13 Şubat 2018, Salı 09:25:19

DO&CO'dan flaş hamle! Birlik oldular...

Dünyanın önde gelen havayolu ikram hizmeti şirketlerinden dnata, DO & CO, gategroup, the LSG Group ve Newrest, yeni kurdukları Brüksel/Belçika merkezli kâr amacı gütmeyen uluslararası kuruluşun adını Havayolu İkram Hizmetleri Birliği (ACA) olarak duyurdu.
  • toplantı 23 şubattamı beyler. toplantı ne için olacak bilgisi olan varmı?
  • tazminatımızı hakkımızı verin çıkarın bizleri...
  • Biz I sınıfı ırgatlar olarak hala paranoyak yaşantımıza devam ediyoruz. Birinin çıkıp açıklama yapmasının tam zamanı. Yeni havalimanı tamamlanmak üzere biz hala ne olacak derdindeyiz. Biriniz çıkıp açıklayın geçen 2016 aralık gibi son güne bırakmayın bu sefer telafisi olmaz haberiniz olsun. Tek derdimiz net olun birşeyler söyleyin.
  • Hakkımızı verin, sözleşmede ne imzaladıysak onu verin. İnsanlar artık şirkete değil isimlere de mobbing davası açmaya başlayacaklar. Hiçbir yerde iş bulamazsınız benden uyarması. Davalarda sürünür tüm paranızı mülkünüzü kaybedersiniz. Yaranmak için iş yapmayın.
  • Eeee var mı bi haber zamlardan ?
  • Filler tepisiyor cimler eziliyor adam olsun herkes acil aciklama yapilsin calisanlara
  • 15 şubat toplantısı hakkında bilgisi olan varmı? verilen karar ne oldu işten çıkarılma veya başka bir şirketlemi devam edecek do&co personeli?
  • Toplam dağıtılacak primin önemli kısmını neredeyse tepedeki 3 -5 kişi arasında paylaştırıp ardından da prim ödemelerine THY onay vermiyor diyerek çalışanları kışkırtıyorsun..kendi menfaatlerin doğrultusunda (primin azalacağı için )ülkenin milli değerine zarar vermekten hiç kaçınmayan birisi olarak seni ülkemizin kurtuluş savaşında makamları zarar görecek korkusuyla kurtuluş savaşına iştirak etmeyip işgal altındaki İstanbul'da yakalarında madalya ile dolaşan züppelere benzetiyorum ve açıkçası üzülüyorum adına... Sn azmettirici Sana birkaç tavsiyem olacak 1-Çalışanları örgütleyerek bazı şahısları fırsat bulduğun her an hedef göstermenin sana uzun vadede hiçbir yararı olmaz 2-illaki yüksek prim istiyorsan şirketin aynı Zaman'da %50 hissedarı olan Doco daki patronlarından iste.. 3- Doco daki personelin hamiliğini yapmaktan vazgeç Docodaki personelin hamisi sen değil milletimizin değeri THY dir. THY milletin sinesinden Çıkan bu değeri yüceltmek şuuruyla çalışan herkesin Hakkı'nı öder ve hiçbir zaman mağdur etmez.
  • 15 şubat toplantı dediler, sonra 16 şubat oldu. Şimdi de toplantı haftaya salı gününe ertelendi deniyor. Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanıra gidiyor bu iş. Büyük üstad Kemal Sunal'ı saygı ve rahmetle anıyoruz...
  • DO&CO bu kalitesiyle resturant işine girse çok daha büyük bir markaya dönüşür

Dünyanın önde gelen havayolu ikram hizmeti şirketlerinden dnata, DO & CO, gategroup, the LSG Group ve Newrest, yeni kurdukları Brüksel/Belçika merkezli kâr amacı gütmeyen uluslararası kuruluşun adını Havayolu İkram Hizmetleri Birliği (ACA) olarak duyurdu.

ACA; gıda, sağlık ve iş güvenlği, çevre sorunları ve vergilendirme gibi konularda hava yolu ikram hizmetleri sektörünün ortak menfaatlerini temsil ve teşvik görevini üstlenecek. Birlik ayrıca, bu alanlardaki düzenleyici teşebbüsleri dünya, Avrupa ve ülke genelinde izleyecek ve destekleyecek. Birlik, hava yolu ikram hizmetleri alanında kayda değer uluslararası faaliyetlerde bulunan tüm şirketlere kapılarını açıyor.

ACA’nın stratejisi ve ele alacağı sorunlar, her şirketin CEO’su veya Yürütme Kurulu üyelerinden biri tarafından temsil edileceği Strateji Komitesi tarafından belirlenecek. Komite şu anda dnata CEO’su Robin Padgett, DO & CO CEO’su Attila Doğudan, gategroup CEO’su Xavier Rossinyol, LSG Group CEO’su Erdmann Rauer ve Newrest Eş Başkanı Olivier Sadran’dan oluşuyor.

ACA Strateji Komitesi Başkanı Erdmann Rauer konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Strateji Komitesi’nin ilk toplantısında dile getirilen fikirler ve yürütülen tartışmalar, bu birliğe yönelik ihtiyacı ve ACA’ nın amacını bir kez daha ortaya koymuştur. Çalışmalarımızın öncelikli odak noktası, Avrupa’da bu alanda düzenleme yapılması gereken konularda yaşanan güçlüklerin aşılması olacaktır. Orta vadede ise, müşterimiz olan havayolu şirketleri ve yolculara sunduğumuz hizmet ve ürünlerin kalite, güvenlik ve güvenirliğini arttırmak için sektörümüzün bilgi ve deneyimlerini ortak bir çatı altında birleştirmek amacıyla faaliyet ve girişimlerimizi dünya genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz.”

Sekreterya’nın başına, meslek kuruluşları ve havayolu sektöründe uzun yıllar yöneticilik yapmış olan Fabio Gamba getirilecek. Mart ayında göreve başlayacak olan Gamba şunları ifade etti: “Bu yeni Birliğin şekillendirilmesinde, ilk Yönetim Direktörü sıfatıyla, görev alacağım için çok heyecanlıyım. Ticari havacılık sektörünün en temel ve karmaşık yapıdaki unsurlarından biri olan bu alan, havayolu ikram hizmeti şirketlerinin deneyimi ve uzmanlık bilgisiyle zenginleşecektir. Sektördeki düzenleme ve standartların iyileştirilmesi amacıyla tüm paydaşların yapacağı katkıların büyük fayda sağlayacağına inanıyorum.”

YILLIK İŞ HACMİ 9,9 MİLYAR EURO

ACA’nın kurucu üyeleri; portföy kapsamı, ürün ve hizmet kalitesi ile coğrafi faaliyet alanı bakımından dünyanın önde gelen uçak içi hizmet sağlayıcıları arasında gösteriliyor. Toplamda yaklaşık 130,000 kişi istihdam eden ve yıllık iş hacmi 9,9 milyar Euro olan şirketler günde yaklaşık 4,7 milyon yemek servis ediyor.

DO&CO'dan flaş hamle! Birlik oldular...

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

do&co üretim ~ 6 yıl önce
toplantı 23 şubattamı beyler. toplantı ne için olacak bilgisi olan varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
do&co üretim ~ 6 yıl önce
tazminatımızı hakkımızı verin çıkarın bizleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irgat (I) ~ 6 yıl önce
Biz I sınıfı ırgatlar olarak hala paranoyak yaşantımıza devam ediyoruz. Birinin çıkıp açıklama yapmasının tam zamanı. Yeni havalimanı tamamlanmak üzere biz hala ne olacak derdindeyiz. Biriniz çıkıp açıklayın geçen 2016 aralık gibi son güne bırakmayın bu sefer telafisi olmaz haberiniz olsun. Tek derdimiz net olun birşeyler söyleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter artık ~ 6 yıl önce
Hakkımızı verin, sözleşmede ne imzaladıysak onu verin. İnsanlar artık şirkete değil isimlere de mobbing davası açmaya başlayacaklar. Hiçbir yerde iş bulamazsınız benden uyarması. Davalarda sürünür tüm paranızı mülkünüzü kaybedersiniz. Yaranmak için iş yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bİ HABER ~ 6 yıl önce
Eeee var mı bi haber zamlardan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fc ~ 6 yıl önce
Filler tepisiyor cimler eziliyor adam olsun herkes acil aciklama yapilsin calisanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DO&CO üretim ~ 6 yıl önce
15 şubat toplantısı hakkında bilgisi olan varmı? verilen karar ne oldu işten çıkarılma veya başka bir şirketlemi devam edecek do&co personeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan oldu ~ 6 yıl önce
Toplantı iptal edilmiş.
DOCO DA Kİ TETİKÇİYE ~ 6 yıl önce
Toplam dağıtılacak primin önemli kısmını neredeyse tepedeki 3 -5 kişi arasında paylaştırıp ardından da prim ödemelerine THY onay vermiyor diyerek çalışanları kışkırtıyorsun..kendi menfaatlerin doğrultusunda (primin azalacağı için )ülkenin milli değerine zarar vermekten hiç kaçınmayan birisi olarak seni ülkemizin kurtuluş savaşında makamları zarar görecek korkusuyla kurtuluş savaşına iştirak etmeyip işgal altındaki İstanbul'da yakalarında madalya ile dolaşan züppelere benzetiyorum ve açıkçası üzülüyorum adına... Sn azmettirici Sana birkaç tavsiyem olacak 1-Çalışanları örgütleyerek bazı şahısları fırsat bulduğun her an hedef göstermenin sana uzun vadede hiçbir yararı olmaz 2-illaki yüksek prim istiyorsan şirketin aynı Zaman'da %50 hissedarı olan Doco daki patronlarından iste.. 3- Doco daki personelin hamiliğini yapmaktan vazgeç Docodaki personelin hamisi sen değil milletimizin değeri THY dir. THY milletin sinesinden Çıkan bu değeri yüceltmek şuuruyla çalışan herkesin Hakkı'nı öder ve hiçbir zaman mağdur etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY DO & CO ~ 6 yıl önce
15 şubat toplantı dediler, sonra 16 şubat oldu. Şimdi de toplantı haftaya salı gününe ertelendi deniyor. Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanıra gidiyor bu iş. Büyük üstad Kemal Sunal'ı saygı ve rahmetle anıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Do&co üretim ~ 6 yıl önce
Kesin yapılacak sonuçta bu toplantı ve ortak bir karar alınacak inşallah salı günü ????
do&co üretim ~ 6 yıl önce
salı günü sonuca varılırmı sizce ?
turkısh do&co ~ 6 yıl önce
23 şubat ta toplantı
do&co üretim ~ 6 yıl önce
toplantı ne için olacak 23 şubatta bilginiz varmı ?
UNUTUN ~ 6 yıl önce
Unutun toplantıyı...
bjv ~ 6 yıl önce
DO&CO bu kalitesiyle resturant işine girse çok daha büyük bir markaya dönüşür

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000