15 Ocak 2016, Cuma 10:33:05

Lufthansa rekor kırdı

Lufthansa, uçakların doluluk oranı yüzde 80.4 ile tarihinin en yüksek düzeyine ulaştı
  • Lufthansa herşeyi ile süper bir havayolu, köklü bir şirket. Özellikle Amerika yolculuklarında 1. tercih kalite, konfor, güven ekseninde tek. Fiyatları da bazen THY den de ucuz. Lufthansa başarılı olmasın da kim olsun. THY de bazen kalite çok iyi bazen çok düşük.. Çağrı merkezi berbat kimse yardımcı olamıyor, bagaj kaybı vs vs Çok uçan birisi olarak, kesinlikle Lufthansa lider havayolu
  • Bak Alman hiç reklam yapmadan 107 milyon taşıyor, grevler, olaylara rağmen lider oluyor helal olsun! Alman kalitesi bir başka, dünya bunun farkında. Adamlar en yüksek maaşları vererek yinede başarılı oluyor. Herşeyi ile çok başarılı Lufthansa!
  • THY çok başarılı ve de tek rakibi Lufthansa değil, emirates, etihad vs bir çok havayolu var. Lufthansa THY nin sektördeki Ağabeyi, şimdi kalkıp kendisine Havacılık öğreten şirkete "sizi bitireceğiz" demek, inandırıcı değil. Almanlar pkk destekliyor diyerek halka açık bir şirketi karalamaya çalışmak, başka bir argüman olmadığını gösteriyor.. Halimize yazık. Başkalarının başarısını bile takdir edemiyoruz. Almanlar'dan hiç böyle birşey duydunuz mu? Almanya da THY 14 yere uçuyor.. Şimdi sorarım Alman'ın ne mecburiyeti var bize her havalimanını açmaya..komik olmayın
  • Lufthansa´nın Yolcu Konforuna Yaptığı Yatırım Taktire Şayan Şimdi Sıra 5.YILDIZ´DA :)
  • yeni havalimani ile lufthansa yi bitirecegiz insallah, oyle diyorlar...
  • yerde kral gökte kral lufthansa adamı gökte yıldız yapar!!
  • Çözüm basit:Biz daha iyisini yapmaya çalışalım. Birbirimizi boğazlamayalım, içeride birbirimizi yemeyelim 10 yıl da iş tamam ama bunu yapacak zihniyet nerede?
  • Almanya dunyada muhendis sehri. Siz anca dubaideki araplar gibi insaatta calisirsiniz. Bukmedigin eli opmeniz gerek camur atmayin. Adamlardaki disiplin dunyada yok. Bizde Turk disiplini var
  • Iyide bu tek lufthansanin yolcu sayisi degidir... Germanwings falan dahildir
  • Almanya,pkk'ya silah gonderiyorsa milletimiz de alman mallarini almasin,boykot etsin diyecegim ama nasil olacak ki? Bu durum en basta devlet buyukleri icin sorun olur, zira hepsi alman mali arabalara biniyorlar hem de en pahalilarina,lukslerine!

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri 2015 yılında toplam 107.7 milyon yolcu taşıyarak yeni bir yolcu rekoruna ulaştı. Şirketler Grubu 2015 yılında bir önceki yıla kıyasla  yolcu sayısını yüzde 1.6 oranında yükseltmiş oldu.

Buna paralel olarak düzenlenen bir milyonun üzerindeki uçuşta koltuk doluluk oranı yüzde 80.4 ile tarihinin en yüksek düzeyine ulaştı. Bu rakam 2014 yılına kıyasla yüzde 0.3 oranında bir artışa denk geliyor.

Lufthansa Grubu geçtiğimiz yıllarda sunduğu ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi için kapsamlı yatırımlar gerçekleştirmiş bulunuyor. Bu bağlamda geçtiğimiz yıl içinde Lufthansa Grubu filosuna 17 yeni uçak satın alındı. Önümüzdeki on yıllık dönem içinde Lufthansa Havayolları filosuna 251 yeni uçağın daha katılması planlanıyor.

Bunların yanısıra tüm sınıflarda uçak kabinlerinin yeni koltuklarla donatılması, kabin hizmetlerinin geliştirilmesi veya FlyNet® adı altında geniş bantlı Internet hizmetinin başlatılması suretiyle seyahat konforu belirgin şekilde artırılmış oldu. Lufthansa Şirketler Grubu böylelikle talebi belirgin şekilde yükseltmeyi ve bünyesindeki havayolu şirketlerine çok sayıda yeni müşteri kazandırmayı başarmış oldu. 

Lufthansa rekor kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Lufthansa yolcusu ~ 8 yıl önce
Lufthansa herşeyi ile süper bir havayolu, köklü bir şirket. Özellikle Amerika yolculuklarında 1. tercih kalite, konfor, güven ekseninde tek. Fiyatları da bazen THY den de ucuz. Lufthansa başarılı olmasın da kim olsun. THY de bazen kalite çok iyi bazen çok düşük.. Çağrı merkezi berbat kimse yardımcı olamıyor, bagaj kaybı vs vs Çok uçan birisi olarak, kesinlikle Lufthansa lider havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alman kalitesi ~ 8 yıl önce
Bak Alman hiç reklam yapmadan 107 milyon taşıyor, grevler, olaylara rağmen lider oluyor helal olsun! Alman kalitesi bir başka, dünya bunun farkında. Adamlar en yüksek maaşları vererek yinede başarılı oluyor. Herşeyi ile çok başarılı Lufthansa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bükemediğin eli ~ 8 yıl önce
THY çok başarılı ve de tek rakibi Lufthansa değil, emirates, etihad vs bir çok havayolu var. Lufthansa THY nin sektördeki Ağabeyi, şimdi kalkıp kendisine Havacılık öğreten şirkete "sizi bitireceğiz" demek, inandırıcı değil. Almanlar pkk destekliyor diyerek halka açık bir şirketi karalamaya çalışmak, başka bir argüman olmadığını gösteriyor.. Halimize yazık. Başkalarının başarısını bile takdir edemiyoruz. Almanlar'dan hiç böyle birşey duydunuz mu? Almanya da THY 14 yere uçuyor.. Şimdi sorarım Alman'ın ne mecburiyeti var bize her havalimanını açmaya..komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 8 yıl önce
Lufthansa´nın Yolcu Konforuna Yaptığı Yatırım Taktire Şayan Şimdi Sıra 5.YILDIZ´DA :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.havaalani ~ 8 yıl önce
yeni havalimani ile lufthansa yi bitirecegiz insallah, oyle diyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 8 yıl önce
yerde kral gökte kral lufthansa adamı gökte yıldız yapar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Çözüm basit:Biz daha iyisini yapmaya çalışalım. Birbirimizi boğazlamayalım, içeride birbirimizi yemeyelim 10 yıl da iş tamam ama bunu yapacak zihniyet nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandali ~ 8 yıl önce
Almanya dunyada muhendis sehri. Siz anca dubaideki araplar gibi insaatta calisirsiniz. Bukmedigin eli opmeniz gerek camur atmayin. Adamlardaki disiplin dunyada yok. Bizde Turk disiplini var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olamaz ~ 8 yıl önce
Iyide bu tek lufthansanin yolcu sayisi degidir... Germanwings falan dahildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 8 yıl önce
Eee? THY'ninkine Anadolujet dahil değil mi sanki?
Lufthansa sayi ~ 8 yıl önce
Lufthansa , germanwings, eurowings, swiss, austrian, air dolmito ve lux air in sayisi
boykot ~ 8 yıl önce
Almanya,pkk'ya silah gonderiyorsa milletimiz de alman mallarini almasin,boykot etsin diyecegim ama nasil olacak ki? Bu durum en basta devlet buyukleri icin sorun olur, zira hepsi alman mali arabalara biniyorlar hem de en pahalilarina,lukslerine!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000