24 Mayıs 2018, Perşembe 07:58:42

Mayıs ayında 1 milyondan fazla turist geldi

Antalya Mülki İdare Amirliği'nin verilerine göre, 1 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya'ya gelen ziyaretçi sayısı 1 milyon 77 bin olarak kayıtlara geçti.
  • Sadece belli bir kesimin cebi doluyor , yüzü gülüyor..Onlar hala lale devrini yaşamaya devam ederken bizler varlık içinde yokluk çekmeye devam ediyoruz.
  • 20 Günde 1 Milyon Turist ve sadece ANTALYA ! Daha diğer Hava Limanları ( İzmir,Dalaman,Bodrum,Gazipaşa) üst üste koyun ve Uçaklardaki Yoğunluk ve Seferlere bakın,ayrıca Birçok Şirket Ek Uçak Kiraladı ! AtlasGlobal,Onur gibi ve Yaz Biletleri birçok Şirkette şimdiden Full sayılır ! Döviz Dolar Euro şu olmuş bu olmuş ,Hepsi Hikaye ! Turist Bol Dış Ticaret ( İtalat İhracat bütün Paremetreler ) yerinde ! Peki Neden Dolar 5’e yaklaştı ? Temmuz başından itibaren Gurbetçilerde Dolacak ,sonra Dolar Tepe Taklat AŞAĞIYA ! Aman Dikkat YANMAYIN ,DÖVİZLE İŞİNİZ YOKSA ALMAYIN VARSA SATIN ŞİMDİ !
  • Rekor kırıyor da çalışanın ömrü gidiyor. Çalışma bakanlığı gelsin görsün ne ağır ve pis şartlarda çalışma var Primler ödenmiyor bir yıl oldu çalışana yemek Yok çay Yok telefonlar a el konuluyor maaşlar asgari ücret sezon bitince işten çıkartılıyor kadrolu personelde ücretsiz izin veriliyor bumu rekor bir yetkili gelsin AYT deki durumu allah için görsün hakkımız helal değil
  • Tav la beraber AYT rekor üstüne rekor kıracaktır. Bugüne kadar güdük kalmıştı

Antalya Mülki İdare Amirliği'nin verilerine göre, 1 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya'ya gelen ziyaretçi sayısı 1 milyon 77 bin olarak kayıtlara geçti.

2018 yılının mayıs ayında elde edilen bu rakam, 2015'in aynı döneminin 213 bin, 2016'nın 625 bin ve 2017'nin ise 370 bin üzerinde.

1 Ocak-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya'ya gelen ziyaretçi sayısı ise 2 milyon 279 bin oldu. Bu dönemde gelen turist sayısı, 2015 yılındaki 2 milyon 69 bin rakamını da az bir farkla da olsa geride bıraktı.

Mayıs ayının 22 günlük döneminde Antalya'ya gelen ortalama günlük turist sayısı ise 49 bin oldu.

Mayıs ayında 1 milyondan fazla turist geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Geldi de.. ~ 6 yıl önce
Sadece belli bir kesimin cebi doluyor , yüzü gülüyor..Onlar hala lale devrini yaşamaya devam ederken bizler varlık içinde yokluk çekmeye devam ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Döviz ve Spekülasyon ~ 6 yıl önce
20 Günde 1 Milyon Turist ve sadece ANTALYA ! Daha diğer Hava Limanları ( İzmir,Dalaman,Bodrum,Gazipaşa) üst üste koyun ve Uçaklardaki Yoğunluk ve Seferlere bakın,ayrıca Birçok Şirket Ek Uçak Kiraladı ! AtlasGlobal,Onur gibi ve Yaz Biletleri birçok Şirkette şimdiden Full sayılır ! Döviz Dolar Euro şu olmuş bu olmuş ,Hepsi Hikaye ! Turist Bol Dış Ticaret ( İtalat İhracat bütün Paremetreler ) yerinde ! Peki Neden Dolar 5’e yaklaştı ? Temmuz başından itibaren Gurbetçilerde Dolacak ,sonra Dolar Tepe Taklat AŞAĞIYA ! Aman Dikkat YANMAYIN ,DÖVİZLE İŞİNİZ YOKSA ALMAYIN VARSA SATIN ŞİMDİ !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 6 yıl önce
Rekor kırıyor da çalışanın ömrü gidiyor. Çalışma bakanlığı gelsin görsün ne ağır ve pis şartlarda çalışma var Primler ödenmiyor bir yıl oldu çalışana yemek Yok çay Yok telefonlar a el konuluyor maaşlar asgari ücret sezon bitince işten çıkartılıyor kadrolu personelde ücretsiz izin veriliyor bumu rekor bir yetkili gelsin AYT deki durumu allah için görsün hakkımız helal değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 6 yıl önce
Tav la beraber AYT rekor üstüne rekor kıracaktır. Bugüne kadar güdük kalmıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yapacak ki TAV ~ 6 yıl önce
Gelenler terminal gezmeye mi geliyor? Ne katkısı var terminal işletmesinin yolcu sayısına. Tatile giderken uçtuğum terminalin işletmecisi kim diye hiç bakmadım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000