18 Kasım 2017, Cumartesi 13:15:50

O pilot cezalandırıldı

ABD Donanmasının hava kuvvetlerinde çalışmakta olan pilotlar Washingtondaki Okanogan kasabasının üzerinde havada uçak manevralarıyla bir penis çizdiği için cezalandırıldı.
  • Bekar ne yapsın aklı sürekli orda :)
  • Bir Picasso'mu umuyorlardı?
  • Ne çizdiğini nasıl anlamışlar ki
  • Yalnız kazara cinsel kuvvetler komutanı olarak okudum.
  • Burdaki insanlar ozgurluk ile saygiyi(kisiye.cevreye.aileye.ise)karistiriyorlar. Bu yuzden boyle salak seyler yapabilirler. Ama ilerde anlayacaklar hatalarini.
  • Başarılı bir çizimse tebrik etmek lazım. Ayrıca caps or it didnt happen.
  • Akılları fikirleri o işlerde...adam olmak ayrı bir olay
  • Daha büyüğünü hemde kolda çizerdik
  • adam sanat yapmıs ona bile laf edin:D:D
  • böyle bir şey yapabilecek kadar yürekli adamlar neden bizde olmuyor demiyeceğim anlayan anladı. komutanlarıma selamlar....

ABD Donanmasının hava kuvvetlerinde çalışmakta olan pilotlar Washingtondaki Okanogan kasabasının üzerinde havada uçak manevralarıyla bir penis çizdiği için cezalandırıldı.

Whidbey Adası Donanma Hava İstasyonuna ait elektronik bir savaş uçağı Perşembe günü eyaletin kırsal kasabası Okanogan semalarında bir erkek cinsel organı çizmişti.

İki bin 500 nüfuslu kasabanın birçok sakini mavi gökyüzündeki müstehcen görüntüyü farkedip fotoğraflar çekerek sosyal medyada paylaştı. Paylaşımlarından birinde yerel sakinlerden biri Okanoganda şimdiye kadar olan en muazzam olay: Gökyüzünde bir penis! yazdı.

ABD Donanması tarafından yapılan açıklamada Donanma bu sorumsuz, çocukça ve asla kabul edilemeyecek tavırdan rahatsız olan ve gücenen herkesten özür diler denildi.

Donanma Hava Kuvvetleri komutanı koramiral Mike Shoemaker Gösterişçi ve cinselliğin doğasına ilişkin olgun olmayan maskaralıkların donanmada yeri yoktur dedi. Olayın sorumlularının isimleri açıklanmadı. (Hürriyet)

O pilot cezalandırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Adam ~ 6 yıl önce
Bekar ne yapsın aklı sürekli orda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 6 yıl önce
Bir Picasso'mu umuyorlardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 6 yıl önce
Ne çizdiğini nasıl anlamışlar ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahahahaha ~ 6 yıl önce
Fotolara bak istersen googledan.Milletin gokyuzunde gordugu şekli :)
Ahahaha ~ 6 yıl önce
Yalnız kazara cinsel kuvvetler komutanı olarak okudum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayten ~ 6 yıl önce
Burdaki insanlar ozgurluk ile saygiyi(kisiye.cevreye.aileye.ise)karistiriyorlar. Bu yuzden boyle salak seyler yapabilirler. Ama ilerde anlayacaklar hatalarini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halbuki ~ 6 yıl önce
Siz de eleştiri ile aptallığı karıştırıyorsunuz sanırım :)
Ayten ~ 6 yıl önce
Yazdiklarimin nesi aptalca. Burda yasasan anlardin. Sen sadece yazi yazmak icin mi okuyorsun. Yoksa okuyup mu yaziyorsun. Yazdiklarindan bunu da anlamayacagini biliyorum.
Ah Ayten ah! ~ 6 yıl önce
Begenmiyorsaniz yasamayin siz de, onlar da size bayilmiyorlar hem de, ayrica bir tek kendinizi mi yurtdisinda yasiyor zannediyorsunuz. Ben de hem yurtdisinda okudum hem de farkli ulkelerde yillarca yasadim calistim, oralarda yasarken de sizin gibi insanlardan hep uzak durdum. Her cumlenizden zeka fiskiriyor.
Ayten hanım ~ 6 yıl önce
Sizde ifade eksikliği var. Türkçeyi iyi kullanmak lazım. Ne yazdığınızı nedense kimse anlamamış.
Ayten ~ 6 yıl önce
Bende kaciyorum sizin gibilerden.Benim anlatmak istedigimi ozgurluk ile saygiyi karistirdiklari idi. Fikrimin nesi salakca onu anlamadim. Hepiniz cooook haklisiniz. Turkcem bu kadar. Bana yetiyor.
Ayten ~ 6 yıl önce
Bende kaciyorum sizin gibilerden. Benim anlatmak istedigim ozgurlukle saygiyi karistirmalari idi. Bunun nesi sacma. Hepiniz cooook biliyorsunuz. Turkcem bukadar. Bana yetiyor.
KAy ~ 6 yıl önce
Başarılı bir çizimse tebrik etmek lazım. Ayrıca caps or it didnt happen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tro ~ 6 yıl önce
Akılları fikirleri o işlerde...adam olmak ayrı bir olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkaten ya ~ 6 yıl önce
Adamların aklı fikri o işte. Oysa biz kuran okuyunca büyüyen fasulye, organik helal hoşaf gibi bilimsel işlere kullanıyoruz aklımızı. Bu Ameriga ondan hep geri kalmış. Aklı fikri sapkınlık. Gavurlar bizi kıskaniy
Biz çiğilideyken ~ 6 yıl önce
Daha büyüğünü hemde kolda çizerdik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala ~ 6 yıl önce
Siz hala konuşabiliyorsunuz ya bravo!
erhan ~ 6 yıl önce
adam sanat yapmıs ona bile laf edin:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker ( emekli ) ~ 6 yıl önce
böyle bir şey yapabilecek kadar yürekli adamlar neden bizde olmuyor demiyeceğim anlayan anladı. komutanlarıma selamlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak oğlum ~ 6 yıl önce
Yürek tankın içine oturup silahsız halka sıkmak ise, kaçakçılık yapan katırcıyı f16 ile bombalamak ise onu silahı olan herkes yapar. Yürek politikaya karışıp, ihtilal yapıyorum ayağına sağcı partileri başa getirip, okullarda zorunlu din dersi okutup sünni bir ırk yaratmak ise onu da silahı olan herkes yapar. Git Ege'de sık. Akdeniz'de sık, Karadeniz'de sık. Sıkta göreyim. Uşak olma. 6.filonun yaveri hiç olma. Penis çizmek neyin nesidir. Yıllardır seni çiziyorlar farkında değilsin. Altında tank var, f16 var diye adam sanma kendini. Hepsi kiralık onların. İstediğin yere süremezsin senin daha iyi bilmen gerek.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000