24 Mayıs 2018, Perşembe 17:44:07

İGA: "Geri sayım devam ediyor, heyecanlıyız"

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletmecisi İGA, havalimanının yeni videosunu paylaştı.
  • Hostesin canı yok neyle gelcek uçuşa o topuklu ayakkabılarla nereye park etsin
  • Bahçeşehir pahalı Esenkent çok güzel bakın derim
  • Neden kimse 2 gün önce bankalardan ek olarak alınan 1.2 milyon dolarlık ek krediden bahsetmiyor???
  • HERŞEY HARİKA AMA BURAYA TGS YAKIŞMAZ Kİ BURALARA YAZIK OLUR... ÖZELLİKLE TGS YÖNETİCİLERİ DE GELİRSE TORPİLLERLE MAHVEDERLER YAZIK OLACAK ÇOK YAZIK...
  • İşi bitmesini istemiyorlar çünkü ciflik gibi yer maslarini alıyorlar bolbol mesayi dé yazıyorlar niye bitsiki iş yapmış gibi çene çalarlar hepsi şefleri müdürlerin adamı yani torpilli bunlar olduğu mudet ce taşıronda dayanmiyor
  • Inşaat biter elbette birgün ama toplama ekip ile (orat team dahil) işletme süreci nasıl olacak görmek lazım.
  • Keşke bu videoyu havaalanın tamamen tamamlanınca çekselerdi göze çirkin görünen yerler var videoda sanki bu haliyle hizmete başladı gibi anlaşılıyor.
  • Bitecek burası. Bahçesehir basaksehir e taşınma vakti geldi. Halkalı değer kaybeder gibime geliyor. Ev sahibi olanlar yine kalırlar ama orada kirada oturmak için bir neden kalkmadı. İga uber gibi halkalı yatırımcısınin canını çok yakacak.
  • Harikaaaa
  • Umarim yaptiyiniza deyer kaliteli olur saygili ciddi bir calisma kadrosu olur turkiye icinde hayirli olur HAYIRLI olsun BUYUK TURKIYE

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletmecisi İGA, havalimanının yeni videosunu paylaştı.

Cengiz-MAPA-Limak-Kolin-Kalyon Ortak Girişim Grubu’nun kurduğu İstanbul Grand Airport (İGA) tarafından işletilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına sayılı günler kala İGA, YouTube hesabından yeni bir video paylaştı.

İGA'dan yapılan açıklamada "Her ay yeni bir kilometre taşı. Yolculuğun başlayacağı ilk yerlerden biri olan check-in adaları neredeyse tamamlandı. 29 Ekim için geri sayım devam ediyor. Heyecanlıyız!" ifadeleri kullanıldı.

İGA: "Geri sayım devam ediyor, heyecanlıyız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Aa ~ 6 yıl önce
Hostesin canı yok neyle gelcek uçuşa o topuklu ayakkabılarla nereye park etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mm ~ 6 yıl önce
Bahçeşehir pahalı Esenkent çok güzel bakın derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Neden kimse 2 gün önce bankalardan ek olarak alınan 1.2 milyon dolarlık ek krediden bahsetmiyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnd ~ 6 yıl önce
1,2 milyon dolar nedir ki. 1,2 milyar dolar olmasın..
BİLEN BİLİR ~ 6 yıl önce
HERŞEY HARİKA AMA BURAYA TGS YAKIŞMAZ Kİ BURALARA YAZIK OLUR... ÖZELLİKLE TGS YÖNETİCİLERİ DE GELİRSE TORPİLLERLE MAHVEDERLER YAZIK OLACAK ÇOK YAZIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
Zaten TGS olmayacak
Iga ~ 6 yıl önce
İşi bitmesini istemiyorlar çünkü ciflik gibi yer maslarini alıyorlar bolbol mesayi dé yazıyorlar niye bitsiki iş yapmış gibi çene çalarlar hepsi şefleri müdürlerin adamı yani torpilli bunlar olduğu mudet ce taşıronda dayanmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XML ~ 6 yıl önce
Inşaat biter elbette birgün ama toplama ekip ile (orat team dahil) işletme süreci nasıl olacak görmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 6 yıl önce
Keşke bu videoyu havaalanın tamamen tamamlanınca çekselerdi göze çirkin görünen yerler var videoda sanki bu haliyle hizmete başladı gibi anlaşılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka maka ~ 6 yıl önce
Bitecek burası. Bahçesehir basaksehir e taşınma vakti geldi. Halkalı değer kaybeder gibime geliyor. Ev sahibi olanlar yine kalırlar ama orada kirada oturmak için bir neden kalkmadı. İga uber gibi halkalı yatırımcısınin canını çok yakacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercekten ~ 6 yıl önce
Sen Yeni bir Havaalani yapildi diye ikametini mi degistireceksin. Yoksa hergün isine Ucak ile mi gidip geliyorsun. Dünyada baska bir millet yok ki Havaalani yapildi diye yanibasina tasinsin. Tam tersine Havaalanina yakin tüm gayrimenkuller deger kaybeder. ve insanlar buradan uzaklasirlar.
Şaka maka ~ 6 yıl önce
Halkalı da insanlar sırf yakın diye ve site olduğu için oturuyorlardi. Bu saatten üçüncü havalimaninda çalışıp da halkalı da kimse kira vererek kalmaz. Çoğunun zaten arabası yok taksiyle gidip geliyor. Oradan taksiyle kimse gitmez. Metro zaten 24 saat çalışmıyor. Çalışsa bile metroyla kimse uğraşmak istemez. 40 bin çalışan var. Büyük göç olacak halkalı dan.
Biraz gerçekçi olsan? ~ 6 yıl önce
İstanbul trafiğinde 58 km yol yapıp hangi uçuşuma yetişmemi bekliyorsun ? Hayatımdan ödün verip 2 saat daha erken çıkmazsam eğer ??
Korhan ~ 6 yıl önce
Harikaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 6 yıl önce
Korhan o videoda harika gördügün sey ne.? Ben sadece insaat gördüm.
Geleceye bakis ~ 6 yıl önce
Umarim yaptiyiniza deyer kaliteli olur saygili ciddi bir calisma kadrosu olur turkiye icinde hayirli olur HAYIRLI olsun BUYUK TURKIYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 6 yıl önce
yaptiyiniza deyer değil, yaptiginiza deger olacak. Türkçe karakterle yazacak olursak; yaptığınıza değer olur. ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000