21 Nisan 2017, Cuma 12:34:49

Hava sporlarına Federasyon kararı

Türkiye Hava Sporları Federasyonu kurulması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
  • Sportıf havacılık için iyi bir alternatif olur inşallah.Türk hava kurumu gıbı mafyavarı olmamasını dilerim. Lisanslarıda uluslararası olursa çok daha iyi olur.. Hayırlı ve ugurlu olsun.... En kısa zamanda lısanslandırma işine baslarsınız inşallah..
  • Yav bu ülkede sportif havacılığın esamesi okunmuyor, bir ultralight olsa başına bela, altyapı yok,her yer NOTAM lı VFR trafik istenmiyor, önce altyapı kurup sonra federasyonu kursak,her şeye rağmen bir sıfırdan büyüktür,kuranların eline sağlık,
  • Kaç kez kuruldu bu federasyon kardeşim. Bırakın şu palavradan işleri. Kime koltuk aranıyor acaba? Toplantı yapacak sporcunuz yok, antrenör mantrenör hak getire. Necisiniz? Merak ettim.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu kurulması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi karar böyle duyuruldu:

3289 sayılı Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun Ek-9 uncu maddesi uyarınca Başbakanlık Makamının 04/04/2017 tarihli ve 06 sayılı olurları ile özel hukuk hükümlerine tabi, tüzel kişiliğe sahip ve bağımsız statüde Türkiye Hava Sporları Federasyonu kurulmasına karar verilmiştir.

Hava sporlarına Federasyon kararı

Yorumlar

Hayırlı olsun., ~ 7 yıl önce
Sportıf havacılık için iyi bir alternatif olur inşallah.Türk hava kurumu gıbı mafyavarı olmamasını dilerim. Lisanslarıda uluslararası olursa çok daha iyi olur.. Hayırlı ve ugurlu olsun.... En kısa zamanda lısanslandırma işine baslarsınız inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hep gereriden ~ 7 yıl önce
Yav bu ülkede sportif havacılığın esamesi okunmuyor, bir ultralight olsa başına bela, altyapı yok,her yer NOTAM lı VFR trafik istenmiyor, önce altyapı kurup sonra federasyonu kursak,her şeye rağmen bir sıfırdan büyüktür,kuranların eline sağlık,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapanır yakında ~ 7 yıl önce
Kaç kez kuruldu bu federasyon kardeşim. Bırakın şu palavradan işleri. Kime koltuk aranıyor acaba? Toplantı yapacak sporcunuz yok, antrenör mantrenör hak getire. Necisiniz? Merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
BİRADER SİZ SU ALTI SPORLARINDANSINIZ GALİBA :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000