29 Nisan 2016, Cuma 18:08:08

Germania Türkiye ağını genişletecek

Almanya'nın köklü tarihi geçmişi ve güçlü havayolu şirketlerinden olan Germania Havayolları, Türkiye genelindeki uçuş ağını genişletme kararını aldı.
  • Pazarın şartlarını inceleyip değerlendiren, stratejik güçlü bir yapı ile uçuş hatlarını kuran ve operasyonlarını bizzat olay yerinde takip eden bir kişiliktir İsmail Polat! Klimali ofislerinden uçusların verimliliğini kontrol eden değil uçak altı ter döküp emek sarf edenlerden kendisi! Germania bu sezon çok etkili olacak. Sunacağı uçuşlar ile çok geniş bir yolcu kitlesine ulaşacak. İzle ve gör!
  • İsmail polat candır gerisi önemli değil zaten işini bilir
  • arkadas bu ne? germaniaya camur atiyorsunuz personele camur atiyorsunuz unutmayinki kötü giden bir yil yasiyoruz ve bu sirket henüz hic bir hatini iptal etmedi aksine ucus yelpazelerini genislettiler örnegin ne ucuyorlar AYT/GZP/BJV/MLX/ADA/ESB/ONQ/HTY ve kis ayi icin henüz bir aciklama yapmadilar ben ögerin eski acentesiyim ne yani simdi ismail polat germania gecti diye germaniayimi satmayim iyi ozaman xq/xg eski munih/hannover/dus bölge müdürleri gecti o sirketleride bombaliyalim hata onlara daha cok laf söyleyelim butun almanya geneli olarak dlm/bjv/ayt/adb vs vs ucuslari cikariyorlar buyurun azda oraya yüklenelim. ben bu sirket cok iyi demiyorum ama oturup dusunmek lazim ne yapiyorlar ne yapmak istiyorlar ve ona göre yorum yapmak lazim.
  • La gardaş hepiniz milliyetçilik ağzı yapıyorsunuz! Giydiğiniz elbiselerden tut içtiğiniz bütün içecekler yabancı ! Sizin ki menfaat milliyetçiliği ancak nefesinizle vatan kurtarırsınız! Akıllı olun biraz bu firmada bir Türk gecesini gündüzüne katıyor ülkesine memleketine hizmet götürüyor sen kalkmış alman diosn! Vatanını en çok seven , görevini en iyi yapandır! İsmail Polat ekoldür! Bilgisizliklerinize sunulur!
  • iyi ki cermen ırkındanım. Allah razı olsun.
  • bence Ismail kardesimiz uzun yillardir
  • Neil ARMSTRONG'un sözüyle cevap vermek isterim olumsuz yazan ve gece gündüz demeden çalışan İsmail Polat'a yüklenen herkese: İnsanlık için büyük benim için küçük bir adım. N.A. Öger Türk Tur 21 temmuz 2009 yılında Zonguldak'a uçarak; Zonguldak için büyük Öger Türk Tur için küçük bir adım atmıştır. Sormak isterim; İsmail Polat gibi kaç yönetici Türkiyedeki uçulan havaalanlarına gidip operasyonlarına katılıp ter dökmüştür?
  • Düsseldorf - Bodrum , köln - Bodrum Sezonda Rağbet görecek Hatlardan .Selamlar
  • Bu kisi hakkinda daha cok sey duyup ögrencez gibi. Ama ben yapilanlara positif bakiyorum yakinda eski ögerin calisma düzenini getirir insallah. Eger yorumlari okuyorsa kendisi helal olsun sana.
  • Ismail polat birtane!

Almanya'nın köklü tarihi geçmişi ve güçlü havayolu şirketlerinden olan Germania Havayolları, Türkiye genelindeki uçuş ağını genişletme kararını aldı.

Türkiye çapında bir çok şehirde seferleri olan Germania Havayolları, Mayıs ayı itibariyle ise en çok rağbet gören turistik bölgelerden olan Ege ve Akdeniz’de de Alanya Gazipaşa ve Bodrum’a uçuşlarını başlatacak.

Germania'nın özellikle yaz dönemlerinde tatilcilerin gözde turizm ülkesi olarak talep gösterdikleri Türkiye’de, 2017 yılında bu turistik bölgelere yapılan sefer sayılarının artıcağı belirtildi.

Öte yandan Germania Havayolları Türkiye Pazarı Satış Müdürü İsmail Polat, Türkiye’de yeni hatların da uçuş yelpazesine katılacağını belirtti.

Germania Türkiye ağını genişletecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Helal Olsun! ~ 8 yıl önce
Pazarın şartlarını inceleyip değerlendiren, stratejik güçlü bir yapı ile uçuş hatlarını kuran ve operasyonlarını bizzat olay yerinde takip eden bir kişiliktir İsmail Polat! Klimali ofislerinden uçusların verimliliğini kontrol eden değil uçak altı ter döküp emek sarf edenlerden kendisi! Germania bu sezon çok etkili olacak. Sunacağı uçuşlar ile çok geniş bir yolcu kitlesine ulaşacak. İzle ve gör!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qty ~ 8 yıl önce
İsmail polat candır gerisi önemli değil zaten işini bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acente ~ 8 yıl önce
arkadas bu ne? germaniaya camur atiyorsunuz personele camur atiyorsunuz unutmayinki kötü giden bir yil yasiyoruz ve bu sirket henüz hic bir hatini iptal etmedi aksine ucus yelpazelerini genislettiler örnegin ne ucuyorlar AYT/GZP/BJV/MLX/ADA/ESB/ONQ/HTY ve kis ayi icin henüz bir aciklama yapmadilar ben ögerin eski acentesiyim ne yani simdi ismail polat germania gecti diye germaniayimi satmayim iyi ozaman xq/xg eski munih/hannover/dus bölge müdürleri gecti o sirketleride bombaliyalim hata onlara daha cok laf söyleyelim butun almanya geneli olarak dlm/bjv/ayt/adb vs vs ucuslari cikariyorlar buyurun azda oraya yüklenelim. ben bu sirket cok iyi demiyorum ama oturup dusunmek lazim ne yapiyorlar ne yapmak istiyorlar ve ona göre yorum yapmak lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 8 yıl önce
Kurum en azindan 8% prim veriyor. Ismail polat adam gibi adam. Bos bos konusanlari ciddiye alma ustat :)
FYP ~ 8 yıl önce
La gardaş hepiniz milliyetçilik ağzı yapıyorsunuz! Giydiğiniz elbiselerden tut içtiğiniz bütün içecekler yabancı ! Sizin ki menfaat milliyetçiliği ancak nefesinizle vatan kurtarırsınız! Akıllı olun biraz bu firmada bir Türk gecesini gündüzüne katıyor ülkesine memleketine hizmet götürüyor sen kalkmış alman diosn! Vatanını en çok seven , görevini en iyi yapandır! İsmail Polat ekoldür! Bilgisizliklerinize sunulur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soluklan ~ 8 yıl önce
hele bir otur soluklan yiğenim...
cermen ~ 8 yıl önce
iyi ki cermen ırkındanım. Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 8 yıl önce
bence Ismail kardesimiz uzun yillardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONQ ~ 8 yıl önce
Neil ARMSTRONG'un sözüyle cevap vermek isterim olumsuz yazan ve gece gündüz demeden çalışan İsmail Polat'a yüklenen herkese: İnsanlık için büyük benim için küçük bir adım. N.A. Öger Türk Tur 21 temmuz 2009 yılında Zonguldak'a uçarak; Zonguldak için büyük Öger Türk Tur için küçük bir adım atmıştır. Sormak isterim; İsmail Polat gibi kaç yönetici Türkiyedeki uçulan havaalanlarına gidip operasyonlarına katılıp ter dökmüştür?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 8 yıl önce
Katiliyorm !
Gurbetçi ~ 8 yıl önce
Düsseldorf - Bodrum , köln - Bodrum Sezonda Rağbet görecek Hatlardan .Selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamsiz ~ 8 yıl önce
Bu kisi hakkinda daha cok sey duyup ögrencez gibi. Ama ben yapilanlara positif bakiyorum yakinda eski ögerin calisma düzenini getirir insallah. Eger yorumlari okuyorsa kendisi helal olsun sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hty ~ 8 yıl önce
Ismail polat birtane!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000