11 Ekim 2017, Çarşamba 12:25:11

Eurowings'in yeni hatlarını müşteriler belirleyecek

Alman havayolu şirketi Eurowings, en çok tercih edilen rotaları yolcularına soruyor. Şirket, yeni açılacak hatlara müşterilerin taleplerin doğrultusunda karr verecek.
  • Türkiye’de yapsanız bu anketi, Rize, Trabzon, Sivas, Yozgat, Afyon, Tokat çıkar. Pazar araştırma metodunuzla eğleniriz biz de.
  • tebrikler, yaziyi okurken sanki reklam filmi izledim sandim kendimi. Eurowings skandal bir havayolu. bunu hic düşündünüzmü
  • Pegasus, Ankara için böyle birşey yapabilir.
  • Tek gidis aya kadar yolu var
  • Olması gerekende budur çok hoş bir uygulama olmuş tebrikler

Alman havayolu şirketi Eurowings Avrupa’da en hızlı büyüyen havayolu olmaya devam ediyor. Her gün 670 uçuşla 90,000 yolcuyu Avrupa, Amerika, Karayipler ve Uzak Doğu’nun rüya destinasyonlarına taşıyor. Uçuş ağı, yaklaşık 50 ülkede popüler noktaların da dahil olduğu 160'tan fazla destinasyonu kapsıyor.

En çok uçuş ağına sahip olmanın vermiş olduğu fikirle, Eurowings’in bundan sonraki en çok tercih edilen rotasının neresi olduğunu müşterileri oylarıyla belirleyecek. Bu sayede diğer yolcular da Eurowings’in en çok tercih edilen Avrupa destinasyonunun hangisi olduğuna karar verecek. Yolcular www.vote-and-fly.com web sitesine girerek bu kampanyanın bir parçası olup favori destinasyonlarının hangisi olduğunu seçebilecek. Oylama sonunda en çok oy alan üç destinasyon seçilecek ve sonuçlar Ekim ayındaki büyük finalde Facebook üzerinden canlı olarak açıklanacak.

En popüler şehir hangisi olacak? Biarritz, Brac, Belfast veya Bergen mi? Trieste, Castellón ya da Shannon olabilir mi? Buna Eurowings yolcuları karar verecek. Kararı biraz zorlaştırmak için web sitesinde her destinasyon için canlı bir video klip olacak. Her gün on destinasyon, on klip, on öneri yolcuların beğenisine sunulacak. Siz de favori destinasyonunuzu seçmek için tüm video klipleri www.vote-and-fly.com adresinden izleyebilirsiniz.

Eurowings'in yeni hatlarını müşteriler belirleyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Oylama ~ 7 yıl önce
Türkiye’de yapsanız bu anketi, Rize, Trabzon, Sivas, Yozgat, Afyon, Tokat çıkar. Pazar araştırma metodunuzla eğleniriz biz de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ömer ~ 7 yıl önce
tebrikler, yaziyi okurken sanki reklam filmi izledim sandim kendimi. Eurowings skandal bir havayolu. bunu hic düşündünüzmü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 7 yıl önce
Pegasus, Ankara için böyle birşey yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Tek gidis aya kadar yolu var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vecihi Çağrı ~ 7 yıl önce
Olması gerekende budur çok hoş bir uygulama olmuş tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000