30 Temmuz 2016, Cumartesi 12:42:44

'FETÖ' operasyonu TGS'ye de sıçradı

15 Temmuz darbe girişimini ardından Türk Hava Yolları’nın iştiraki olan yer hizmeti şirketi Turkish Ground Services (TGS)’de 78 kişinin iş akdine son verildi.
  • Tabi sivilleri ayırmak zor diyosunuz kurunun yanında yaşda gidiyor Hepinize Yazıklar olsun o adamlar nasıl evlerini geçircek , üstüne üstün sicilleri lekenliyor sizin yüzünüzden ALLAH hepinizi islah etsin . Şuan ordan çalışan elini kolunu sallayanın hepsi FETÖCÜ...
  • TGS İzmir istasyonu İlk kurulduğundan bu yana 6 sene çalıştım gerek asıl iş faaliyeti gerek Mesleki çalışmalarım ofis yapımı vs.oldu günün birinde Aylemin düştüğü sıkıntılardan arındırmak için evimi taşımak zorunda kaldım.Bunun üzerine Sık sık yöneticileriyle görüşüp durumumun nekadar elem verici olduğunu bir süre yaşanan sıkıntılarımı berteraf etmek için Bir baba olarak çocuklarımın ve Aylemin başında bulunmam gerektiğini ve işe gelmem için kendi özel aracımı kullandığımı günlük işe gelis gidiş 54 km yol yaptığımı defalarca izah etmeme rağmen beni iyi niyet olarak anlaşmada olsa haklarımı alıp iş hadimi sonlandırmalarını istedim. Adeta benden yüz çevirdiler ve bunu yapamadılar oysa okadar emegim geçtiki bu şirkete verecekleri hakkım bana yeni bir hayat suna bilirdi Şimdi Soruyorum Ben Bir Vatan sever olarak her gün gece meydanlarda sabahladim ve benim akrabalarim Ankara ve İstanbulda Darbeye dur deyip ölüme yürüdüler İzmirde böyle si bir durum söz konusu olsa idi hiç düşünmez ölümüne giderdim. Aynı Hemşerim NiĞDE li Astsubay Ömer HALİSDEMİR gibi şehidimin ruhu şad olsun Şimdi sen FETOCULARI işten çıkarıp tüm haklarını veriyorsun Ben Bir Vatan sever olarak buna itiraz ediyorum Ya Benim Hakkım ne Olacak Bu Dunyadaki Hakkı Öte dünyada hiç veremesin .
  • Herkez bir yorumda bulunmuş ama isim vermeye korkmuşlar.Bizler düşüncelerimizi yazmakta özgürüz yıllarca bu medya bize bunu hoca olarak gösterdi.devletin millet vekili sayın hocamız diye takdim etti.şimdi devletin yılılması için rütbeli askerler bir oyun kurmuş belli ya bunun sonucunda hemen düşman neden gülen oluyor arkasındakilere neden minnet ediyorsunuz.gülen gelirse ifadesinde ne diyecek belirsiz.bu oyunlar 2 günde düşünülüp oynanan oyun değildir.medya ne derse ona inanıyoruz zaten ondan da kaybediyoruz.apoyu yıllardır besleyen ben değilim gülen gelse yine besleyeceksinlz.bizim rızkımızı Allah veriyor kimsenin karşısında susacak halimiz de yok.oyun birgün nasılsa biter
  • Balık baştan kokar. Başa bakalım
  • Ey TGS yönetimi: insanların rızıklarını haksız yere nasıl çalıyorsunuz. Çıkarılan isimler arasında birçoğu çok çalışkan edepli fetöyle alakasız insanlardı. Birilerinin ismini vermek için isim verdiniz. Yazıklar olsun size. En başta insan kaynaklarını bir temizleyin baş fetöcüler IK da gizli.. Öldüğünüzde nasıl hesap vereceksiniz çok merak ediyorum. Suratınıza bile tükürmeye değmezsiniz.
  • Hiç alakam olmadığı halde işten çıkarıldım. Mahkemei kübrada sizi Allaha ve Efendimize şikayet edeceğim. Tek duam bu dünyada yaptığınız zulmün aynısını görmeden ölmemeniz. Hakkım size haram olsun Allah sizi malının canınız ve çocuklarınızla imtihan etsin.
  • Asıl fetöcüler şirkette cirit atıyor. Gm insan kaynakları şefi fetöcülerin en ileri gelenlerinden. 17/25 te bank asyadan parasını nasıl kaçırdığını her hafta bu adamların sohbetlerine gitmediğini bilmeyen yok. Ama ne hikmetse hala çalışıyor.
  • İşten çıkarılanların çoğu fetocu değil. Sosyal paylaşımlarda akp yi eleştiren arkadaşlar.
  • Kurumunuz tamamen FETÖ alt yapisiyla kemiklemiştir. Bunun için kökten kapatilmasi gerekmektedir. Yıllarca şirkette dini bir kaldiraç olarak kullandiniz ve adamlarinizi bu minvale göre terfi ettirdiniz. Verimli,üniversite mezunu dil bilen adamlari sirf siyasal anlamda destegi yok diye türlü nedenlerle ayrimcilik yaparak iş yapamaz hale getirdiniz. Şimdi de biz öyle degiliz bakin temizlendik demeye çalişiyorsunuz. 78 kişinin bu şirketten FETO baglantisi nedeniyle cikarilmasi şirketin acizligini, zamaninda hangi adamlara nasil(!) iş verdiginin kimlere kapiyi açtiginin açik delilidir.
  • Kurumda, Vatan haını darbeci, tencere tavacı, Gayrı ahlaki, gececi alemci kim var ise bilen Allah rızası için Şehitlerin Hatırı için açıklasın.

15 Temmuz darbe girişimini ardından Türk Hava Yolları’nın iştiraki olan yer hizmeti şirketi Turkish Ground Services (TGS)’de 78 kişinin iş akdine son verildi.

Darbe girişimi sonrası pek çok kamu kurum ve kuruluşunda çok sayıda görevden alma ve uzaklaştırmalar yaşanırken, Türk Hava Yolları 211 çalışanın iş akitlerinin son verilmişti.

THY’nin ardından bugün de yer hizmeti şirketi Turkish Ground Services (TGS)’de işten çıkartmalar başladı. TGS yetkilileri, çeşitli birimlerde görev yapan ve FETÖ Terör örgütüne bağlantıları olduğu gerekçesiyle 78 personelin iş akidleri fesh edildiğini söylediler. Şirkette işten çıkarılmaların daha da artacağı öğrenildi. (Hürriyet)

'FETÖ' operasyonu TGS'ye de sıçradı

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Emre Sengul ~ 8 yıl önce
Tabi sivilleri ayırmak zor diyosunuz kurunun yanında yaşda gidiyor Hepinize Yazıklar olsun o adamlar nasıl evlerini geçircek , üstüne üstün sicilleri lekenliyor sizin yüzünüzden ALLAH hepinizi islah etsin . Şuan ordan çalışan elini kolunu sallayanın hepsi FETÖCÜ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 8 yıl önce
Yok
ismail USTA ~ 8 yıl önce
TGS İzmir istasyonu İlk kurulduğundan bu yana 6 sene çalıştım gerek asıl iş faaliyeti gerek Mesleki çalışmalarım ofis yapımı vs.oldu günün birinde Aylemin düştüğü sıkıntılardan arındırmak için evimi taşımak zorunda kaldım.Bunun üzerine Sık sık yöneticileriyle görüşüp durumumun nekadar elem verici olduğunu bir süre yaşanan sıkıntılarımı berteraf etmek için Bir baba olarak çocuklarımın ve Aylemin başında bulunmam gerektiğini ve işe gelmem için kendi özel aracımı kullandığımı günlük işe gelis gidiş 54 km yol yaptığımı defalarca izah etmeme rağmen beni iyi niyet olarak anlaşmada olsa haklarımı alıp iş hadimi sonlandırmalarını istedim. Adeta benden yüz çevirdiler ve bunu yapamadılar oysa okadar emegim geçtiki bu şirkete verecekleri hakkım bana yeni bir hayat suna bilirdi Şimdi Soruyorum Ben Bir Vatan sever olarak her gün gece meydanlarda sabahladim ve benim akrabalarim Ankara ve İstanbulda Darbeye dur deyip ölüme yürüdüler İzmirde böyle si bir durum söz konusu olsa idi hiç düşünmez ölümüne giderdim. Aynı Hemşerim NiĞDE li Astsubay Ömer HALİSDEMİR gibi şehidimin ruhu şad olsun Şimdi sen FETOCULARI işten çıkarıp tüm haklarını veriyorsun Ben Bir Vatan sever olarak buna itiraz ediyorum Ya Benim Hakkım ne Olacak Bu Dunyadaki Hakkı Öte dünyada hiç veremesin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer TEPE ~ 8 yıl önce
Herkez bir yorumda bulunmuş ama isim vermeye korkmuşlar.Bizler düşüncelerimizi yazmakta özgürüz yıllarca bu medya bize bunu hoca olarak gösterdi.devletin millet vekili sayın hocamız diye takdim etti.şimdi devletin yılılması için rütbeli askerler bir oyun kurmuş belli ya bunun sonucunda hemen düşman neden gülen oluyor arkasındakilere neden minnet ediyorsunuz.gülen gelirse ifadesinde ne diyecek belirsiz.bu oyunlar 2 günde düşünülüp oynanan oyun değildir.medya ne derse ona inanıyoruz zaten ondan da kaybediyoruz.apoyu yıllardır besleyen ben değilim gülen gelse yine besleyeceksinlz.bizim rızkımızı Allah veriyor kimsenin karşısında susacak halimiz de yok.oyun birgün nasılsa biter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer tepe ~ 8 yıl önce
İşten çıkarılanlar ben fetöcü değilim okulunda okudum diyorlar,AKP'ye oy atanlardan kendilerini daha çok milliyetçi gösteriyorlar o gece dua edenler şimdi bayrak sallıyor şaşırıyorum. 2 yüzlü olmaya gerek yok.ffacebook incelensin zaten herkesin profilinde herşey açık ve net.kimse bizden milliyetçi olmasın araştırılsın
Balık ~ 8 yıl önce
Balık baştan kokar. Başa bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul hakkı ~ 8 yıl önce
Ey TGS yönetimi: insanların rızıklarını haksız yere nasıl çalıyorsunuz. Çıkarılan isimler arasında birçoğu çok çalışkan edepli fetöyle alakasız insanlardı. Birilerinin ismini vermek için isim verdiniz. Yazıklar olsun size. En başta insan kaynaklarını bir temizleyin baş fetöcüler IK da gizli.. Öldüğünüzde nasıl hesap vereceksiniz çok merak ediyorum. Suratınıza bile tükürmeye değmezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesap zamanı ~ 8 yıl önce
Hiç alakam olmadığı halde işten çıkarıldım. Mahkemei kübrada sizi Allaha ve Efendimize şikayet edeceğim. Tek duam bu dünyada yaptığınız zulmün aynısını görmeden ölmemeniz. Hakkım size haram olsun Allah sizi malının canınız ve çocuklarınızla imtihan etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKLER ~ 8 yıl önce
Asıl fetöcüler şirkette cirit atıyor. Gm insan kaynakları şefi fetöcülerin en ileri gelenlerinden. 17/25 te bank asyadan parasını nasıl kaçırdığını her hafta bu adamların sohbetlerine gitmediğini bilmeyen yok. Ama ne hikmetse hala çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs personeli ~ 8 yıl önce
İşten çıkarılanların çoğu fetocu değil. Sosyal paylaşımlarda akp yi eleştiren arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HURGENERAL ~ 8 yıl önce
Kurumunuz tamamen FETÖ alt yapisiyla kemiklemiştir. Bunun için kökten kapatilmasi gerekmektedir. Yıllarca şirkette dini bir kaldiraç olarak kullandiniz ve adamlarinizi bu minvale göre terfi ettirdiniz. Verimli,üniversite mezunu dil bilen adamlari sirf siyasal anlamda destegi yok diye türlü nedenlerle ayrimcilik yaparak iş yapamaz hale getirdiniz. Şimdi de biz öyle degiliz bakin temizlendik demeye çalişiyorsunuz. 78 kişinin bu şirketten FETO baglantisi nedeniyle cikarilmasi şirketin acizligini, zamaninda hangi adamlara nasil(!) iş verdiginin kimlere kapiyi açtiginin açik delilidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etkili ~ 8 yıl önce
Kurumda, Vatan haını darbeci, tencere tavacı, Gayrı ahlaki, gececi alemci kim var ise bilen Allah rızası için Şehitlerin Hatırı için açıklasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000