16 Mayıs 2018, Çarşamba 08:30:45

Kuveyt seferlerinin başlangıç tarihi belli oldu

Samsun ile Rusya'nın Krasnodar şehri arasındaki doğrudan uçak seferlerinin ardından Samsun-Kuveyt seferlerinin de başlama tarihi belli oldu.
  • Şimdide samsun topraklarını mı satacaklar yarasın aracılar.
  • Yinemi 37.
  • Samsunlulara helal olsun, tuttuklarını koparıyorlar. Bir de OGU'ya bak. Atatürk'ten 15.25'te kalkan uçaktan sonra ilk sefer 23.50'de. Yani 8.5 saat sefer yok. Her gün olan o uçağı da haftada 4 sefere düşürmüşler... Kim bunu Ordu-Giresunlulara müstehak görüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın. Yaz sezonu da geldi ya OGU'yu kullanacak gurbetçilerin Trabzon ve Samsun havalimanını kullanmaları için operasyon çekiliyor kimsenin umurunda değil.
  • bu seferi anlayabilmis degilim. BAti karadeniz amaclaniyorsa SAW tercih ediliyor zaten.

Samsun'dan Kuveyt'e düzenlenecek uçak seferleri uzun süredir gündemdekini yerini korurken uçuşların başlangıç tarihi belli oldu.

Türk Hava Yolları, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde Samsun-Kuveyt arası geçici uçak seferlerine başlama kararı aldı.

Edinilen bilgiye göre, Türk Hava Yolları 19 Temmuz 2018'de Samsun-Kuveyt arasında karşılıklı seferlere başlayacak ve seferler 23 Ağustos 2018 tarihine kadar sürdürülecek. Yani seferler 35 günlük bir süre içerisinde icra edildikten sonra Samsun-Kuveyt hattında uçuşlar durdurulacak.

Uçak seferlerinin haftada 1 kez karşılıklı olarak B737-800 tipi uçaklarla icra edileceği öğrenildi.

Kuveyt seferlerinin başlangıç tarihi belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Trabzon bitti ~ 6 yıl önce
Şimdide samsun topraklarını mı satacaklar yarasın aracılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
By ~ 6 yıl önce
Yinemi 37.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 6 yıl önce
Samsunlulara helal olsun, tuttuklarını koparıyorlar. Bir de OGU'ya bak. Atatürk'ten 15.25'te kalkan uçaktan sonra ilk sefer 23.50'de. Yani 8.5 saat sefer yok. Her gün olan o uçağı da haftada 4 sefere düşürmüşler... Kim bunu Ordu-Giresunlulara müstehak görüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın. Yaz sezonu da geldi ya OGU'yu kullanacak gurbetçilerin Trabzon ve Samsun havalimanını kullanmaları için operasyon çekiliyor kimsenin umurunda değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amac ~ 6 yıl önce
bu seferi anlayabilmis degilim. BAti karadeniz amaclaniyorsa SAW tercih ediliyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen hala anlamadin mı? ~ 6 yıl önce
Mesele ticari değil siyasi; milletvekili, bakan ister THY yapar.
OGU ~ 6 yıl önce
Madem mesele siyasiyse neden "siyasi havalimanı siyasi havalimanı" diye yer gök inletilen OGU'ya siyasiler sefer koydurmuyor da yolcu Trabzon'a uçmak zorunda kalıyor...
SZF-KWI ~ 6 yıl önce
Batı Karadeniz mi? Samsun ile batı hedeflendiğini sanmıyorum; Samsun-Trabzon Tur yaptıracaklardır Arap turistlere
OGU nun siyasi gücü >>> SZF nin siyasi gücü ~ 6 yıl önce
OGU nun iki Bakanı var kardeş. Siz farkında değilsiniz ama OGU yu ihya ediyorlar. Her tarife değişikliğinde milletvekillerinin, bakanların huzuruna hesap vermeye çağrılıyor THY Başkanları, Müdürleri. OGU tarife saatleri onlarla istişare edilip konuluyor, sonra da ne olursa olsun dokunulmuyor. SZF falan hikaye, şu Kuveyt seferleri mesela senelerdir talep ediliyordu, daha yeni planlamsı yapıldı. Ordu istesin anında planlanır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000