10 Ocak 2018, Çarşamba 12:34:26

FETÖ'den aranan eski pilot kumpir satarken yakalandı!

Konya’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında aranan Türk Yıldızları filosunda görevli eski pilot, ihraç edilen diğer pilotlarla işlettiği kafede kumpir ve waffle satışı yaparken yakalandı. Örgüt abisi tarafından deşifre edilen eski F-16 pilotu tutuklandı.
  • kartal kardeş yorumlarına baktım da senden başka herkes vatan haini. sana tavsiyem ahaber'i azalt bol bol balık ye, zamanla faydasını görürsün. bi de trabzonda araplara satmadığınız bir yer kaldıysa git orada temiz hava al. beynine biraz oksijen gitsin...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Senin elinden tutan olsa yine başaramazdın. İnsanları bilmeden tanımadan ne emekler harcadıklarını bilmeden yargılayamazsın. Sen sadece güçlülerin yanında olmayı tercih etmiş bir zavallısın.
  • Napacaktı adam kesip, hırsızlık mı yapacaktı? O pilot sonuçta yetişmiş, başarılı olmuş ama iftira sonucu işini kaybetiş. haa bu arada bizim üztün zekalı bir kesim halkımızda vicdanını kaybetmiş. Her ana herkes fetocu denilip işinden gücünden edilebilir oldu bu ülkede. yaşanmaz ettiniz güzelim ülkeyi eyyyy muktedirler. övünün yaptıklarınızla....
  • Anadolu evlatları nasıl harcanıyormuş izleyin cahil Türk halkı....
  • Turk Yildizlari belgesilini izlerken 'ne efendi insan' dedigim eski filo komutaninin (diger bircoklari gibi) haksiz bir sekilde atildiktan sonra yine helal bir yolla ekmegini kazandigini gormek gercekten guzel. Yasadisi birsey yok, duzgunce ekmegini kazaniyor insanlar.
  • Kumpir çalarken yakalansa daha mı iyiydi? Ne yapsın adam! Elbet bir gün adalet yerini bulacak!
  • Asker kökenliymiş. Bu durumda haberdar olupda bu yapılanmalara izin verenleri yüzüne tüküreyim.
  • Ulan adamlar ne iş yapsın açlıktan ölsünlermi
  • Simitçilere dikkat!!

Konya’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında aranan Türk Yıldızları filosunda görevli eski pilot, ihraç edilen diğer pilotlarla işlettiği kafede kumpir ve waffle satışı yaparken yakalandı. Örgüt abisi tarafından deşifre edilen eski F-16 pilotu tutuklandı.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında görev yapan Türk Yıldızları eski filo komutanı Hava Pilot Kurmay Yarbay Ş.Ç. ile F-16 pilotları Kurmay Binbaşı A.C., Kurmay Yüzbaşı M.Ç. ve Kurmay Üsteğmen Levent Y., 15 Temmuz darbe girişiminin ardından TSK’dan ihraç edildi. M.Ç. darbe kalkışması soruşturmasında tutuksuz yargılanmaya devam ederken eski pilotlardan Levent Yağız’ın FETÖ üyesi olduğu mahrem abisinin ifadesiyle ortaya çıktı.

Levent Y.’nin Hava Harp Okulu 3. sınıfta ve İzmir uçuş okulunda bağlı olduğu asker abileri belirlendi. Hakkında yakalama kararı çıkartılan Y., Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında birlikte görev yaptığı Türk Yıldızları eski filo komutanı Ş.Ç. ve diğer iki F-16 pilotuyla merkez Selçuklu ilçesinde açtıkları kumpir ve waffle satışı yapan kafede yakalandı.

Örgüt üyesi pilotları ve bağlantılarını gizleyen Levent Y. polisteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece 28 Aralık 2017'de tutuklandı. Selçuk Üniversitesi yakınlarında öğrencilerin yoğunlukla yaşadığı bölgeye işletme açan 4 eski pilot, iş yerinde satış yaparken de görüntülendi.

FETÖ'den aranan eski pilot kumpir satarken yakalandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

KARTAL61 ~ 6 yıl önce
kartal kardeş yorumlarına baktım da senden başka herkes vatan haini. sana tavsiyem ahaber'i azalt bol bol balık ye, zamanla faydasını görürsün. bi de trabzonda araplara satmadığınız bir yer kaldıysa git orada temiz hava al. beynine biraz oksijen gitsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 6 yıl önce
allah senden razı olsun
ercan ~ 6 yıl önce
halk tv seyretse her şey mükemmel sence , dimi?
Pilotcuk ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakat sana! ~ 6 yıl önce
Senin elinden tutan olsa yine başaramazdın. İnsanları bilmeden tanımadan ne emekler harcadıklarını bilmeden yargılayamazsın. Sen sadece güçlülerin yanında olmayı tercih etmiş bir zavallısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL61 ~ 6 yıl önce
FETÖCÜSÜN HERALDE SEN.BU KADAR ZORUNA GİTTİĞİNE GÖRE..DEFOLUP GİDİN BU ÜLKEDEN, AZCIK ŞEREFİNİZ VARSA DEFOLUP GİDİN,VATAN HAİNİ SENİ!!
Aslan ~ 6 yıl önce
Napacaktı adam kesip, hırsızlık mı yapacaktı? O pilot sonuçta yetişmiş, başarılı olmuş ama iftira sonucu işini kaybetiş. haa bu arada bizim üztün zekalı bir kesim halkımızda vicdanını kaybetmiş. Her ana herkes fetocu denilip işinden gücünden edilebilir oldu bu ülkede. yaşanmaz ettiniz güzelim ülkeyi eyyyy muktedirler. övünün yaptıklarınızla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal61 ~ 6 yıl önce
evladım bi git ya..bu ülkeden başarılı çok genç çıkar.bu hainleremi kaldık.. algılayamıyormusun?? bunlara yeniden silah verilirmi..
Anadolu evlatları ~ 6 yıl önce
Anadolu evlatları nasıl harcanıyormuş izleyin cahil Türk halkı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal61 ~ 6 yıl önce
cahil senin gibi cehaletinin farkında olmayana denir. Anadolu evladı şehit olur hain olmaz. kokmuş düşüncelerini git çöpe dök..
Kertikk ~ 6 yıl önce
Yav heee heee! Senin bi işin gücün yok mu? Fetocu dediklerinin cogu su anda yurt disinda calisiyor. Calismak ayip mi? Sana gore tabi o insanlat ölmeli. Buyuk lokam ye buyuk soz konusma demisler. Dediklerinle birgun Allah seni bir sınar ama is isten gecmis olur. Nese hadi sen yine trollük yapamaya devam et zavallı hamsi...
kartal61 ~ 6 yıl önce
yurt dışında gidip çalışsın, bu vatanın ekmeğini yemesinde. evet sınav dünyası bir gün vatanıma ihanet edecek olursam şimdiden Allah emanetini alsın..yok yazdıklarına bak kim trollük ediyor karar ver.
navy ~ 6 yıl önce
Turk Yildizlari belgesilini izlerken 'ne efendi insan' dedigim eski filo komutaninin (diger bircoklari gibi) haksiz bir sekilde atildiktan sonra yine helal bir yolla ekmegini kazandigini gormek gercekten guzel. Yasadisi birsey yok, duzgunce ekmegini kazaniyor insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal61 ~ 6 yıl önce
fetöcülerin hepsi efendi görünen beyni yıkanmış tipler.anlamadığınız bu insanların hasta ruhlu oldukları.adnan oktar ve yanındakiler gibi.onlarda efendi değilmi..
navy ~ 6 yıl önce
Sadece bir iki kisinin beyni yikanmis deseniz anlarim ama genel olarak bir topluluga dahil olan her efendi insana beyni yikanmis demeniz mantik cercevesinde konusmadiginizi gosteriyor. Verdiginiz ornege cevap vermeye bile abes goruyorum. Sadece ve sadece HUKUK icinde hareket edilsin yoksa bu olaylar soykirim tanimina uyan bir hal aldi artik!
Kartal61'e ~ 6 yıl önce
Süper yorum dostum.
kartal61 ~ 6 yıl önce
Elbette hukuk ve adaletten yanayım. ancak senin kadar iyimser değilim bu konuda, bir problem olmasa neden aransın gizlensin..
oktar ~ 6 yıl önce
oktar hocama laf etmeyin, keske benide alsa grubuna.. huzur adnan hocanın islaminda.. milleti din din diye bastırınca bak vakıflarda neler oluyor.. adana hoca candır :))
K4 ~ 6 yıl önce
Kumpir çalarken yakalansa daha mı iyiydi? Ne yapsın adam! Elbet bir gün adalet yerini bulacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal61 ~ 6 yıl önce
utanması olsa bu ülkeden defolup giderdi.k9
navy ~ 6 yıl önce
Kartal61 yorumlariniza bakarak size birsey anlatmaya calismak bosuna bir ugras ama en azindan baskalari icin yazmis olayim. Insanlarin ulkeden cikmasina musaade etmiyorsunuz. Duzgunce baska bir iste calismalarina musaade etmiyorsunuz ve kendi islerini yaptiklarinda da sacma sapan konusuyorsunuz. Bu insanlar hakkinda KESINLESMIS bir mahkeme karari yok dolayisiyla istedikleri isi yapmakta ozgurdurler.
Fetöcü pilot ~ 6 yıl önce
Asker kökenliymiş. Bu durumda haberdar olupda bu yapılanmalara izin verenleri yüzüne tüküreyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lolo ~ 6 yıl önce
Ulan adamlar ne iş yapsın açlıktan ölsünlermi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal61 ~ 6 yıl önce
ölsün!!
Kartal 61 yalamasına ~ 6 yıl önce
Kartal 61 yalakası. Burada o kadar millet vicdana dokunacak yorumlar yapıyor birde sen kendi zavallı, saldırgan ve tiksinti uyandıran yorumlarına bak. Ne kadar para alıyorsun trollük için. Elbet birgün sonunuz gelecek. Bakalım o zaman şimdiki gibi kuru sıkı gibi viyaklıyacak mısı?
Simit ~ 6 yıl önce
Simitçilere dikkat!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000