11 Ocak 2018, Perşembe 09:31:40

Malezya uçağı bulunursa 70 milyon dolar ödenecek

Malezya hükümetinin onay verdiği, 2014 yılında Hint Okyanusu üzerinde kaybolan Malezya Havayollarına ait yolcu uçağının enkazının bulunması çalışmaları olumlu sonuçlanırsa arama yapan şirkete 70 milyon Amerikan doları ödenecek.
  • yüzerek bulurum yeter ki verin parayı
  • Benim tanıdığım çok iyi bir falcı var Bi onu denemeliyim
  • Düşmeyen uçağa düşmüş muamelesi yapıp nasıl bulacaklar? Kara kutuların GPS leri okyanusun en derin çukurundan bile 1 ay boyunca uyduya sinyal gonderir. Ayruca uçağin kendi transmitter ı da var. Hepsini birden sadece pilot devre dışı bırakabilir. 2nci bir ihtimal uçağın bir anda buhar olması olur. Bu uçağın basıncı pilot tarafindan dış basınç ile eşitlendi 40.000 feet de. Oksijen maskelerinin dökülmesi engellendi. 6 saniyede herkes bilincini kaybetti ve kabin ısısı eksi 50 derece oldu. . Daha önce tüm transmitterleri kapatilan ucak bir adaya indirildi. 300 kişinin organlari alındı. Kalan cesetler asit kuyularında eritilerek okyanusa döküldü. mossad destekli çok büyük bir organ operasyonuydu bu. Unutmayin bir insanin tüm organlarınin degeri 5milyon dolar ediyor. 300 kişinin toplam değeri 1.5 milyar dolar. YANİ UÇAĞI DARK WEB DE ARAYIN. YADA DEEP WEB DE. Gerçek budur. Gerisi hikâye
  • geriye donuk milyonlarca dolar harcandı buna göre para az.. sonucta dünya ucuş güvenliğini ilgilendiriyor..
  • Ben gidiyorum Malezyaya bu ödülü almaliyim

Malezya hükümetinin onay verdiği, 2014 yılında Hint Okyanusu üzerinde kaybolan Malezya Havayollarına ait yolcu uçağının enkazının bulunması çalışmaları olumlu sonuçlanırsa arama yapan şirkete 70 milyon Amerikan doları ödenecek.

Malezya Ulaştırma Bakanı Liow Tiong Lai, ABD şirketi Ocean Infinity'nin 3,5 yıl önce kaybolan uçağın enkazını Hint Okyanusu'nun güneyinde arama önerisine onay verdiklerini açıkladı.

Aramaların Ocak ayı ortasında başlayacağını ve 90 gün devam edeceğini belirten Lai, "Anlaşmamız çalışmaların olumlu sonuçlanması durumunda ödeme yapmaya yönelik. Eğer şirket elle tutulur bir kanıt getiremezse ödeme yapılmayacak. Enkaza ulaştıklarına dair bir kanıt getirilmesi durumunda 70 milyon Amerikan doları ödeme yapılacak." dedi.

Lia, keşif firmasının birincil görevinin uçuş kaydedicilerinin her ikisinin, Kokpit Ses Kayıt Cihazı (CVR) ve Uçuş Veri Kaydedicisi'nin (FDR) yerini tespit etmek olduğunu söyledi.

Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan MH370 sefer sayılı Malezya uçağı, 8 Mart 2014'te Hint Okyanusu üzerinde kaybolmuştu. 227 yolcu ve 12 kişilik mürettebat taşıyan uçağı bin 46 gün süren arama çalışmaları, geçen yıl ocak ayında durdurulmuştu.

Malezya uçağı bulunursa 70 milyon dolar ödenecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ben ~ 6 yıl önce
yüzerek bulurum yeter ki verin parayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fal ~ 6 yıl önce
Benim tanıdığım çok iyi bir falcı var Bi onu denemeliyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşmedi ki ~ 6 yıl önce
Düşmeyen uçağa düşmüş muamelesi yapıp nasıl bulacaklar? Kara kutuların GPS leri okyanusun en derin çukurundan bile 1 ay boyunca uyduya sinyal gonderir. Ayruca uçağin kendi transmitter ı da var. Hepsini birden sadece pilot devre dışı bırakabilir. 2nci bir ihtimal uçağın bir anda buhar olması olur. Bu uçağın basıncı pilot tarafindan dış basınç ile eşitlendi 40.000 feet de. Oksijen maskelerinin dökülmesi engellendi. 6 saniyede herkes bilincini kaybetti ve kabin ısısı eksi 50 derece oldu. . Daha önce tüm transmitterleri kapatilan ucak bir adaya indirildi. 300 kişinin organlari alındı. Kalan cesetler asit kuyularında eritilerek okyanusa döküldü. mossad destekli çok büyük bir organ operasyonuydu bu. Unutmayin bir insanin tüm organlarınin degeri 5milyon dolar ediyor. 300 kişinin toplam değeri 1.5 milyar dolar. YANİ UÇAĞI DARK WEB DE ARAYIN. YADA DEEP WEB DE. Gerçek budur. Gerisi hikâye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saffetovıc ~ 6 yıl önce
Sen fazla film izlıyosun galıba ucak koskoca okyanusa düştü bulunmaması cok normal
777 ~ 6 yıl önce
geriye donuk milyonlarca dolar harcandı buna göre para az.. sonucta dünya ucuş güvenliğini ilgilendiriyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derya ~ 6 yıl önce
Ben gidiyorum Malezyaya bu ödülü almaliyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramos ~ 6 yıl önce
Bu iş dışarıdan görüldüğü gibi değil. Bence komplo var. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı isteseler bulurlardı. Planlanan adam yapılmış bir katliam bu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000