16 Aralık 2017, Cumartesi 17:05:51

Germania Türkiye'de 5 yeni noktaya uçacak

2018’in yaz ayları itibariyle Almanya’nın köklü havayolu Germania, Berlin ile Türkiye arasındaki güzergah ağını genişletiyor.
  • Adamlar Fmo-Ist yapiyor
  • Kapadokya nevsehirin! Nevsehire gelmesi lazim
  • Kapadokya ya uçmak için LTAZ a gelmeli kayseri de kim oluyor
  • Berline girmesi TK icin iyi olmadi heleki kontejan alanlar simdi düsünüyordur bu zararin altindan nasil kalkacaz diye Aceba suan neyi düsünüyorlar
  • Yine Bursa yok!!!! Almanla Bursa'yı kıskanıyor. Artık aklıma daha başka bir ihtimal gelmiyor. Ne bu hep Kayseri mayseri?
  • Tebrikler Germania! Tebrikler İsmail Polat ( bir de GS li olmasan seni daha çok seveceğiz
  • Helal olsun Germania
  • yine trabzon yok!!!!
  • ISMAIL POLAT ADAMSIN !
  • Germania dan beklenen atak, piyasadaki boslugu cok güzel doldurdu . basarilarinin devamini diliyoruz Ismail Polat a cok tsk türkiye ye verdigi destekten dolayi.

2018’in yaz ayları itibariyle Almanya’nın köklü havayolu Germania, Berlin ile Türkiye arasındaki güzergah ağını genişletiyor. Artık Türkiye’de beş yeni destinasyonu ile her hafta: Dalaman, Samsun, Kayseri, Adana ve Gaziantep’e Yeşil ve Beyaz uçakları ile uçuşlarına devam edecek.

Germania, geçmişten bugüne Türkiye’deki en gözde turistik lokasyonlara uçuşlar yapıyor. Berlin-Schönefeld ve Berlin-Tegel'den, haftada üç kez Antalya'ya ve iki kez de Bodrum'a olmak üzere önümüzdeki yaz sezonu itibariyle ağını genişleterek Türkiye'deki hizmetlerini artıracak.

Türkiye’de bulunan yeni destinasyonlar ile Akdeniz Bölgesi’nin incilerinden Dalaman’ı, Karadeniz’in en büyük şehirlerinden Samsun’u, Kapadokya gezilerinin vazgeçilmezi olan İç Anadolu’nun merkezindeki ödüllü bir kış sporu destinasyonu olan Kayseri’yi, Eskiçağ'dan Orta Çağ'a uzanan bir dizi mimari esere ev sahipliği yapmış olan Adana’yı ve son olarak dünyanın dört bir yanından gurme çeken, mutfağı ile iki yıl önce UNESCO tarafından dünyanın en yaratıcı gastronomik yerlerinden biri olarak tanınan Gaziantep’i görme fırsatı yaratacak.

Germania Satış Direktörü Claus Altenburg, "Berlin'den gelecek olan bu beş yeni rotanın eklenmesiyle, Almanya ile Türkiye arasındaki giderek artan hizmet talebine yanıt veriyoruz. Yeni destinasyon seçimimizle, yalnızca turistik potansiyele odaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda ailelerini ziyaret eden yolcuların ilgisini çekecek yeni yerlere de uçuyoruz" dedi. 

Germania Türkiye'de 5 yeni noktaya uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Ser... ~ 6 yıl önce
Adamlar Fmo-Ist yapiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ser.... ~ 6 yıl önce
Germania nerdeyse ucmadik nokta birakmiyacak Türkiye Satis müdürüne tsk etmek lazim.
Nevsehir ~ 6 yıl önce
Kapadokya nevsehirin! Nevsehire gelmesi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen kimdin ~ 6 yıl önce
Kapadokya ya uçmak için LTAZ a gelmeli kayseri de kim oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berlin ~ 6 yıl önce
Berline girmesi TK icin iyi olmadi heleki kontejan alanlar simdi düsünüyordur bu zararin altindan nasil kalkacaz diye Aceba suan neyi düsünüyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 6 yıl önce
Yine Bursa yok!!!! Almanla Bursa'yı kıskanıyor. Artık aklıma daha başka bir ihtimal gelmiyor. Ne bu hep Kayseri mayseri?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa'lı ya... ~ 6 yıl önce
Bursa Saw arasi 60 dk. Bursa yenisehir 45 dk. Direk YEI ucusunu mu daha rahat doldurursun yoksa SAW uçuşunu mu? Biraz empati kurarsaniz bunun kıskançlık değil mantık olduğunu görürsünüz.
Germania ~ 6 yıl önce
Tebrikler Germania! Tebrikler İsmail Polat ( bir de GS li olmasan seni daha çok seveceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STR acente ~ 6 yıl önce
Ilk etapta güzel bir planlama tebrik ederim GS ise yakinda ucaklar yesilden SARI KIRMIZIYA boyanir gibi. Sayin Polat az da olsa STR planlama yapsaniz burdaki olanlar baydi artik. Saygilar
Hty ~ 6 yıl önce
Helal olsun Germania

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tzx ~ 6 yıl önce
yine trabzon yok!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 6 yıl önce
ISMAIL POLAT ADAMSIN !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin Özkan ~ 6 yıl önce
Germania dan beklenen atak, piyasadaki boslugu cok güzel doldurdu . basarilarinin devamini diliyoruz Ismail Polat a cok tsk türkiye ye verdigi destekten dolayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000