19 Haziran 2017, Pazartesi 12:40:43

Kabin amiri AnadoluJet uçağından aprona düştü!

Anadolujet’in Antalya-Ankara seferini yapan uçağında görev yapan Deniz Bardakçı isimli kabin amiri, uçağın kapısından aprona düştü.
  • hönk
  • Geniş olsun. Rabbim şifa versin
  • tamamen dikkatsizlik !!! geçmiş olsun ...
  • Bilmeden konuşuyorsunuz da Kabin Amiri Deniz Hanım Sun Express personeli uçuş da xq tarafından tk adına wet şease olarak yapılan bir aj uçuşu. Bu yğzden ilk olarak Tk'yı kötülemeye, yarın kovulur demeyw gelen fikirsizler dağılabilir. İkincisi Deniz Hanım hayatımda gördüğüm bırakın en güler yüzlü hostes olmayı belki de en güler yüzlü, samimi, içten, alçak gönüllü insanlardan biridir. O yüzden şimdi de yok temizlik görevlilerinin yüzüne bakmazlar, yok bir selam vermezler diye ağlaşan arkadaşlar da yavaşça uzaklaşabilir. 3. olarak kadınlar hosteslik yapmasın diyerek daha cahilliğini orada bellii eden, erkekler bu mesleği yaptığında kendilerine hostes değil steward veya genel adıyla kabin memuru denildiğini bilmeyen örümcek lafalar hemen uzaklaşabilir. 4. ve son olarak ise hanım kelimesinin geçmişinin nerelere uzandığını bilmeden, ilk olarak Büyük Cengiz Han tarafından kendi eşini diğer hanlar önünde yüceltmek adına kullanıldığından haberi olmadan hanım değil kadın klişesiyle yaşayan HANIMlarıda şöyle kibarca biraz daha fazla tarih, edebiyat, vb. biraz daha az magazin, facebook, vb sayfaları okumaya davet ediyorum.
  • şöyle negatıf zırvalayanlara cevap yazmasak aramızdan çıkıp gıtcekler emınım walla ezıklere işimizi anlatmayalım onlar beklesın uçağımızın dışında:))
  • Uçağa her bindiğimde ölme tehlikesi geçirdiğimi düşünüyorum. Her meslek gibi hosteslik de çok kıymetli bi meslek, hele güleryüzlü olan arkadaşlar insana güven aşılıyor. Çok geçmiş olsun, burda olumsuz yorum yapanlar, düşen MESLEK DEĞİL BİR INSAN, İNSANİ VE MERHAMET DUYGUNUZU göreve davet ediyorum. Kolay gelsin herkese...
  • Ne calismasi. Evinde otursaydi kadin gibi kaza olmazdi.
  • Uzgunum gecmis olsun
  • Gecmis olsun ! Allah sifalar versin. Daha dikkatli lütfen !
  • Bütün felaket tellalları toplanmış yine

Antalya-Ankara seferinden geldikten sonra bir sonraki sefer için Esenboğa Havalimanı’nda yolcularını almak üzere hazırlıklarını yapan Anadolujet’e ait Boeing 737-800 tipi uçakta görev yapan kabin amiri bir anlık dikkatsizlik sonucu aprona düştü.

Esenboğa Havalimanı’nda açık park pozisyonunda bulunan uçağa ikram almak için kapıyı açmak isteyen  Kabin Amiri Deniz Bardakçı, bir anda dengesini kaybederek uçaktan beton zemine düştü.

Acılar içinde kıvranın kabin amiri, havaalanında görevli sağlık ekiplerince ambulansa konularak Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Omurunda çatlak olduğu tespit edilen Bardakçı, geceyi hastanede geçirdikten sonra bu sabah taburcu edildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

Kabin amiri AnadoluJet uçağından aprona düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (104)

? ~ 7 yıl önce
hönk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 7 yıl önce
Geniş olsun. Rabbim şifa versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew ~ 7 yıl önce
tamamen dikkatsizlik !!! geçmiş olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilip ~ 7 yıl önce
Bilmeden konuşuyorsunuz da Kabin Amiri Deniz Hanım Sun Express personeli uçuş da xq tarafından tk adına wet şease olarak yapılan bir aj uçuşu. Bu yğzden ilk olarak Tk'yı kötülemeye, yarın kovulur demeyw gelen fikirsizler dağılabilir. İkincisi Deniz Hanım hayatımda gördüğüm bırakın en güler yüzlü hostes olmayı belki de en güler yüzlü, samimi, içten, alçak gönüllü insanlardan biridir. O yüzden şimdi de yok temizlik görevlilerinin yüzüne bakmazlar, yok bir selam vermezler diye ağlaşan arkadaşlar da yavaşça uzaklaşabilir. 3. olarak kadınlar hosteslik yapmasın diyerek daha cahilliğini orada bellii eden, erkekler bu mesleği yaptığında kendilerine hostes değil steward veya genel adıyla kabin memuru denildiğini bilmeyen örümcek lafalar hemen uzaklaşabilir. 4. ve son olarak ise hanım kelimesinin geçmişinin nerelere uzandığını bilmeden, ilk olarak Büyük Cengiz Han tarafından kendi eşini diğer hanlar önünde yüceltmek adına kullanıldığından haberi olmadan hanım değil kadın klişesiyle yaşayan HANIMlarıda şöyle kibarca biraz daha fazla tarih, edebiyat, vb. biraz daha az magazin, facebook, vb sayfaları okumaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super ~ 7 yıl önce
Harika olmus, hanim/bayan degil kadin klisesi guzel oturmus.
olumsuz yorumlaraaa ~ 7 yıl önce
şöyle negatıf zırvalayanlara cevap yazmasak aramızdan çıkıp gıtcekler emınım walla ezıklere işimizi anlatmayalım onlar beklesın uçağımızın dışında:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canan ~ 7 yıl önce
Uçağa her bindiğimde ölme tehlikesi geçirdiğimi düşünüyorum. Her meslek gibi hosteslik de çok kıymetli bi meslek, hele güleryüzlü olan arkadaşlar insana güven aşılıyor. Çok geçmiş olsun, burda olumsuz yorum yapanlar, düşen MESLEK DEĞİL BİR INSAN, İNSANİ VE MERHAMET DUYGUNUZU göreve davet ediyorum. Kolay gelsin herkese...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 7 yıl önce
Ne calismasi. Evinde otursaydi kadin gibi kaza olmazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadın ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Emekli hostes ~ 7 yıl önce
Lütfen silmeyiniz çünkü ben bu insana ağzımı doldurarak ÖKÜZ demeyi bile az buluyorum
Fo ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Deniz ~ 7 yıl önce
Uzgunum gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
44 MALATYA 45 ~ 7 yıl önce
Gecmis olsun ! Allah sifalar versin. Daha dikkatli lütfen !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Bütün felaket tellalları toplanmış yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000