13 Kasım 2017, Pazartesi 09:11:11

'Eşimle bayramlaşır gibi öpüştük'

İstanbul-Bodrum seferini yapan uçakta çıkan “eşini evde öp kavgası” sonrası açıklama yapan Mehmet Tulunay, olay günü yaşananları anlattı. Tulunay, “Yaşadığımız şehre dönüyoruz diye sevinçten bayramlaşır gibi öpüştük” dedi.
  • Şirketin tepki gosteren arkadasa tek yön arabistan bileti hediye etmesini beklerdim.
  • TÜRK örf ve geleneklerinde olmayan 'toplum içerisinde öpüşme' olayını şiddetle kınıyorum. Çok terbiyesiz ve çirkin bir olay. Çoluk çocuk aile nin olduğu yerde öpüşme sahnesine kimsenin şahit olma mecburiyeti yoktur. Kişi derhal uçaktan indirilmeli idi. Avrupa da bile aşırıya giden çiftler başkalarını rahatsız edince uçaktan indirilir. Bunlar birde ahlaksızlığını küstahlık ile bastırıyorlar daha büyük terbiyesizlik. Bence THY direk Blackliste almalı!!!
  • Türk milleti neden asabi her konuda?Sevişemediği , sevişmeyi bilmediği için. O arıza çıkaran kesin iktidarsızdır.Bilmiyordur gariban , çocukları da hala leylekler getiriyor sanıyordur.
  • Bu şahsın açıklamalarından yola çıkarak herkes maşallah karalama/kin kusma/hakaret olaylarında görevinin hakkını vermiş. 'Bayramlaşır gibi öpüşmek' kavramını da en azından bu platformu takip edenlere kazandırdığı için beyefendiyi ayrıca tebrik ederdim.
  • Allah mutlulugunuzu daim etsin kardesim isteyen istedigi yerde oper kime ne rahatsiz olanlar bence kiskancliktandir diye dusunuyorum
  • Bu arkadaş ünlü biri tabii ünlü olduğu için herşey beleş konuş bakalım insanlar karşı tarafı dinlemeden yargılasın
  • Savaşma seviş, sevgilin dahi olsa.Çok bilmiş yobaz kişiyi de Arabistan'a mutavva olarak install ediveriniz.
  • kesinlikle karışan adama haddini açıktan , bağıra bağıra istediği sekilde cevabini verirdim, susa susa tepemize ciktilar..
  • esine tokat atsa kimse birsey demez , öpünce sorun oluyor.. ben kız arkadasimi heryerde opuyorum arkadaşım, alisin ,kadikoy vapurundan çıkanlar hosuna gitmiyorsa kafanı cevir.. Boyle imam, Boyle cemaat iliskisi .. ama artık siyasi boyut oldugundan dolayı, geri adim yok, kazanımları geri vermeyeceğiz..
  • Canin cektiyse seni de opeyim deseydin..yobaza

İstanbul-Bodrum seferini yapan uçakta çıkan “eşini evde öp kavgası” sonrası açıklama yapan Mehmet Tulunay, olay günü yaşananları anlattı. Tulunay, “Yaşadığımız şehre dönüyoruz diye sevinçten bayramlaşır gibi öpüştük” dedi.

Atatürk Havalimanında önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen olayda İstanbul-Bodrum seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait uçakta iddiaya göre, balayından dönen yeni evli çift birbirini öptü. Uçakta bulunan başka bir yolcunun “eşini evde öp” uyarısıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü, uçakta bulunan birçok yolcunun tartışmaya dahil olmasıyla birlikte yaşanan gerginlik karakolda son buldu.

Yaşanan olay sonrası akşam uçağıyla Bodrum'a dönen Mehmet Tulunay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, eşiyle bayramlaşır gibi öpüştüklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Kısa bir süre önce evlenip eşimle balayına çıktık. 20 gün süren balayı sonunda eşimle birlikte Amerika uçağından İstanbul’a indik. Oradan da Bodrum uçağına bindik. Eşimle beraber yerimize geçip oturduk. Ülkemize döndüğümüz ve evimize döndüğümüz için sevinçliydik. O mutlulukla eşimle bayramlaşır gibi öptük birbirimizi. Olayın bu şekilde büyüyeceğini hiç düşünmedim" dedi. 

'Eşimle bayramlaşır gibi öpüştük'

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Yallah ~ 6 yıl önce
Şirketin tepki gosteren arkadasa tek yön arabistan bileti hediye etmesini beklerdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHLAKSIZ ~ 6 yıl önce
TÜRK örf ve geleneklerinde olmayan 'toplum içerisinde öpüşme' olayını şiddetle kınıyorum. Çok terbiyesiz ve çirkin bir olay. Çoluk çocuk aile nin olduğu yerde öpüşme sahnesine kimsenin şahit olma mecburiyeti yoktur. Kişi derhal uçaktan indirilmeli idi. Avrupa da bile aşırıya giden çiftler başkalarını rahatsız edince uçaktan indirilir. Bunlar birde ahlaksızlığını küstahlık ile bastırıyorlar daha büyük terbiyesizlik. Bence THY direk Blackliste almalı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asabi ~ 6 yıl önce
Türk milleti neden asabi her konuda?Sevişemediği , sevişmeyi bilmediği için. O arıza çıkaran kesin iktidarsızdır.Bilmiyordur gariban , çocukları da hala leylekler getiriyor sanıyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
COOR. ~ 6 yıl önce
Bu şahsın açıklamalarından yola çıkarak herkes maşallah karalama/kin kusma/hakaret olaylarında görevinin hakkını vermiş. 'Bayramlaşır gibi öpüşmek' kavramını da en azından bu platformu takip edenlere kazandırdığı için beyefendiyi ayrıca tebrik ederdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Allah mutlulugunuzu daim etsin kardesim isteyen istedigi yerde oper kime ne rahatsiz olanlar bence kiskancliktandir diye dusunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Bu arkadaş ünlü biri tabii ünlü olduğu için herşey beleş konuş bakalım insanlar karşı tarafı dinlemeden yargılasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laz ~ 6 yıl önce
Sen yorum yapma arkadaşım. Her konuda yorum yapıyorsun ama bilgin olmadığı için fikrin de dengesiz. Bırak bilenler yazsın. Sen karadenizde araplara emlakçılık yap.
... ~ 6 yıl önce
Savaşma seviş, sevgilin dahi olsa.Çok bilmiş yobaz kişiyi de Arabistan'a mutavva olarak install ediveriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben orda olsaydim ~ 6 yıl önce
kesinlikle karışan adama haddini açıktan , bağıra bağıra istediği sekilde cevabini verirdim, susa susa tepemize ciktilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
35 ~ 6 yıl önce
esine tokat atsa kimse birsey demez , öpünce sorun oluyor.. ben kız arkadasimi heryerde opuyorum arkadaşım, alisin ,kadikoy vapurundan çıkanlar hosuna gitmiyorsa kafanı cevir.. Boyle imam, Boyle cemaat iliskisi .. ama artık siyasi boyut oldugundan dolayı, geri adim yok, kazanımları geri vermeyeceğiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agresif ~ 6 yıl önce
Canin cektiyse seni de opeyim deseydin..yobaza

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000