12 Ağustos 2017, Cumartesi 13:23:03

Havalimanı güvenliği grev kararı aldı!

Barselona Havalimanı'nın güvenliğini sağlayan özel güvenlik firmasının çalışanları grev kararı aldı.
  • Ne demek grev ya bu devirde hem de. Bu ispanyollar hic medeni degil canim... ne her ay greve cikan almanlar fransizlar ne de bu ispanyollar bizim kadar moderin olamaz...
  • Thy calisanlari greve "cagdisi" der biliyorsunuz. Demek ispanya da bizden ge.... tam burada durdum ve trolluk yapmaya gerek olmadigina karar verdim. Beter olalim =)

Barselona Havalimanı'nın güvenliğini sağlayan özel güvenlik firmasının çalışanları grev kararı aldı. İspanya hükümeti, burada pazartesi gününden jandarma güçlerini görevlendireceğini açıkladı.

Turizmde en yoğun sezonlardan birini yaşayan Barselona'nın uluslararası havalimanı El Prat, bu yaz rekor sayıda yolcu ağırlıyor.

Ancak burada yolcu valizlerini aramakla görevli özel güvenlik firması çalışanı 350 işçi çalışma şartlarının düzeltilmesi talebiyle grev kararı aldı.

Bu durum yolcuların bekleme salonuna ulaşmalarına kadar yapılan işlemlerin yavaş ilerlemesine ve yoğun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, 4 kez 1'er saat iş bırakma kararı alan güvenlik çalışanlarının bağlı olduğu sendika, pazartesi gününe kadar talepleri kabul edilmezse havalimanı çalışanlarının süresiz grev kararı alacaklarını duyurdu.

Barselona El Prat Hava Limanı, Madrid'deki Brajas'tan sonra sonra İspanya'nın en büyük ikinci havalimanı. (EuroNews)

Havalimanı güvenliği grev kararı aldı!

Yorumlar

Cagdisi ispanyollar ~ 7 yıl önce
Ne demek grev ya bu devirde hem de. Bu ispanyollar hic medeni degil canim... ne her ay greve cikan almanlar fransizlar ne de bu ispanyollar bizim kadar moderin olamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaa ~ 7 yıl önce
Thy calisanlari greve "cagdisi" der biliyorsunuz. Demek ispanya da bizden ge.... tam burada durdum ve trolluk yapmaya gerek olmadigina karar verdim. Beter olalim =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000