11 Eylül 2017, Pazartesi 11:19:59

Funda Ocak yatırımlar hakkında bilgi verdi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Umarız Yurt dışı yatırımları da sene sonundan itibaren hız kazanır.
  • Çok çalışkan bir genelmudur insancil ve başarılarinin devamını dilerim
  • Her şey güzelde çalışanların özellikle merkez binanın bir an önce çözülmesi gerekir insanlar sağlıksız ortamlarda çalışıp boyun fıtığı bel fıtığı ve bilek tünel srntromu vb. Mesleki hastalıklara hizla yakalanıyorlar bina sorunu lütfen bir an önce çözülmeli yada rahatsız olan personel uygun odalara yerleştirilmelidir. Klimalar dondurucu soğukluğunda çalıştırılmamalı
  • Havalimanı yapılırken bu kadar rağbet göreceği hesap edilememiş anlaşılan. Uçak saatleri belli bir periyoda sıkıştığı için terminale girişte kuyruk bina dışına kadar uzuyor ve yağmurlu havalarda insanlar ıslanarak (kışın ayrıca da üşüyerek) beklemek zorunda kalıyorlar. Terminal binasına saçak yapılmalı. Kapalı otoparka gidenler de bu saçak altından ıslanmadan gitmek imkanına kavuşur. Aslında Xray sayısı artırılarak terminale (koyun gibi değil) insan gibi giriş yapılması sağlanmalı...
  • Anlaşılıyor ki Mersin halkı gene ceza almaya devam edecek
  • Balıkesir kullanılmıyor da niye genişletiliyor.Geçmişte denendi iptal oldu.
  • Kahramanmaraş havalimanı pist başındaki petrol ne zaman kaldırılıp pist başındaki kaydırılmış eşik iptal edilecek, malum önümüz kış meteorolojik nedenlerden iptaller yaşanmaması için pisttin normale dönmesi yerinde olurdu.
  • Trafik yolcu oranı bakımından kayseri havalimanı acilen genişletilmeli bu kadar yoğun bir havalimanının bu kadar elverişsiz olması terminal girişi ve 2. X-rayda oluşan uzun kuyruklar nedeni ile uçaklarımıza yetişemiyoruz bu havalimanina acil cozum bulunmalı
  • Balıkesir merkez havalimanına terminal ve büyütme çalışmaları sürerken öte yandan Edremitte bulunan kocaseyit havalimanına genel havacılık apronu şart .Kocaseyit airportta bulunan Apron2 belli kişi veya kişiler yüzünden kağıt üzerinde şekil verilmiş türlü türlü bahanelerle notam getirildi,yasaklandı.Genel havacılık sektörü gelisirken, birileri mesleğini sürdururken, birileri ekmeğini kazanırken, birileri tarafından da engelleniyor! Iste bu kişi veya kişiler olduğu sürece ülkemizde genel havacılık ileriye gidemiyor! Saygılar.
  • Kule tarafina dogru apron buyutulebilir. Ozel ucaklar bu bolume parkedebilir

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapımı devam eden 3. havalimanının yanı sıra yenileme çalışamalarının sürdüğü terminaler hakkında değerlendirmelerde bulunan Ocak, Twitter'dan önemli detaylara yer verdi.

İşte Ocak'ın o açıklamaları:

İşletme becerisi ve mükemmel hava trafiği yönetimiyle küresel başarılara imza atan DHMİ, dev yatırımlardaki maharetiyle de hep zirvede.

Bu yaz, şantiyelerdeki yoğun çalışmalar semeresini verdi, devam eden işlerde büyük mesafe alındı. Bu çalışmaları özetlememi ister misiniz?

Özkaynaklarımız ve KÖİ yöntemiyle yürütülen projelerin inşaatı, teknik ekiplerimizin takip ve denetiminde hızlı bir şekilde ilerliyor.

Asrın projesi İstanbul Havalimanı inşaatında çok büyük mesafe alındı. Dünyanın en büyük şantiyesinde teknik ekip ve emekçiler tarih yazıyor.

Çukurova Havalimanı Alt Yapı Tesislerinin yapımı için DHMİ’nin denetiminde yüklenici firma tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor

Balıkesir Merkez Havalimanı Terminali ve tamamlayıcı tesislerinin yapımı projesi, hızla devam eden önemli işlerimiz arasında yer alıyor.

2016'da ihale edilen ve 2018'de bitirilmesi planlanan bu önemli projenin sözleşme Bedeli: 42.247.000,00 TL. İşin Gerçekleşme Durumu : %30,50

2018'de bitirilmesi planlanan Kahramanmaraş Terminal Binası ve tamamlayıcı tesisler inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor.

UDH Bakanımız Sayın Ahmet Arslan tarafından temeli atılan Muş Havalimanı terminali ve apron inşaatı da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ayrıca tüm havalimanlarımızda ihtiyaç duyulan bakım, onarım ve pist yenileme çalışmaları da süratli ve titiz bir şekilde yürütülüyor.

Bakanlığımızın tüm birimleri, örnek bir işbirliği içinde ve seferberlik ruhuyla çalışarak havacılığımızı zirveye taşımayı sürdürüyor.

Biz de yönetim olarak yaptığımız yerinde inceleme ve denetimlerle bu olağanüstü çabalara katkıda bulunup, İşleri hızlandırmaya çalışıyoruz.

Bu denetimlerimizde hem yüklenici firma çalışanlarında, hem de kuruluşumuz personelinde tanık olduğumuz üstün performanstan gurur duyduk.

Tüm şantiyelerimizde gece gündüz ter akıtarak projelerimize hayat veren emekçilerimizle teknik ekibimize çok teşekkürler.

Funda Ocak yatırımlar hakkında bilgi verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

maykıl ~ 7 yıl önce
Umarız Yurt dışı yatırımları da sene sonundan itibaren hız kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 7 yıl önce
Çok çalışkan bir genelmudur insancil ve başarılarinin devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 7 yıl önce
Her şey güzelde çalışanların özellikle merkez binanın bir an önce çözülmesi gerekir insanlar sağlıksız ortamlarda çalışıp boyun fıtığı bel fıtığı ve bilek tünel srntromu vb. Mesleki hastalıklara hizla yakalanıyorlar bina sorunu lütfen bir an önce çözülmeli yada rahatsız olan personel uygun odalara yerleştirilmelidir. Klimalar dondurucu soğukluğunda çalıştırılmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU-GİRESUN ~ 7 yıl önce
Havalimanı yapılırken bu kadar rağbet göreceği hesap edilememiş anlaşılan. Uçak saatleri belli bir periyoda sıkıştığı için terminale girişte kuyruk bina dışına kadar uzuyor ve yağmurlu havalarda insanlar ıslanarak (kışın ayrıca da üşüyerek) beklemek zorunda kalıyorlar. Terminal binasına saçak yapılmalı. Kapalı otoparka gidenler de bu saçak altından ıslanmadan gitmek imkanına kavuşur. Aslında Xray sayısı artırılarak terminale (koyun gibi değil) insan gibi giriş yapılması sağlanmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Anlaşılıyor ki Mersin halkı gene ceza almaya devam edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BZI ~ 7 yıl önce
Balıkesir kullanılmıyor da niye genişletiliyor.Geçmişte denendi iptal oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kcm ~ 7 yıl önce
Kahramanmaraş havalimanı pist başındaki petrol ne zaman kaldırılıp pist başındaki kaydırılmış eşik iptal edilecek, malum önümüz kış meteorolojik nedenlerden iptaller yaşanmaması için pisttin normale dönmesi yerinde olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayseri ~ 7 yıl önce
Trafik yolcu oranı bakımından kayseri havalimanı acilen genişletilmeli bu kadar yoğun bir havalimanının bu kadar elverişsiz olması terminal girişi ve 2. X-rayda oluşan uzun kuyruklar nedeni ile uçaklarımıza yetişemiyoruz bu havalimanina acil cozum bulunmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Funda Hanım'a ~ 7 yıl önce
Balıkesir merkez havalimanına terminal ve büyütme çalışmaları sürerken öte yandan Edremitte bulunan kocaseyit havalimanına genel havacılık apronu şart .Kocaseyit airportta bulunan Apron2 belli kişi veya kişiler yüzünden kağıt üzerinde şekil verilmiş türlü türlü bahanelerle notam getirildi,yasaklandı.Genel havacılık sektörü gelisirken, birileri mesleğini sürdururken, birileri ekmeğini kazanırken, birileri tarafından da engelleniyor! Iste bu kişi veya kişiler olduğu sürece ülkemizde genel havacılık ileriye gidemiyor! Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tulgar ~ 7 yıl önce
Kule tarafina dogru apron buyutulebilir. Ozel ucaklar bu bolume parkedebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000