14 Aralık 2017, Perşembe 14:44:12

Evsiz adamdan 300 bin euroluk havaalanı vurgunu!

Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'nda evsiz bir adam kapısı açık bırakılan bir ofisten 300 bin euroyu alarak kayıplara karıştı
  • Ben hakkımı helal ediyorum
  • Adam parayı çalıp kaçacak ve mutlu sonla bitecek diyorsun,zihniyet bu hale gelmiş,umutsuz
  • Umarım o evsiz adam sınırı geçip uzaklarda yeni bir hayata başlar! Bir kere de mutlu sonla bitsin böyle bir hikaye...

Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'nda geçtiğimiz Cuma günü 300 bin euroluk (1 milyon 350 bin TL) bir hırsızlık yaşandı.

CNN'de yer alan habere göre evsiz bir adam, kapısı açık bırakılan bir para idaresi ofisinde bulunan 300 bin euroyu çantasına doldurarak kayıplara karıştı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan mahkeme sözcüsü, kamera görüntülerini incelediklerini belirtti. Sözcü kamera görüntülerinde, çöpü karıştıran bir adamın dinlenmek için ofisin kapısına yaslandığını ve kapının bir anda açıldığını görünce şaşırdığının görüldüğünü söyledi.

Çantasını bırakarak ofise giren evsiz adam, dakikalar sonra elinde banknotlarla dolu iki çantayla dışarı çıktı ve havaalanını terk etti. Adamın kendi çantasını da havaalanında bıraktığı ifade edildi.

Mahkeme sözcüsü, polisin havaalanı yakınlarında yaşayan evsiz adamı tanıdığını ancak hırsızlığın ardından arkasında hiçbir işaret bırakmadığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

Evsiz adamdan 300 bin euroluk havaalanı vurgunu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Helal ~ 6 yıl önce
Ben hakkımı helal ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cobretti ~ 6 yıl önce
Adam parayı çalıp kaçacak ve mutlu sonla bitecek diyorsun,zihniyet bu hale gelmiş,umutsuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzaaa ~ 6 yıl önce
Ne diyon sen ya! Hadi başka kapıya
Yeni bir başlangıç ~ 6 yıl önce
Umarım o evsiz adam sınırı geçip uzaklarda yeni bir hayata başlar! Bir kere de mutlu sonla bitsin böyle bir hikaye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 6 yıl önce
sonuçta evsiz adam hırsızlık yapmış yani hakkı olmayan bir parayı çalmış,suç işlemiş nasıl sonunun mutlu bitmesini istiyorsun ya da umuyorsun anlamak zor...bu adam senin tüm birikmiş paranı çalsaydı aynı şekilde yorum yapabilir miydin?
Robin Hood ~ 6 yıl önce
Havaalanında para idare ofisini soymuş yazıyı okuduysan. Zaten sigortalı ve bu para çerez parası onlar için. Değil başkasına sizin gibiler kendilerine bile mutluluğu yakıştıramazlar.
trajlkomedi ! ~ 6 yıl önce
Çalınan parayı alanın uzaklarda yeni hayata başlamasını ve hikayenin mutlu sonla bitmesini dileyen,paranın sigortalı ve onlar için çerez parası olduğunu söyleyen ve bunu mutlulukla bağdaştıran zihniyete ne desek az. Hırsızlığı öven,takdir eden,mutluluk diye nitelendiren bizden başka millet var mıdır acaba ?Sağlık sigortanız vardır, birisi gelsin sizi tabancayla vursun,sağlığınızı çalsın ona da nasılsa sigortalıyım diye birşey demezsiniz herhalde.
Tc ~ 6 yıl önce
Hırsızlığı mutluluk olarak görmeniz zaten sizin doğanızda var. Zaten başı belli olanın kuyruğundan ne bekliyosunki...
Sigorta ~ 6 yıl önce
Sigorta böyle bir olayı karşılamaz kapıyı açık bırakırsan avucunu yalarsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000