01 Temmuz 2016, Cuma 15:54:47

İki teröristin kimliği belli oldu

Hain saldırı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi.
  • Kaç mesai arkadasimizi kaybettik patlamadan 2 saat sonra bize mesaj geliyor.arkadaşlar mesaimiz rutin olarak devam etmektedir. Vs. Böyle birşey görülmedi olamaz insanlar can derdinde bunlar iş bundan sonra rutin çalışmayın gorucekler yazıklar olsun böyle bir şirkete işi bırakacak bircok arkadsimiz var.töreni bile TAV organizasyon ediyor bu kadarsiniz işte burada değilde ahirete görüşürüz.
  • Rus intikami. Zamanlama cok manidar. Rusladan her sekilde korkun.
  • Rus pasaportlu olmalari olayi net bir sekilde gormemizi saglamistir.Arkasindaki gucleri belli etmistir.Bence Rusya haric diger tum odaklarin olma ihtimali var.
  • Ruslar intikamini Aldi Ve Simdi barisa biliriz
  • Nasil cehennem guzelmi havalar nasil orda? Bide gülerek gelmisler havaalanina s..lerim smdide guluyolarmidir acaba? Cok yalvarip yakarcaksiniz obur tarafta ama nafile...
  • Bunları yapanda yaptıran pisliklerde cehennemde yanmaya hazır olsunlar
  • canlari cehenemde
  • Pislikler ne istediniz masum insanlardan Lanet olsun size

Hain saldırı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Atatürk Havalimanı saldırısını gerçekleştiren üç teröristten ikisinin kimlikleri tespit edildi. İkisi de Rus pasaportu taşıyan teröristlerin isimlerinin Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov olduğu öğrenildi. Teröristlerin evden çıktıktan sonra çöpe attıkları laptoptaki bilgilere ulaşılmaması için hard diskine kesici delici bir aletle zarar verdikleri belirlendi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na canlı bomba saldırısı düzenleyerek 44 kişinin ölümü 239 kişinin de yaralanmasına neden olan üç teröristten ikisinin kimlik bilgilerine ulaşıldığı öğrenildi.

Teröristlerden ikisinin de Rus pasaportu taşıdıkları, isimlerinin de Vadim Osmanov ve Rakim Bulgarov oldukları öğrenildi.

Vadim Osmanov’un Fatih’te kullandıkları evi kiraladığı, pasaportunun fotokopisine de emlakçıdan ulaşıldığı öğrenildi.

LAPTOPUN HARD DİSKİNE ZARAR VERMİŞLER

Teröristlerin laptopu, saldırı için evden çıktıktan sonra evin yakınlarında attıkları çöp kutusunda bulundu. Teröristlerin içindeki bilgilere ulaşılmaması için laptopun hard diskine kesici delici bir alet ile zarar verdikleri öğrenildi.

 

İki teröristin kimliği belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kral ~ 8 yıl önce
Kaç mesai arkadasimizi kaybettik patlamadan 2 saat sonra bize mesaj geliyor.arkadaşlar mesaimiz rutin olarak devam etmektedir. Vs. Böyle birşey görülmedi olamaz insanlar can derdinde bunlar iş bundan sonra rutin çalışmayın gorucekler yazıklar olsun böyle bir şirkete işi bırakacak bircok arkadsimiz var.töreni bile TAV organizasyon ediyor bu kadarsiniz işte burada değilde ahirete görüşürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tilki ~ 8 yıl önce
Rus intikami. Zamanlama cok manidar. Rusladan her sekilde korkun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRus ~ 8 yıl önce
Rus pasaportlu olmalari olayi net bir sekilde gormemizi saglamistir.Arkasindaki gucleri belli etmistir.Bence Rusya haric diger tum odaklarin olma ihtimali var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ümit ~ 8 yıl önce
Ruslar intikamini Aldi Ve Simdi barisa biliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fky ~ 8 yıl önce
Adamlar çeçen ya ne Rusları ceçenlerde Rus pasaportu olur zaten
Blabla ~ 8 yıl önce
Nasil cehennem guzelmi havalar nasil orda? Bide gülerek gelmisler havaalanina s..lerim smdide guluyolarmidir acaba? Cok yalvarip yakarcaksiniz obur tarafta ama nafile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayse ~ 8 yıl önce
Bunları yapanda yaptıran pisliklerde cehennemde yanmaya hazır olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o. ~ 8 yıl önce
canlari cehenemde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pislikler ~ 8 yıl önce
Pislikler ne istediniz masum insanlardan Lanet olsun size

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000