiniz. Ondan sonra para kazanmaya başlayabilirsin anca.
  • Fanteziden vaz geçilmiş isabetli
  • Uçak , pilot , teknisyen , Havaalanına sahip atlayış merkezi yapılırsa istanbu'a yakınlığı ile operasyon başarılı olur .. Almanya'da 89 france 75 italya'da 50 ve toplam avrupada 650 yer var . Devlet ve federasyon destekli işletmeler . İşletmede kullanılan uçaklar dünyada bu operasyonda en çok tercih edilen modellerdir . Bir yeri kapatmak yerine çözüm üreterek işletmeyi tekrar canladırılabilir .
  • Deniz uçağı maliyetlidir. Bakımları düzgün yapılırsa para kazandıramaz. Abd de 2 pilot ve 1 teknisyen ile düşene kadar sadece motor yağı koyup devam ederler. O zaman kazanır. Shgm 2010 dan sonra işletme ruhsatı vermiyor. Bu kafayla bi cacık olmaz. Abd de ye gidip rastgele ne firmalar uçuyor uçaklar nasıl kırık dökük bir bakın.
  • Genel havacılıgin gelismesi için güzel bir ornekti. İlk olarak ona el atılması iyi olmamış. Şirket kâra nasıl geçer için çalışılması daha dogru olurdu. Hafriyatta para var diye hepimiz kamyoncu mu olalım? ??
  • Zaten bir işe yaramayan bir faaliyeti..kapanması yerinde olmuş..
  • Bu yaz Halic - Cunda - Halic ucmustum ve 7 kisilik ucakta yolcu olarak sadece 2 kisiydik... yazik cidden...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde başkan Recep Altepe'nin istifasından sonra yeni gelen Başkan Alinur Aktaş ilk neşteri Burulaş Havacılık'a vurdu.

Zarar eden şirket bilet satışlarını durdururken çalışanların ise işten çıkarılacağı iddia edildi. Filosunda 4 adet Cessna 208 Caravan tipi deniz uçağı bulunan Burulaş kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Bursa'dan Haliç'e ve yaz aylarında bazı tatil yörelerine deniz uçağıyla operasyon düzenleyen Burulaş Havacılık yolcu azlığı, giderlerin yüksek olması ve sürekli zarar edilmesi ebebiyle uçuşlarını durdurdu. Yeni başkan Alinur Aktaş'ın zarar eden Burulaş Havacılık'ın faaliyete devam etmesinden rahatsız olduğu ve O'nun emriyle uçuşların durdurulduğu öğrenildi.

AirportHaber'e gelen bilgilere göre; filoda bulunan 4 uçaktan 2'sinin satılacağı ve 30 civarında personelin büyük bölümünün de işten çıkarılacağı öğrenildi.

Şirkette dün itibariyle bilet satışları da durduruldu.

Deniz uçağı bilet satışları durduruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

TT ~ 6 yıl önce
bu uçakları Samsun-Trabzon,Trabzon-Batum koyun bak nasıl doluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Acı ~ 6 yıl önce
Maalesef çok acı bir durum. Bu alana giren firmalara bakıyorsun, firmaların başındaki insanlara bakıyorsun adeta terminator. Sırf yıksın dağıtsın cebini doldursun diye yaratılmış müdürlerde bu adamları işin başına oturtmuş. Serdar Uyanık bugüne kadar girdiği her yeri maalesef batırmış bu işin uzmanıyım diye dolanır girdiği heryer de batar. Böyle niteliksiz adamlar sadece pilotluk yapmalı işin yönetimine karıştırılmamalıdır. Türkiye de bu iş sadece yabancı know-how ve yabancı ortaklığı ile yapılmalıdır, yabancı ortak taşın altına elini sokup risk alıp konow-how ve tecrübesini de koymalıdır o zaman çokta karlı olur ancak kendi kendimize yapmaya kalkarsak işi bilen olmadığından kurulan her deniz uçağı firması batar. O kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acıtıcı ~ 6 yıl önce
Biz hiçbirşey bilmeyen koyun sürüsü gibimiyiz de mutlaka yabancılar bizi gütmeli. Elindeki uçağın işletmesini uygun ve etkin yapamazsan yabancı olsan ne olur. Önce kendine güven, işin nasıl yapılacağını öğren, uygun hizmet sunumunu öğren, planlamanı yap, güleryüzlü ol, yabancı olmana gerek yok.
Suro buzo ~ 6 yıl önce
Herkes bi ağızdan konuşuyor. Devlet hizmet getiriyor millet beğenmiyor. Bizim kanadalılardan ne eksiğimiz var. Doğru gerçi yanlış yok mu? Var hemde alası var. Hele bi işletme müdürü var ki akıllara zarar. Vallahi billahi 3 tane eşşşek bile teslim etmem. 5 para etmez karaktersiz yalakanın önden gideni. Neyse sonuçta kapattılar işte. Bundan sonra bursa ist. En hızlı 2 saat. 20 dk hikaye oldu.anı oldu.
gerçekler ~ 6 yıl önce
Deniz uçağı operasyonunda bugüne kadar Türkiye'de kar eden tek şirket olmuştur, o da Bonair. Başka da kimse bu işten para kazanamaz uğraşmayın boşuna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BirinciMemur ~ 6 yıl önce
Kardeşim pazarlama yapmayı bilmezsen böyle olur. Zaten amaçları para kazanmak, halka faydalı bir servis yaratmak olsaymış gerekli adımları çoktan atmış olurlardı. Daha yeni yeni hava ulaşımına, ancak binbir dualar ile, fiyatları otobüsle rekabet edebiliyor ve hızlı diye binebilen bir halktan sen gel ben denizden uçak seferi başlattım ama pahalı dersen olmaz bu iş. Bizim halk öyle hemen güvenemez deniz uçağına, bunun yüzme bilmeyeni var, gemiye vapura binince, kimana yanaşana kadar demirlere yapışıyor. Önce ucuz bilet satdaydınız, promosyon ve reklama önem verseydiniz. Sizi tercih eden insanlaru hoşnut tutabilseydiniz, işte o zaman başarılı olabilirdiniz. Ondan sonra para kazanmaya başlayabilirsin anca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haldun ~ 6 yıl önce
Fanteziden vaz geçilmiş isabetli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper fikir !! ~ 6 yıl önce
Uçak , pilot , teknisyen , Havaalanına sahip atlayış merkezi yapılırsa istanbu'a yakınlığı ile operasyon başarılı olur .. Almanya'da 89 france 75 italya'da 50 ve toplam avrupada 650 yer var . Devlet ve federasyon destekli işletmeler . İşletmede kullanılan uçaklar dünyada bu operasyonda en çok tercih edilen modellerdir . Bir yeri kapatmak yerine çözüm üreterek işletmeyi tekrar canladırılabilir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet aç ~ 6 yıl önce
Deniz uçağı maliyetlidir. Bakımları düzgün yapılırsa para kazandıramaz. Abd de 2 pilot ve 1 teknisyen ile düşene kadar sadece motor yağı koyup devam ederler. O zaman kazanır. Shgm 2010 dan sonra işletme ruhsatı vermiyor. Bu kafayla bi cacık olmaz. Abd de ye gidip rastgele ne firmalar uçuyor uçaklar nasıl kırık dökük bir bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadness appears ~ 6 yıl önce
Genel havacılıgin gelismesi için güzel bir ornekti. İlk olarak ona el atılması iyi olmamış. Şirket kâra nasıl geçer için çalışılması daha dogru olurdu. Hafriyatta para var diye hepimiz kamyoncu mu olalım? ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lpm ~ 6 yıl önce
Zaten bir işe yaramayan bir faaliyeti..kapanması yerinde olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolapilot ~ 6 yıl önce
Bu yaz Halic - Cunda - Halic ucmustum ve 7 kisilik ucakta yolcu olarak sadece 2 kisiydik... yazik cidden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000