23 Mayıs 2016, Pazartesi 14:50:52

DHMİ'de yetkili sendika değişti

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nde yetkili sendika değişti. Yeni sendika hangisi oldu?
  • sözde kurumun en mağdurlarıdır bunlar ve bunların oy çokluğuyla adı geçen sendika yetkiyi aldı tam hoca nasreddin fıkrası gibi tam aziz nesinlik olay herkes hakettiği gibi yönetilir
  • doğu meydanlarından kaçmak isteyenler tayin umuduyla uçms'ye üye oluyor tayin yönetmeliği genel müdürün önünde bekliyor.
  • geçen yıl ki yalanlara kızıp istifa edenler ne mantıktır geri üye oldu. arff ve güvenlik kandırılmaya doymuyor. tıpış tıpış uçms ye yattılar.
  • Hak hukuk hak getire, DHMİ çalışanlarını tebrik ediyorum onca baskı tehtit,yalan, dolan, tayin terfi umuduna rağmen sarı ve paralel sendikaya ödünç yetki verdiler. gelecek yıl daha önemli görelim ne yapacaklar.
  • Terminal Elektroniğe zorla kimseyi almadılar. Kimseyide mecburen yollamadılar. 2023 Kodu ile KPSS den yerleşende, Elektrik Teknisyeni iken DHMinin açtığı sınavla Mühendis olanda kendi tercihi ile Terminal Elektronikçi oldu. Beğenmeyene istifa yoluda açık, sarfi nazar yoluda. Önce Tavuk olsa razıyım deyip sonra Kaz istemek nankörlerin işidir. Utanın, dışarıda yarı paranıza çalışan nice mühendisler var, işşizlerse cabası. İnkar edenlere Allah musibetini verir elbet. Teknisyen yada bilmem neyken Mühendis ol sonrada ümitsiz ol. Sen Kayseriye tayinde istersin şimdi.
  • ne güzel,yandaş müdür ve başmüdürler umreyi haketti o zaman.!!!
  • Terminal elektronikçileri adı altında ötekileştirilen elektronik mühendisi/teknikeri/teknisyenlerinin hakları alınır inşallah
  • BTS sendika değil mi size göre?
  • O bir oyda benim zaten.
  • değişen bi şey yok ikisi de aynı sazın farklı ses çıkaran teli o kadar

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nde yetkili sendika değişti. 

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nde yetkili sendika Ulaştırma Memur Sen oldu. DHMİ’de 2014 yılında yetkiyi Türk Ulaşım Sen’e kaptıran Ulaştırma Memur Sen, yeniden DHMİ’nin yetkili sendikası olmayı başardı.

Ulaştırma Memur Sen, 2 bin 587 DHMİ çalışanı üyenin oyunu aldı. Bir önceki yetkili sendika Türk Ulaşım Sen ise 2 bin 351 oyda kaldı. Ulaştırma ve Demir Yolları Çalışanları Hak Sendikası ise hiçbir üyeden oy almayı başaramazken Bağımsız Ulaştırma D.H.A’ya ise sadece bir oy çıktı.

©AirportHaber

DHMİ'de yetkili sendika değişti

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

arff güvenlik ~ 8 yıl önce
sözde kurumun en mağdurlarıdır bunlar ve bunların oy çokluğuyla adı geçen sendika yetkiyi aldı tam hoca nasreddin fıkrası gibi tam aziz nesinlik olay herkes hakettiği gibi yönetilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet mehmet ~ 8 yıl önce
Ne yani sizin sendikaya geçince biz kurumun has elemanını olacağız.Gene ezilenler biziz.
dhmi ~ 8 yıl önce
doğu meydanlarından kaçmak isteyenler tayin umuduyla uçms'ye üye oluyor tayin yönetmeliği genel müdürün önünde bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 8 yıl önce
geçen yıl ki yalanlara kızıp istifa edenler ne mantıktır geri üye oldu. arff ve güvenlik kandırılmaya doymuyor. tıpış tıpış uçms ye yattılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 8 yıl önce
Hak hukuk hak getire, DHMİ çalışanlarını tebrik ediyorum onca baskı tehtit,yalan, dolan, tayin terfi umuduna rağmen sarı ve paralel sendikaya ödünç yetki verdiler. gelecek yıl daha önemli görelim ne yapacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umutsuz mühendise ~ 8 yıl önce
Terminal Elektroniğe zorla kimseyi almadılar. Kimseyide mecburen yollamadılar. 2023 Kodu ile KPSS den yerleşende, Elektrik Teknisyeni iken DHMinin açtığı sınavla Mühendis olanda kendi tercihi ile Terminal Elektronikçi oldu. Beğenmeyene istifa yoluda açık, sarfi nazar yoluda. Önce Tavuk olsa razıyım deyip sonra Kaz istemek nankörlerin işidir. Utanın, dışarıda yarı paranıza çalışan nice mühendisler var, işşizlerse cabası. İnkar edenlere Allah musibetini verir elbet. Teknisyen yada bilmem neyken Mühendis ol sonrada ümitsiz ol. Sen Kayseriye tayinde istersin şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nik ~ 8 yıl önce
ne güzel,yandaş müdür ve başmüdürler umreyi haketti o zaman.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umutsuz mühendis ~ 8 yıl önce
Terminal elektronikçileri adı altında ötekileştirilen elektronik mühendisi/teknikeri/teknisyenlerinin hakları alınır inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZORUNAMI GiTTi ~ 8 yıl önce
Terminal Elektroniğe zorla kimseyi almadılar. Kimseyide mecburen yollamadılar. 2023 Kodu ile KPSS den yerleşende, Elektrik Teknisyeni iken DHMinin açtığı sınavla Mühendis olanda kendi tercihi ile Terminal Elektronikçi oldu. Beğenmeyene istifa yoluda açık, sarfi nazar yoluda. Önce Tavuk olsa razıyım deyip sonra Kaz istemek nankörlerin işidir. Utanın, dışarıda yarı paranıza çalışan nice mühendisler var, işşizlerse cabası. İnkar edenlere Allah musibetini verir elbet.
Ne bu şimdi? ~ 8 yıl önce
Asıl senin zoruna gitmiş, bazısı frekans, sinyalizasyon üzerine yüksek ihtisas yapmış, doktora yolunda olup, sülalenden daha iyi ingilizcesi olan adamı seyrüseferden sınava sok sonra terminal elektronikçisi yap... Sizin yaptığınız kafes ve maymun deneyindeki tablo gibi... Dikte edilen Saçma sapan bir uygulamaya itiraz edeceğinize, sizden olan kalifiye arkadaşları sırf size dokunmayız ama nefes aldırmayın bunlara dedikleri için dövmeye yelteniyorsunuz.. Bu çanak tutmaktır, yalakalıktır. Az samimi olun meslektaşlarınıza saygılı olun, sahip çıkın... Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığını tekrar tecrübe etmeyin arkadaş ya... Hem sen kimsin ki istifa seçeneğini adam için dile getiriyorsun, tetikçi misin, statükonun dayatmacısı mı... İsteyen istediği yerde mağdur olduğunu düşündüğü bir hususu dile getirebilir. Bunu engellemeye çalışarak ne yaptığını sanıyorsun. Yetkiyi kaybeden sendikanın fosil artıklarından birisin belli. Her ayıbı birlik olup kapatamazsınız, hesabı sorulur elbet... Yazıklar olsun... Not: yukarıda ilk yazan arkadaşı tanımıyorum, ancak cevabın gerçekten seviyesiz olduğu için, senin yaptığının tam tersi olarak sırf hakkaniyet namına bu cevabı yazdım bilgine...
zoruma getti ~ 8 yıl önce
sen hangi sıfatla beğenmezsen git diyon ya sev ya terketçimisin sizn yüzünüzden bu ülkede millet düşünme denilen kelimeyi unutacak korkudan
COMMUNICATION ~ 8 yıl önce
Seyrüsefer sınavına girip Terminal Elektronikçi yapılan tek bir örnek varmı acaba??? Bu arkadaşlar Seyrüsefer içinde veya dışında olup kurumun açtığı Terminal Elektronik Personeli görevde yükselme sınavına girerek bir üst ünvana bu şekilde yükselen arkadaşlardır. DHMİ bu sınavı açmasa şu an oldukları üst ünvanda değil eski yerlerinde olacaklardı. Önce şükür ve teşekkür etsin bu durumda olanlar. Gerçi bu yolla mühendis filan olanlar şimdiden Elektroniğe geçsek yada memleketlerimize dönsek diye başladılar ayak oyunlarına. Beyler gerçekler sizin yalanlarınızla örtülmez. Kimse zorla Tekniker yada Mühendis yapılmadı. Yalancının mumu yatsıya kadardır, işinizi yapın önce sonrası Allah kerim. Tabi inanç sahibiyseniz...
umutsuz mühendis ~ 8 yıl önce
İçerisinde zerre hakaret ya da küfür içermeyen yorumumu yayınlamamış sayın editör canı sağolsun ne diyim. Allah'tan Kurumda hala hakkı hukuku bilen, empati yeteneğini kaybetmemiş insanlar varmış "Ne bu şimdi?" başlığıyla yazan arkadaşa saygılarımı sevgilerimi sunuyorum, benim yazdıklarımdan fazlasını söylemiş. Benim söyleyeceğim tek bir cümle; elektronikçi (terminal) bir kardeşimizin Kayseri'ye tayininin çıkması zoruna gitmiş arkadaşın sanırım. Tayin bekliyorsan gönlündeki bu kötülükle olduğun yerden bir adım öteye gidemezsin umarım.
communication'a ~ 8 yıl önce
2013 yılı sonunda yapılan unvan değişikliği sınavında kurum elektroniği ile ilgili sorulan 30 sorudan 24'ü Haberleşme, Seyrüsefer, Radar (CNS) sistemleri ile ilgiliydi. Ayrıca Genel Müdürlüğün vermiş olduğu ders notu içerisinde kurum sistemlerini anlatan ilk 143 sayfada, yeniden yapılanmadan sonra Elektronik Daire Başkanlığı sorumluluğundaki tüm sistemler yani Haberleşme, Seyrüsefer, Radar (CNS) sistemleri 91 sayfa ile açıklamış olup Teknik Hizmetler birimi sorumluluğundaki terminal ve güvenlik sistemleri yalnız 52 sayfa ile açıklanmıştı. Bakın, biz yüreğinde iman sevgisi ile dolu şükretmesini bilen insanlarız. Bu kurum kimsenin babasının malı değil biri çekin gidin desin biraz haddinizi bilin. Bir konu hakkında yorum yaparken de biraz araştırın. Biz buradayız, sesimizin ve gücümüzün yettiği kadar hakkımızın peşinde olacağız bu da böyle biline.
Amet Algan ~ 8 yıl önce
BTS sendika değil mi size göre?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
131.65 ~ 8 yıl önce
O bir oyda benim zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SoL ~ 8 yıl önce
değişen bi şey yok ikisi de aynı sazın farklı ses çıkaran teli o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000