26 Nisan 2018, Perşembe 00:06:06

Hamile yolcu bebeğini uçakta doğurdu

Suudi Arabistan Havayolları ile seyahat eden hamile bir yolcu uçkta doğum yaptı. Minik bebek kabin memurlarının çabalarıyla sorunsuz bir şekilde dünyaya geldi.
  • yerim onu masallah ne kadar tatli. allah anali ve babali buyutsun insallah hayirli evlat olur. amin
  • Dünyada bir sıpa daha eksikti, hamdolsun
  • Böyle şeyler sadece araplarda olur. 9 aylık kadını uçağa nasıl aldılarsa ?
  • Ehh kral şimdi arka gölge çıkar aslana
  • neden pilotun adını koyduysa onu anlamadım hadi diyorum eğer çocuk havada doğdu sürekli uçacak hayatı boyunca diye düşünse çocuğun adını uçak koyması daha mantıklı olurdu. bende bunu anlamıyorum bi dizi çıkıyor millet dizide oynayan şahsın adını koyuyor ne alaka yani öyle olacağını mı düşünüyorlar. belkide benim çocuğum hiç olmadı isim koymayı düşünmedim acaba ondan mı böyle düşünüyorum. anyway hala saçma
  • hostes kadın doğumcu ya da ebe olmadığına göre muhakkak uçak indirilip uzman birine doğum yaptırılmalıydı, ben doğru bulmadım.

Suudi Arabistan Havayolları ile seyahat eden hamile bir yolcu uçkta doğum yaptı. Minik bebek kabin memurlarının çabalarıyla sorunsuz bir şekilde dünyaya geldi.

Saudia’ya ait Cidde-Kahire seferini gerçekleştiren uçakta bulunan hamile bir yolcu, uçuş sırasında doğum sancıları artınca kabin memurları hamile yolcunun yardımına koştu. Acil inişe kadar vakitlerinin olmadığını fark eden kabin amiri durumu kokpite bildirerek doğumun gerçekleşmek üzere olduğunu söyledi.

Kısa bir süre içerisinde doğum gerçekleştiren Fas uyruklu kadın, bebeğini gökyüzünde dünyaya getirdi. Bir erkek çocuğu dünyaya getiren 32 yaşındaki anne, bebeğine SV307 sefer sayılı uçağın pilotunun ismi olan “Abdul Rahman” adını koydu.

Saudia tarafından yapılan açıklamada, bebek ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu ancak uçağın inişi sonrası sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldüğü belirtildi.

©AirportHaber.com

Hamile yolcu bebeğini uçakta doğurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

p ~ 6 yıl önce
yerim onu masallah ne kadar tatli. allah anali ve babali buyutsun insallah hayirli evlat olur. amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boahhh ~ 6 yıl önce
Dünyada bir sıpa daha eksikti, hamdolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arap ~ 6 yıl önce
Böyle şeyler sadece araplarda olur. 9 aylık kadını uçağa nasıl aldılarsa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinirli ~ 6 yıl önce
8 ay 27 gün
Komik ~ 6 yıl önce
Dokuz aylık olduğunu nereden biliyorsunuz,haberde öyle bir ayrıntı göremedim.
Ayrımcı yorumlar yapmayın ~ 6 yıl önce
Baska bı havayolunda cok degıl bı kac zaman once doguran kadının haberını okumadınız sanırım araplara sallamaktan bıkmadınız be kardesım dıgerlerı dogurunca kahraman oluyo bunlara denk gelınce yobaz ayıptırr cirkindir ..
Km ~ 6 yıl önce
Pek haketmeselerde kutlu olsun gunlerı
Süper ~ 6 yıl önce
Ehh kral şimdi arka gölge çıkar aslana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 6 yıl önce
neden pilotun adını koyduysa onu anlamadım hadi diyorum eğer çocuk havada doğdu sürekli uçacak hayatı boyunca diye düşünse çocuğun adını uçak koyması daha mantıklı olurdu. bende bunu anlamıyorum bi dizi çıkıyor millet dizide oynayan şahsın adını koyuyor ne alaka yani öyle olacağını mı düşünüyorlar. belkide benim çocuğum hiç olmadı isim koymayı düşünmedim acaba ondan mı böyle düşünüyorum. anyway hala saçma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış ~ 6 yıl önce
hostes kadın doğumcu ya da ebe olmadığına göre muhakkak uçak indirilip uzman birine doğum yaptırılmalıydı, ben doğru bulmadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin şart ~ 6 yıl önce
Pardon neyi doğru bulmadın. 38.000 feet de olmayımı uçağın içinde hastane olmamasınımı pilot ve hemşirelerin sağlıkcı olmamalarınımı neyi doğru bulmasın doğum bu o bebek doğacak uygun ortam değil çıkmayımmı diyecek. Uçak otobüs değildir her durakda dursun.
Konuya hakim degilseniz.. ~ 6 yıl önce
Cogunlukla ucan garson yaftasiyla begenmediginiz kabin ekipleri dogum da dahil olmak uzere bir cok konuda egitim alip bunlarin sinavlarini vererek ve saglik bakanligindan sertifikalandirilarak ucmaktadir. Bilgilerinize.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000