24 Ocak 2014, Cuma 07:58:17

KABİN EKİPLERİNE ÖZEL DAVET

Türkiye’nin tek Inflight Duty Free (Uçakiçi vergisiz satış mağazası) Operatörü olan İris Ekspres/Flemingo bu yıl bir ilke imza atarak birlikte çalıştığı havayolları Kabin Ekiplerini Londra/Brighton’da düzenlenen ve en iyi satış yapan kabin ekiplerinin katıldığı ISPY 2014’e davet etti.
  • Önce ingilizceyi ogrensinler sonra km olarak işe girsinler
  • Tesekkur ederim "androit uygulamasi" KM1 anca baska KM1 anlar sevgiler....
  • iphone uygulamasına katılıyorum. Doru söz. Km1,,
  • Vay vay vay
  • Ne gereksiz bir egitim.... İris express ilk once ucuslarinda, kabin ekiblerinden haksiz (trolleyler sayilip teslim ediltikten sonra) yere kestigi paralarini iade etsin!!! Zamaninda Kendi ekipleri trolleyleri patlatip, kabin ekibinden dolayi acik var die kesinti yapmai cok ii biliyordu...Bizim paramizla kalkmis bi de londralarda egitim verio(-mus) cok amator calisiyorsunuz cok.... Kimse kalkip bana onlari korumasin.... Koruyanda zaten ya calmistir ya da cirpmistir.. Haram zikkim olsun! 1 tl onlara helal etmiyorum...

Türkiye’nin tek Inflight Duty Free (Uçakiçi vergisiz satış mağazası) Operatörü olan İris Ekspres/Flemingo bu yıl bir ilke imza atarak  birlikte çalıştığı  havayolları Kabin Ekiplerini Londra/Brighton’da  düzenlenen ve en iyi satış yapan kabin ekiplerinin katıldığı  ISPY 2014’e davet etti.

ISPY 2014 (Inflight Sales Person Of The Year) 37 havayolu 110 Kabin Ekibi, Inflight Duty Free Operatörleri , Havayolu yöneticileri ve sayısız Ürün Temsilcilerinin de katılımlarıyla 12-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti ve bu muhteşem organizasyona katılım, hazırlık süreci  İris Ekspres tarafından yürütüldü.

Satış motivasyonunu ve bilgi donanımını arttırmaya yönelik olan, tüm hafta boyunca eğitim, sınav ve eğlencenin hakim olduğu organizasyon, ödüllerin dağıtıldığı Gala Gecesi ile son buldu. Kabin ekiplerinin hem öğrenip hem  eğlenebildikleri  bu  muhteşem organizasyon için şanslı ekipler en çok satanlar arasından belirlendi. İris Ekspres aracılığıyla ISPY 2014’e  katılan ekipler;

SUN EXPRESS
Ertan AYRANCI - Deniz GERİŞ
PEGASUS HAVAYOLLARI
İpek DEMİRKIRAN- Onur Hakkı KOÇER
Mesut VATANSEVER- Gözde DİLMEN
FREEBIRD AIRLINES
Sinem YORULMAZ- Arzu BARÇIN
CORENDON AIRLINES
Meral ALICI AKYÜREK- Sevim Maria SELAMETOĞLU
TAILWIND AIRLINES
Sinem YENER- Funda Oya SUNAY

Tüm katılımcılar örnek davranışları, organizasyona olan ilgileri, eğitimler boyunca gösterdikleri üstün performansları ve diğer ülkelerden gelen katılımcılarla kurdukları pozitif ve samimi ilişkilerle farlılıklarını herkese hissettirdiler.

Organizasyon katılım, hazırlık süreci Iris Ekspres/Flemingo İK&Eğitim Müdürü Tülay GÖKÇEN tarafından yürütüldü.

Organizasyon programı dahilinde üç lider Duty Free Operatörü yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı  ‘State of the Industry Workshop’u düzenlendi. Katılımcılar İris Ekspres/Flemingo, Gebr.Heinemann  ve Inflight Services Europe idi. İris Ekspres/Flemingo CEOsu  Levent SANAY    workshop’da ki panele konuşmacı olarak katıldı ve sektördeki son durum ve gelişmelerle ilgili değerlendirmeler yaptı.

ISPY 2014’e Sun Express dışındaki tüm havayolları ilk kez katıldı. Fakat ilk katılımları olmasına rağmen tüm ekipler üstün performans sergiledi. Pegasus Havayolları ekibi  ‘Dragon’s Den’ (daha önce uçakta satılmamış bir ürün yaratmak ve jüri önünde sunmak) isimli yarışmada ilk  10’a kaldı. Corendon Airlines ekibi ise bir ödül alarak bu gururu ikiye katladı. Meral Alıcı AKYÜREK- Sevim Maria SELAMETOĞLU ‘Product Merchandising’ dalında ‘Silver Team Award’ kazandı.

ISPY 2014 tüm katılımcılar için bilgi ve eğlence dolu bir organizasyon oldu. Herbirinin satış becerileri ve motivasyonları fazlasıyla arttı. İris Ekspres/Flemingo ailesi de bu organizasyona her yıl yeni ekiplerle katılarak  oluşan sinerjinin daha da artması için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini açıkladı.







KABİN EKİPLERİNE ÖZEL DAVET

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

berbat havayol ~ 10 yıl önce
Önce ingilizceyi ogrensinler sonra km olarak işe girsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tesekkur ederim "androit uygulamasi" KM1 anca baska KM1 anlar sevgiler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
iphone uygulamasına katılıyorum. Doru söz. Km1,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vay vay vay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne gereksiz bir egitim.... İris express ilk once ucuslarinda, kabin ekiblerinden haksiz (trolleyler sayilip teslim ediltikten sonra) yere kestigi paralarini iade etsin!!! Zamaninda Kendi ekipleri trolleyleri patlatip, kabin ekibinden dolayi acik var die kesinti yapmai cok ii biliyordu...Bizim paramizla kalkmis bi de londralarda egitim verio(-mus) cok amator calisiyorsunuz cok.... Kimse kalkip bana onlari korumasin.... Koruyanda zaten ya calmistir ya da cirpmistir.. Haram zikkim olsun! 1 tl onlara helal etmiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000