26 Mayıs 2016, Perşembe 10:03:53

Murat Pura’nın G.Amerika’ya uçma projesi rafa mı kalktı?

2 Nisan’da İstanbul’dan Venezuela ve Küba’ya direkt uçuş yapacağı açıklanan Murat Pura’ya ait Airplus adlı şirket, Mayıs ayı sonuna gelmesine rağmen uçuşlara başlayamadı.
  • Arkadaslar Murat purayi bilmem,ama yillardir Recep Kücügü tanirim,havaciligi bilen biridir,adam gibi adamdir sadece sanssizdir.ön yargili olmak kimseye birsey kazandirmaz.ilerideki gelismeleri gördügünüzde utanacaksiniz.Recepcim yola devam.
  • Dua edinki bu tip projeler hayata gecirilsin ve elimizden geldigincede yardim edelim. Recep durmak yok yola devam.
  • Ben bu filmi 4-5 yıl önce görmüştüm. Önceleri hava şirketi kurmak için yola çıkan ve beceremeyen bir kişi daha sonra da motor işine girmiş ve sektörle hiç mi hiç ilgisi olmayan kişileri işe almıştı. Amatörce başlanan bir iş sonunda profesyonel bir şekilde, kaçınılmaz olarak batmıştı. Vah sivil havacılık vah. Ya amatör yöneticilerin ( ! ) ya da hırsız yalancıların elinde oyuncak oluyorsun.
  • Recep Küçük benim sınıf arkadaşım. Zeki birisidir. İş hayatında şanssızlıklar yaşadı. Ondan süpriz bir çıkış bekliyorum. Herkesi utandıracak bir projeyle...
  • Recep Küçük için yazılanlara kesinlikle katılmıyorum. Bu kanıya nasıl varılmış anlamadım. Bence taraflı yazılmış bir haber gibi. Atilla Uzman
  • Bu Murat Pura denen adam sahtekar yaa,Antalya da bilmeyen yok.Ayt de batırdı sirketi,isim degistirdi İst de millete hayal satmaya-hava atmaya devam ediyor. Fosss fosd
  • Neden olmasın, belki finansman sorunu olmuştur, belki Başka birşey, yazıcı biraz alaycı buldum
  • Atma Recep lakaplı bu arkadaş belli ki yine atmış ama helal olsun yine de birilerini de inandırmış helal olsun...
  • Beni camiada tanımayan yoktur. Çok yakında Türkiyenin ilk A350-1000 modelini istanbul honolulu seferine baslatacagim. Bu arada richard branson istanbul 4.havalimanı ortak girişimin ile direkt marsa ve juptitere seferler kapsül galaxy ile başlayacak. Çok yakında bilet satışları başlayacak.
  • ATM DALAMAN MI? ORADADAMI CALISMIS .

2 Nisan’da İstanbul’dan Venezuela ve Küba’ya direkt uçuş yapacağı açıklanan Murat Pura’ya ait Airplus adlı şirket, Mayıs ayı sonuna gelmesine rağmen uçuşlara başlayamadı.

Airplus CEO’su Murat Pura, Şubat ayında yaptığı açıklamayla Venezuela’nın hava yolu şirketi olan Conviasa ile jointventure (ortak girişim) anlaşması yaptıklarını ve 2 Nisan 2016’da İstanbul’dan Carakas’a seferlere başlayacaklarını belirtmişti.

Bununla birlikte İstanbul’dan Havana’ya uçacaklarını da ifade eden Pura, projeyi hayata geçirmek için üç adet Airbus 340-500 tipi uçak kiralandığını ve 2019 yılında teslim alınmak üzere 2 Airbus 330 için de anlaşma sağladıklarını ve toplamda şu ana kadar 10 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklamıştı.

Pura’nın açıklamalarında ortaya koyduğu 2 Nisan hedefinin üzerinden iki aya yakın zaman geçmesine rağmen uçuşlar bir türlü gerçekleşmedi. Dahası o günden sonra projeye ve seferlerin başlayacağı tarihe ilişkin herhangi bir açıklama da gelmedi.

Daha önce de bir çok defa farklı konularda proje açıklayan  Murat Pura’nın şu ana kadar hiçbir hedefi hayata geçirememesi ise kamuoyunda ‘hayal satıyor’ şeklinde yorumlanırken Pura’nın ekibinde yer alan Recep Küçük’ün de başarısız bir havacılık geçmişi bulunuyor. Atlasjet, AtM Dalaman Havalimanı ve Borajet gibi şirketlerde tutunamayan Küçük’ün, Pura ile birlikte aynı projede yer aldığı belirtildi. İkilinin uçuk olarak değerlendirilen projeyi hayata geçirip geçiremeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Murat Pura’nın G.Amerika’ya uçma projesi rafa mı kalktı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

IL ~ 8 yıl önce
Arkadaslar Murat purayi bilmem,ama yillardir Recep Kücügü tanirim,havaciligi bilen biridir,adam gibi adamdir sadece sanssizdir.ön yargili olmak kimseye birsey kazandirmaz.ilerideki gelismeleri gördügünüzde utanacaksiniz.Recepcim yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 8 yıl önce
Dua edinki bu tip projeler hayata gecirilsin ve elimizden geldigincede yardim edelim. Recep durmak yok yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Ben bu filmi 4-5 yıl önce görmüştüm. Önceleri hava şirketi kurmak için yola çıkan ve beceremeyen bir kişi daha sonra da motor işine girmiş ve sektörle hiç mi hiç ilgisi olmayan kişileri işe almıştı. Amatörce başlanan bir iş sonunda profesyonel bir şekilde, kaçınılmaz olarak batmıştı. Vah sivil havacılık vah. Ya amatör yöneticilerin ( ! ) ya da hırsız yalancıların elinde oyuncak oluyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atila ERYILDIZ ~ 8 yıl önce
Recep Küçük benim sınıf arkadaşım. Zeki birisidir. İş hayatında şanssızlıklar yaşadı. Ondan süpriz bir çıkış bekliyorum. Herkesi utandıracak bir projeyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 8 yıl önce
Atillacım Arkadaşı tanımam ama seni iyi tanırım. havayolu kurmak Uçuş yapmak hele hele kıtalararası Uçuş yapmak hiç te kolay değildir. Ufak ufak başlanır bu işlere ama hedef bu kadar az imkanla bu kadar büyük olmamalı bence. Inşallah başarır
Atilla Uzman ~ 8 yıl önce
Recep Küçük için yazılanlara kesinlikle katılmıyorum. Bu kanıya nasıl varılmış anlamadım. Bence taraflı yazılmış bir haber gibi. Atilla Uzman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 8 yıl önce
Bu Murat Pura denen adam sahtekar yaa,Antalya da bilmeyen yok.Ayt de batırdı sirketi,isim degistirdi İst de millete hayal satmaya-hava atmaya devam ediyor. Fosss fosd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ztk ~ 8 yıl önce
Neden olmasın, belki finansman sorunu olmuştur, belki Başka birşey, yazıcı biraz alaycı buldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Galaksi ~ 8 yıl önce
Atma Recep lakaplı bu arkadaş belli ki yine atmış ama helal olsun yine de birilerini de inandırmış helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
Beni camiada tanımayan yoktur. Çok yakında Türkiyenin ilk A350-1000 modelini istanbul honolulu seferine baslatacagim. Bu arada richard branson istanbul 4.havalimanı ortak girişimin ile direkt marsa ve juptitere seferler kapsül galaxy ile başlayacak. Çok yakında bilet satışları başlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YDA ~ 8 yıl önce
ATM DALAMAN MI? ORADADAMI CALISMIS .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000