12 Mart 2018, Pazartesi 12:23:22

Nepal'de yolcu uçağı düştü

Nepal'deki Katmandu Havalimanı'nda bir uçağın düştüğü bildirildi.
  • Yine atr...
  • Dün Başaran holding Bombardier Challenger 604 Bugün Nepalde Bombardier Dash 8??? Geçtiğimiz yıllarda Kaybolan Malezya uçağı peşinden Ukrayna da düşen yine Malezya uçağı. Kim ne derse desin bi şifre var bu işlerde.
  • Kathmandu havalimani kapatilmali bu ne ye habire kaza milletin cani yaniyor adam gibi meydan yapin inilebilinir herseyi tam ILS li Localizer li. Yazik olan insanlara oluyor.
  • Dünyanın en zor pisti Katmandu. Thy’de inişte pistten çıkmıştı.
  • Ben bir pilot adayıyım, güzel diyorsunuz pilotlara eğitim verilsin diye ama bu pilotun kasten bilerek yaptığı bir olay değil ki, onlar canları pahasına savaşıyorlar tonlarca ağırlığı sadece beyinleri ile 2 kişi ayakta tutuyor.Bu her insanın kolay kolay yapabileceği birşey değil.Araba Olsa duvara vuruyorsun yada yavaş gidiyorsun en az hasarla bitiyor ama bu öyle birşey değil.Emin olun o pilotlar o uçakta en son canı yananlar neden mi çünkü onlar çaresizler, herşeyi yapıyorlar ama olmayınca göz göre göre öleceklerini biliyorlar, ama bunu yolcuya hissettirmemek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.Aslında o uçaktaki gerçek kahramanlar, pilotlar, kabin memurları ve hostesler hepsine abilerim ve ablalarım olarak selam gönderiyorum,Rabbim vefat edenlere rahmet, hayatta olanlara ise uzun ömürler ve güzel uçuşlar nasip etsin.GÖZYÜZÜNÜN KAHRAMANLARI ONLAR...Rabbim yolcularımızada görevlilerimizede yardım etsin
  • Bombardier dash 8 q 400 56 kişi varmış
  • 2 ay once bu firmanin ucagina binmistim, belliydi boyle olacagi
  • Son dönemlerde global çapta uçak kazaları arka arkaya geliyor 2017 raporu o kadar temizken 2018e çok kötü girildi havacılık anlamında umarım devam etmez her alan kendi işini özverili şekilde yapar
  • Gerizekalı, herşey pilotlardan mı ? sana anan baban bilmem kaç yıl vermişte ne olmuş. Özürlü.
  • Ya nefret ettim şu saçma sapan gerçekten uğursuz havaalanından.. Everest'i de görmeyiverin,başka yerde nirvanaya ulaşın...çok mu heveslisiniz pislik ve fakirlik görmeye anlamadım ki..

US-Bangla Airlines'e ait uçağın Katmandu'daki Tribhuvan International Airport'a iniş için alçaldığı sırada pist başında düştüğü bildirildi.

Uçağın normal olmayan bir şekilde piste yaklaştığı ve piste teker koyma noktasına metreler kala düştüğü öğrenildi.

Uçağın düşmesinden sonra bölgeden dumanların yükseldiği kaydedildi.

Son gelen bilgilere göre; kazada 50 kişiyi hayatını kaybetti.











Nepal'de yolcu uçağı düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Yunus ~ 6 yıl önce
Yine atr...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslanbey ~ 6 yıl önce
Dün Başaran holding Bombardier Challenger 604 Bugün Nepalde Bombardier Dash 8??? Geçtiğimiz yıllarda Kaybolan Malezya uçağı peşinden Ukrayna da düşen yine Malezya uçağı. Kim ne derse desin bi şifre var bu işlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ci ~ 6 yıl önce
Kathmandu havalimani kapatilmali bu ne ye habire kaza milletin cani yaniyor adam gibi meydan yapin inilebilinir herseyi tam ILS li Localizer li. Yazik olan insanlara oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 6 yıl önce
Dünyanın en zor pisti Katmandu. Thy’de inişte pistten çıkmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 6 yıl önce
Ben bir pilot adayıyım, güzel diyorsunuz pilotlara eğitim verilsin diye ama bu pilotun kasten bilerek yaptığı bir olay değil ki, onlar canları pahasına savaşıyorlar tonlarca ağırlığı sadece beyinleri ile 2 kişi ayakta tutuyor.Bu her insanın kolay kolay yapabileceği birşey değil.Araba Olsa duvara vuruyorsun yada yavaş gidiyorsun en az hasarla bitiyor ama bu öyle birşey değil.Emin olun o pilotlar o uçakta en son canı yananlar neden mi çünkü onlar çaresizler, herşeyi yapıyorlar ama olmayınca göz göre göre öleceklerini biliyorlar, ama bunu yolcuya hissettirmemek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.Aslında o uçaktaki gerçek kahramanlar, pilotlar, kabin memurları ve hostesler hepsine abilerim ve ablalarım olarak selam gönderiyorum,Rabbim vefat edenlere rahmet, hayatta olanlara ise uzun ömürler ve güzel uçuşlar nasip etsin.GÖZYÜZÜNÜN KAHRAMANLARI ONLAR...Rabbim yolcularımızada görevlilerimizede yardım etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak ~ 6 yıl önce
Böyle rabbim yardım etsin ayaklarıyla pilot olunmaz. Tamam hissiyatlı bir insansın anlıyorum ama makinelerin ruhu yoktur. Enerji olmadan çalışmazlar. Arızalıyken çalışmazlar. İnsanlar makinelerin mühendisi, teknisyeni veya operatörü olur ve öyle rabbim mabbim diyerek makine işletilmez. Hangi makine olursa olsun farketmez. Terzinin dikiş makinesi de aynı uçak da. İşler farklı olsa da mantık aynıdır. İşgörmeyen, ayarı bozuk makine sahibine dert olur.
Deniz ~ 6 yıl önce
Senin komuta edecegin bir ucusa katilmak umidiyle. Basarilarinin devamini dilerim.
W ~ 6 yıl önce
Bombardier dash 8 q 400 56 kişi varmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 6 yıl önce
2 ay once bu firmanin ucagina binmistim, belliydi boyle olacagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Çok merak ettim nasıl anladın
Real Flyer ~ 6 yıl önce
Arkadaşım kendine başka rumuz bulsana ne trolllüyorsun
flyer ~ 6 yıl önce
isimli arkadaş son durak filmlerini izlemiş herhalde.
he gülüm he ~ 6 yıl önce
Verdikleri battaniye biyerlerini tam örtmemiş ondandır
Havacılıkta emniyet ~ 6 yıl önce
Son dönemlerde global çapta uçak kazaları arka arkaya geliyor 2017 raporu o kadar temizken 2018e çok kötü girildi havacılık anlamında umarım devam etmez her alan kendi işini özverili şekilde yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y ~ 6 yıl önce
Gerizekalı, herşey pilotlardan mı ? sana anan baban bilmem kaç yıl vermişte ne olmuş. Özürlü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y ~ 6 yıl önce
sumuklu
Melanet... ~ 6 yıl önce
Ya nefret ettim şu saçma sapan gerçekten uğursuz havaalanından.. Everest'i de görmeyiverin,başka yerde nirvanaya ulaşın...çok mu heveslisiniz pislik ve fakirlik görmeye anlamadım ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel dedin ~ 6 yıl önce
Sıvasız binalar, çarpık şehirleşmeden zaten orada yaşayanların ne olduğu belli.
Ucansey ~ 6 yıl önce
Seni böyle düşündüren nedir? Gerçekten merak ediyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000