13 Kasım 2017, Pazartesi 09:05:38

'Gaziantep çıkışlı uçuşlar turizmi olumlu etkileyecek'

Turizmci Soner Bacaksız Gaziantep'ten birçok ülkeye direk uçak seferleri olduğunu ve bu yıl ilk kez Londra ve Zürih'e de direk uçak seferlerinin karşılıklı olarak konulduğunu ifade ederek bu uygulamanın kentin ekonomisini ve turizmini yakından etkileyeceğini açıkladı.
  • Hangi zenginler emre bize liste liste açıkla he zengin diyorsan siyasiler milletvekilleri ne oluyor bir de kaç Ankaralı şirketin sahibinin İstanbulda yaşadığını söyler misin
  • Sunexpresin son çırpınışları. Ne yapsa tutturamadı bir türlü.
  • ayrıca da nerede hakaret etmişim acaba sadece gerçekleri söylüyorum. fazla beklentiye giripte hüsrana uğramayın diye.
  • Yakında görürüz gerçekleri. Ankara'nın zenginleri bile istanbulda yaşarken ankaradan kim uçsun. Sabah 8 akşam 5 memurlar mı. Ankaraya gelen milyonlarca turist mi. Daha ihracatta gazianteple yarışamıyor.
  • Bu Emre iklim wowturkey sayfasının trollerinden. Sürekli Ankara aleyhine yazar.
  • Arkadaş ODTÜ’yü tercih etmiş ama kazanamamış.
  • Ya malum forum sayfasında da dedin aynı şeyi ama kanıt gösteremedin üstüne üstlük insanlara hakaret edip sinir katsayılarıyla oynadın sonra yedin postayı burada ötme yemez airporthaberde kanıtlar konuşur
  • o uçuşlarda yakında biter uçakların ekonomi bölümü bile dolmuyor. Erdoğanın isteği üzerine yapılan uçuşlar. Yani tamamen siyasi.
  • Biz de diyorduk Ankara'da başkan değişip,ESBden dış hat uçuşları açılınca malum forum sayfasında ortadan kaybolan bu papağan buraya dadanmış hahahaha NOT:Sayın havacı arkadaşlar bu adam her konuda çok boş konuşur lütfen yorumlarını değerlendirmeye almayınız
  • Demek ki ankara da kapasite yok. Arz talep meselesi. Memur şehrinde kim niye uçsun. Uçuş olması için Ticaret ve Turizm'de gelişmek gerekir. Ankara kuru kalabalık. Nüfusunun hiç bir hükmü yok. Gereksiz bir yer. Başkent İstanbul olmalı.

Turizmci Soner Bacaksız Gaziantep'ten birçok ülkeye direk uçak seferleri olduğunu ve bu yıl ilk kez Londra ve Zürih'e de direk uçak seferlerinin karşılıklı olarak konulduğunu ifade ederek bu uygulamanın kentin ekonomisini ve turizmini yakından etkileyeceğini açıkladı.

Dünyanın 187 ülkesiyle ihracat ilişkileri bulunan Gaziantep'in direk ulaşım alanında yaşadığı sıkıntılar da son bulmaya başladı. Son olarak SunExpress tarafından uygulamaya konulan tarifeli yaz seferleri arasında dış hat uçuşlarına İngiltere'nin Başkenti Londra ve İsviçre'nin en büyük kentlerinden birisi olan Zürih'te eklendi. Gaziantep'ten dünyanın birçok ülkesine iş ve gezi amaçlı giden vatandaşlar için direk uçuşların büyük önem taşıdığını ifade eden Vipol Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Soner Bacaksız yaptığı açıklamada "Elbette dünyanın birçok ülkesine İstanbul aktarmalı uçuşlar var. Ancak son dönemlerde Gaziantep'in dünya ticaretindeki rolünün artması ve birçok ülkeye yönelik seyahatlerde görülen artışlar firmaların direk uçuşlara yönelmeleri yönünde önemli etken olmuştur. SunExpress tarafından uygulamaya konulan yeni uygulamayla tarifeli yurt dışı uçuşlarda yaz seferleri arasında İngiltere'nin Başkenti Londra ve Zürih'te eklenmiştir. Gaziantep'ten direk Londra uçuşları her haftanın Çarşamba günü Zürih uçuşları da Perşembe günü gerçekleştirilecektir.

Bu uygulama özellikle İngiltere'yle sürekli irtibat halinde olan vatandaşlarımız kadar iş ve eğitim dünyası açısından da büyük önem taşıyor. Bilindiği gibi TİM İngiltere'yi Gaziantep'le eşleştirerek İngiltere'yi hedef Pazar olarak ihracatçılarımıza sunmuştu. Bu uygulamayla özellikle İngiltere pazarlarında etkin rol almak isteyen sanayici ve iş adamlarımızın ulaşım sorunu da ortadan kalkmış olacaktır. Vipol Turizm olarak bizlerde dünyanın bütün ülkelerine ve kentlerine Gaziantep'ten direk ve bağlantılı uçuşların en ekonomik ve güvenilir yollardan gerçekleştirilmesi için uzun yıllardır verdiğimiz hizmetlerimizi gelişen teknoloji ve yeni uygulamalarla sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

'Gaziantep çıkışlı uçuşlar turizmi olumlu etkileyecek'

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Yine emre iklim yine sallama ~ 6 yıl önce
Hangi zenginler emre bize liste liste açıkla he zengin diyorsan siyasiler milletvekilleri ne oluyor bir de kaç Ankaralı şirketin sahibinin İstanbulda yaşadığını söyler misin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun Sun ~ 6 yıl önce
Sunexpresin son çırpınışları. Ne yapsa tutturamadı bir türlü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jojo ~ 6 yıl önce
Almadilar mi ise?Uzulme calisir gene denersin .)
emre iklim ~ 6 yıl önce
ayrıca da nerede hakaret etmişim acaba sadece gerçekleri söylüyorum. fazla beklentiye giripte hüsrana uğramayın diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre iklim ~ 6 yıl önce
Yakında görürüz gerçekleri. Ankara'nın zenginleri bile istanbulda yaşarken ankaradan kim uçsun. Sabah 8 akşam 5 memurlar mı. Ankaraya gelen milyonlarca turist mi. Daha ihracatta gazianteple yarışamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 6 yıl önce
Bu Emre iklim wowturkey sayfasının trollerinden. Sürekli Ankara aleyhine yazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 6 yıl önce
Arkadaş ODTÜ’yü tercih etmiş ama kazanamamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma emre din kardeşiyiz ~ 6 yıl önce
Ya malum forum sayfasında da dedin aynı şeyi ama kanıt gösteremedin üstüne üstlük insanlara hakaret edip sinir katsayılarıyla oynadın sonra yedin postayı burada ötme yemez airporthaberde kanıtlar konuşur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre iklim ~ 6 yıl önce
o uçuşlarda yakında biter uçakların ekonomi bölümü bile dolmuyor. Erdoğanın isteği üzerine yapılan uçuşlar. Yani tamamen siyasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Papağan Emre ~ 6 yıl önce
Biz de diyorduk Ankara'da başkan değişip,ESBden dış hat uçuşları açılınca malum forum sayfasında ortadan kaybolan bu papağan buraya dadanmış hahahaha NOT:Sayın havacı arkadaşlar bu adam her konuda çok boş konuşur lütfen yorumlarını değerlendirmeye almayınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre İklim ~ 6 yıl önce
Demek ki ankara da kapasite yok. Arz talep meselesi. Memur şehrinde kim niye uçsun. Uçuş olması için Ticaret ve Turizm'de gelişmek gerekir. Ankara kuru kalabalık. Nüfusunun hiç bir hükmü yok. Gereksiz bir yer. Başkent İstanbul olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgisiz ~ 6 yıl önce
Dhmi'nin sitesine bakıp kıyaslama yap. Bu sene Ankara'nın yıllık yolcu sayısı 15 milyonu aşıyor. Gaziantep'in kaç? 3 milyon. Sizin hesap tutmuyor maalesef. Perde arkasında neler olduğunu bilemiyoruz.
Ankaralı ~ 6 yıl önce
Kusura bakmayın ama söyledikleriniz tamamen mesnetsiz hatta biraz cahilce. Ankara, Türkiye'nin hem parasal hem de kültürel bakımdan en zengin illerinden biri. Zahmet edip TÜİK sitesini açıp illerin refah durumuyla ilgili tablolara bakarsanız en üstte Ankara'nın yer aldığını kolayca görebilirsiniz. Bu hayali fikirleri başka amaçla söylüyorsanız size hayatta başarılar dilerim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000