24 Eylül 2016, Cumartesi 09:09:10

Havalimanı müdürü kulüp başkanı oldu

Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü’nde yönetim değişikliği heyecanı yaşanıyor.
  • Dhmi de müdür olduğuna göre %98 ihtimalle torpille atanmış, aöf mezunu ve sahte çürük raporlu bir eski güvenlikçidir. Değilse peşinen özür dilerim.
  • Sn. Müdürüm'le gurur duyuyoruz. Havalimanı İşletme Müdürlüğü görevini layıkı ile yaptığı gibi bu görevi de hakkı ile yapacağına inancımız tamdır. İnşallah Başmüdür olduğunu görmek de nasip olur.
  • "Sana koydu mu ?" yorumunu yayınlayan Airporthaber.com seni kınıyorum (bakalım bu yorumu-cevabı yayına koyacak mı airporthaber.com)
  • Havalimanı Müdürü değil Havalimanı Şube Müdürü

Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü’nde yönetim değişikliği heyecanı yaşanıyor.

Yapılan seçim ile eski futbol hakemi Gaziantep Havalimanı İşletme Müdürü olarak görev yapan Bilal Uygur kulüp başkanlığına seçildi.

Konuya ilgili açıklama yapar Uygur, “2006 yılında sokakta çalışan ve risk altındaki çocuklar için gönüllülük ilkesi ile faaliyetine başlayan bu çalışmalar, 2013 yılında Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü olarak faaliyetlerine devam etti. Bu zamana kadar Şahinbey ilçemizde yaşayan, imkanı kısıtlı çocukların, gençlerin sosyal anlamda sporla toplumda etkin hale getirilmesine yönelik fedakarca çalışmalar gerçekleştirildi. Böylesi ulvi bir faaliyetin neferi olmaktan dolayı oldukça mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Çocuklar ve gençlerin spora ilişkin tüm faaliyetlerini uzman kişiler nezaretinde ve spor alanlarında yapmalarının önemine değinen Uygur, “Özellikle sevgili gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyabilmek adına kulüp olarak yeni projelerimizle çalışmalarımıza aynı şekilde devam edeceğiz. Gençlerimizi okul dışı boş zamanlarında sporun içerisine çekerek sporun birleştirici, kaynaştırıcı etkisinden yararlanarak onların gelişimlerine katkı sunmak en büyük hedefimizdir. Yeni yönetimle özellikle sivil toplum örgütleri ve kurumlar arasında sportif etkinlikler düzenleyerek insanlar arası kaynaşmayı sağlayacak aktiviteler de gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan da yönetim olarak görüşme talep edeceklerini ve kulüp olarak gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk projeleri için destek isteyeceklerini dile getiren Uygur, "Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Fatma Şahin hanımefendinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı iken hayata geçirmiş olduğu göz doldurucu sosyal sorumluluk projeleri, bugün Gaziantep’imizde de aynı hızla devam ediyor. Biz de Başkanımıza kulüp olarak gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi iletmeyi planlıyoruz. Onun vizyonu ve tecrübesi ile birlikte çok güzel çalışmalara imza atabileceğimizi gönülden temenni ediyorum. Aynı şekilde Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu beyefendinin bu zamana kadar yaptığı sayısız sosyal sorumluluk projeleri yanında biz de kulüp olarak projelerimizle bulunmak ve destek olmak istiyoruz” diye konuştu.

Yapılan seçim sonrası kulübün yeni yönetim kurulu listesi şöyle oluştu; Bilal Uygur DHMİ Gaziantep Havalimanı İşletme Müdürü, İsmet Savcılıoğlu TUFAD Gaziantep Başkanı, Çetin Katırcıoğlugil Yücel Kuyumculuk, Settar Konukoğlu Seç Turizm A.Ş., İbrahim Halil Döş Döşman Otomotiv, Nurettin Özkaya Gürteks Holding, Salih Erdemci Şahinbey HEM Müdürü, Talat Sefer Özkarslı Galatasaray ve Türk Milli Takımı Kaptanı, Şıh Mehmet Doğru HEM öğretmeni, Sedat Canpolat Şahinbey Vakıf Müdürü, Mehmet Ali Beler Gaziantep Spor eski Kaptanı

Havalimanı müdürü kulüp başkanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Kariyer ~ 8 yıl önce
Dhmi de müdür olduğuna göre %98 ihtimalle torpille atanmış, aöf mezunu ve sahte çürük raporlu bir eski güvenlikçidir. Değilse peşinen özür dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antepli ~ 8 yıl önce
Sn. Müdürüm'le gurur duyuyoruz. Havalimanı İşletme Müdürlüğü görevini layıkı ile yaptığı gibi bu görevi de hakkı ile yapacağına inancımız tamdır. İnşallah Başmüdür olduğunu görmek de nasip olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koymak mı ? ~ 8 yıl önce
"Sana koydu mu ?" yorumunu yayınlayan Airporthaber.com seni kınıyorum (bakalım bu yorumu-cevabı yayına koyacak mı airporthaber.com)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür ? ~ 8 yıl önce
Havalimanı Müdürü değil Havalimanı Şube Müdürü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana koydu mu? ~ 8 yıl önce
Çok mu zoruna gitti havalimanı müdürü olarak yazılması Sana çok mu koydu diye sordum lakin anlaşılan o ki baya koymuş Bu haberdeki konuyu anlamayacak kadar geri kafalısınız işte Bence sen bir bardak soğuk su iç üstüne iyi gelir rahatlatır sindirmene yardımcı olur.
Adam gibi adam ~ 8 yıl önce
Gerçekten çok başarılı Allah yolunu açık etain
Raporlu ~ 8 yıl önce
Bu kadar kendini belli etme

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000