13 Nisan 2018, Cuma 09:46:09

Kompartımanlı uçak geliyor

Airbus, bulutların üzerinde daha fazla konfor sağlamak hedefiyle A330 geniş gövde uçaklarına yolcu kompartımanı eklemeyi düşünüyor.
  • banyosu varsa hemen bilet alcam. cok romantik heh
  • Bunlar masal, zaman zaman gundeme gelir ama hemen yok olur zira teknik acidan problemsiz bu fikirlerin ekonomik karsiligi yoktur. Etihad'in Residence'i 23 ila 32 bin dolara satiliyor ve musteri bulmakta zorlaniyorlar.
  • Tam araplara göre. Hemen parayı yatırırlar bu işe

Özel yolcu kabinleri, mağazalar ve hatta egzersiz salonları… Bütün bunlar uzun saatler süren kıtalar arası uçuşları daha katlanılır kılmaz mıydı?

Airbus 2000 yılında çift katlı A380’ini tanıttığında, gelecekte bu uçağın göklerin lüks seyahat gemisi olabileceği düşünülmüştü. Şu anda bazı havayolu şirketleri premium üyeleri için lounge ve duş imkanı gibi lüks seçenekler sunuyor. Hatta Etihad Airways A380 uçaklarına ‘The Residence’ adını verdiği özel lüks kamaralar ekledi. Ancak çoğu havayolu şirketi A380’in sağladığı ekstra alanı uçaklarına daha fazla koltuk eklemek için kullanmayı tercih etti.

10-12 Nisan tarihlerinde Almanya’nın Hamburg şehrinde gerçekleşen Aircraft Interiors Expo‘da, yolculara gökyüzünde maksimum konfor sağlama fikri yeniden gündeme geldi. Airbus ile Zodiac Aerospace, A330 geniş gövde uçaklarına yolcu kompartımanı yerleştirme planını duyurdu.

Bu modüler kompartımanlar, altı yataklı ranzalar, yemek odaları ve salonlar, konferans alanları veya birlikte seyahat eden ailelerin kullanabileceği oturma odaları şeklinde düzenlenebilecek. Havayolu şirketlerinin kompartımanları yolcu talebine göre düzenlemesi de mümkün olacak. Airbus, havayolu şirketlerinin 2020 yılı itibariyle kompartıman siparişi verebileceğini de açıkladı.

Kompartımanlı uçak geliyor

Yorumlar

c ~ 6 yıl önce
banyosu varsa hemen bilet alcam. cok romantik heh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 6 yıl önce
Bunlar masal, zaman zaman gundeme gelir ama hemen yok olur zira teknik acidan problemsiz bu fikirlerin ekonomik karsiligi yoktur. Etihad'in Residence'i 23 ila 32 bin dolara satiliyor ve musteri bulmakta zorlaniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 6 yıl önce
Araba koymaz bu işler. Kar amacı yok bir kere.
Uçak ~ 6 yıl önce
Tam araplara göre. Hemen parayı yatırırlar bu işe

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000