19 Nisan 2018, Perşembe 10:50:18

ICAO Başkanı Eurasia'ya geliyor

Dünya havacılık sektörünün enlerini bir araya getirecek Türkiye’nin şova dayalı ilk havacılık organizasyonu Eurasia Airshow, fuar kapsamında Uluslararası Sivil Havacılık Otoritesi ICAO Başkanı Olumuyiwa Benard Aliu’yu ağırlayacak.
  • Başka başkan bulamamışlar mı
  • Tabi, tabi
  • Showa dayalı ilk organizasyon mu hayır sivrihisarda olmasanız tamam diyeceğim ama shg airshowsta da vardınız

Dünya havacılık sektörünün enlerini bir araya getirecek Türkiye’nin şova dayalı ilk havacılık organizasyonu Eurasia Airshow, fuar kapsamında Uluslararası Sivil Havacılık Otoritesi ICAO Başkanı Olumuyiwa Benard Aliu’yu ağırlayacak. 25-29 Nisan tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek dev organizasyonda dünya havacılık ekosistemine yön veren şirketler, sivil ve askeri delegasyonlarla sektörün tüm profesyonelleri bir araya gelecek.

25-29 Nisan 2018 tarihlerinde turizmin başkenti Antalya’da düzenlenecek Eurasia Airshow, Avrupa başta olmak üzere uluslararası havacılık şirketleriyle Avrasya pazarının arasında yeni bir köprü olacak. Dünyaca ünlü akrobasi timlerinin uçuş gösterilerine ve Türkiye’de ilk defa görücüye çıkacak hava araçlarına sahne olacak Eurasia Airshow havacılık sektörüne yön veren dünyaca ünlü isimleri de ağırlayacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından fuarı destekleyecek şekilde düzenlenecek Asya-Türkiye Sivil Havacılık Konferansı için Antalya’ya gelecek Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü Konsey Başkanı Olumuyiwa Benard Aliu Eurasia Airshow’u ziyaret edecek. Asya ülkeleri arasında havacılık alanında küresel iş birlikleri için önemli bir platform olacak konferans 23-24 Nisan tarihlerinde Eurasia Airshow’un öncesinde gerçekleşecek. Türkiye'nin turizm ve havacılık potansiyelinin tanıtımına önemli katkı sağlayacak konferansın ardından Eurasia Airshow’a yapılacak ziyaret çerçevesinde uluslararası sivil havacılık otoriteleri Türkiye’de ilk kez düzenlenecek dev organizasyonda yer alacaklar.

Türkiye'nin şova dayalı ilk uluslararası ticari ve askeri havacılık organizasyonu olacak Eurasia Airshow fuarı havayolu şirketlerinden motor üreticilerine, parça tedarikçilerinden askeri platformlara kadar havacılık ekosisteminin tüm aktörlerini Antalya’da buluşturacak. Medyacity tarafından organize edilerek Türk Hava Yolları ana partnerliğinde gerçekleşecek Eurasia Airshow, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük etkinliklerinden biri olacak. 25-29 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya Uluslararası Havalimanı içinde gerçekleşecek Eurasia Airshow, toplam 300 bin metrekarelik alanda, 50 bin metrekare kapalı alan, 45 chalet, 100’ü aşkın uçak için statik sergileme alanı sunacak.

ICAO Başkanı Eurasia'ya geliyor

Yorumlar

Baskan ~ 6 yıl önce
Başka başkan bulamamışlar mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Tabi, tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahah ~ 6 yıl önce
Showa dayalı ilk organizasyon mu hayır sivrihisarda olmasanız tamam diyeceğim ama shg airshowsta da vardınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000