18 Mayıs 2014, Pazar 10:59:40

DEV HAVAYOLU DALAMAN'A SEFER BAŞLATACAK

İngiliz havayolu şirketi British Airways, önümüzdeki yıldan itibaren Dalaman'a direkt sefer başlatma kararı aldı. Müjdeyi ATM Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç verdi.
  • Aviator e teşekkürler.
  • ÖDEMİŞ E GELSİN
  • Aynı uçak Iki bacak uçacak deniyor. Antalya - bodrum - Londra gibi. Bu da bir ilk olacak sanki
  • BA gelmesse başka havayolu gelir... 25 yıllık ihaleyi aldınız neler değişti.bu arada (ekmek 1tl oldu)faiz enflasyonu saymıyoz...
  • Ben biraz toprlayayim bari dedim...British Airways daha once franchise sirketi olan GB Airways ile Dalaman'a, diger franchise sirketi BMed ile Ankara'ya uctu.Antalya ve Izmir ucuslarini ise kendi ucaklari ile tarifeli olarak Gatwick'ten yapti.Onumuzdeki yaz itibari haftada dort kez Dalaman'a ve haftada iki kez de Bodrum'a ucacak bilgilerinize....
  • Unutmayın ki BA daha önce Dalaman, Antalya, izmir ve Ankara'ye Bmed franchise i ile uçuyordu. Sonra BMed'i Easyjet'e satınca Ankara haricindeki hatlara Easyjet devam etti. Yani BA, Dalaman'ı tanıyor zaten.
  • Eğer uçarsa LHR den yani London Heathrow dan uçar çünkü base orası hatta LHR terminal 5
  • Selam gazipaşa havalimanında çalışıyorum .biraz önce biritish airways operasyon başkanlığı havaalanı atama müdürlüğünden aradılar.haberler iyi yorumunuz üzerine buraya da sefer başlatma kararı almışlar ve 1 haftaya açıklanacakmış.ne kadar teşekkür etsek size azdır.teşekkür ederiz.Gazipaşa airport authority management Higuain'de School.
  • Fethiyede mukim İngilizlerin işine yarayacak.Didimde mukim İngilizler için de Bodrum uçuşları lazım.
  • Peki Ingilterenin hangi sehrinden ucacak Dalamana?

İngilizlerin milli havayolu şirketi British Airways, Nisan 2015'den itibaren Dalaman’a haftanın 4 günü uçuş gerçekleştirecek.

ATM Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, British Airways'in 2015 yaz döneminde Dalaman'ın da dahil olduğu 5 yeni noktaya uçuşlar başlatacağı duyurdu. TurizmGüncel'e konuşan Güvenç kararın alınmasına dair geçen süreci şöyle anlattı:

"2015 yılında bölgemize tarifeli seferler yapmaları için görüşmelerimiz hala hazırda sürüyordu. ATM Dalaman Havalimanı olarak British Airways ile işbirliğimiz güçlenerek sürecek. Yaşanan süreçte büyük çaba sarf eden British Airways’in Marketing Direktörü Jane Whittle Hanımefendiye teşekkür ediyorum."

DEV HAVAYOLU DALAMAN'A SEFER BAŞLATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

DLM tutar mı ~ 10 yıl önce
Aviator e teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İZMİR ~ 10 yıl önce
ÖDEMİŞ E GELSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti-pushback ~ 10 yıl önce
Aynı uçak Iki bacak uçacak deniyor. Antalya - bodrum - Londra gibi. Bu da bir ilk olacak sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 10 yıl önce
Ucus direkt DLM-LGW gerceklesecek...
BA ~ 10 yıl önce
BA gelmesse başka havayolu gelir... 25 yıllık ihaleyi aldınız neler değişti.bu arada (ekmek 1tl oldu)faiz enflasyonu saymıyoz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 10 yıl önce
Ben biraz toprlayayim bari dedim...British Airways daha once franchise sirketi olan GB Airways ile Dalaman'a, diger franchise sirketi BMed ile Ankara'ya uctu.Antalya ve Izmir ucuslarini ise kendi ucaklari ile tarifeli olarak Gatwick'ten yapti.Onumuzdeki yaz itibari haftada dort kez Dalaman'a ve haftada iki kez de Bodrum'a ucacak bilgilerinize....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FREQUENT FLYER ~ 10 yıl önce
Unutmayın ki BA daha önce Dalaman, Antalya, izmir ve Ankara'ye Bmed franchise i ile uçuyordu. Sonra BMed'i Easyjet'e satınca Ankara haricindeki hatlara Easyjet devam etti. Yani BA, Dalaman'ı tanıyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eğer uçarsa LHR den yani London Heathrow dan uçar çünkü base orası hatta LHR terminal 5

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 10 yıl önce
brıtısh aırlınes yolcusunu kaptırmamak ıcın dalaman a ucmak ıstıyor.baska turlu nasıl ucabılır? yolcu potansıyelını gordu kacırmak ıster m? kımse ıstemez. :)
gatwick ~ 10 yıl önce
ba tatil noktalarına gatwickten uçuyor
11:33 ~ 10 yıl önce
Selam gazipaşa havalimanında çalışıyorum .biraz önce biritish airways operasyon başkanlığı havaalanı atama müdürlüğünden aradılar.haberler iyi yorumunuz üzerine buraya da sefer başlatma kararı almışlar ve 1 haftaya açıklanacakmış.ne kadar teşekkür etsek size azdır.teşekkür ederiz.Gazipaşa airport authority management Higuain'de School.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Fethiyede mukim İngilizlerin işine yarayacak.Didimde mukim İngilizler için de Bodrum uçuşları lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BA ~ 10 yıl önce
Peki Ingilterenin hangi sehrinden ucacak Dalamana?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000