23 Ağustos 2012, Perşembe 15:22:31

ONUR AIR KABİNDE DEĞİŞİKLİK...

Onur Air'ın kabin ekibinin kıyafetleri değişti...
  • Onur air kabin ekibinde çalışan bi kişi Türk hava yollarında hosatesliğe geçiş yapabiliyormu
  • keşke üniforma ayakkabı saç baş vs dan önce başka konulara bakılsaydı:))olacak umuyorum ve sabrediyorum....sabrediyoruz...Kabin hizmetlerinin başında duran şahsın ve yanındaki yardakçılarının keyfi uygulamaları son bulacak yakında biliyoruz..sabrediyoruz...Sevgili hanımefendinin ordan burdan işe aldığı ve fazla maaş verilen kişilerden tutun da daha dünkü ve nasıl oldukları oralara getirildikleri çok da malum olan sevgili amirlerin yaptıkları hasetlikler ve ahlaksızlıklar....cidde yi hiç ama hiç hesaba katmıyorum bile....cankut bey gidiyorsunuz ama bu insanlar bu caanımmm şirkete neler yaptılar bir bilebilseniz....yakın o güzel günler biliyorum...üyesi olmamaktan gurur duyduğum bu canım şirketin üniformaları hayırlı olsun:)))sayın bulut!!! sonun geldi unutma..ama hazin bir sonnnn...yanındakilerle:)))
  • Cok begendik :)
  • Ayakkabıların kenarları mavi mi yanlış mı görüyorum? Hakikaten şunu izin alıp doğru düzgün görüntüleseydiniz iyi olurdu.Ya da Onur Air bir basın toplantısı yapıp tanıtsaydı.
  • kovulanlara neden hic bir hava yolu firması teklifte bulunmuyor?
  • Havaş'ın üniformalarına benzemiş...
  • Çok güzel olmuş çorap rengi veya numarası nedir bilen varmı acaba
  • Öncelikle üniformalar Cemil İpekçi tarafından yapılmadı, bir diğer konu bu kadar erkek kabin memuru var bir tane erkek kabin memuru koysaydınız. Fotoğraflar izinsiz çekilmiş. Ya bu haberi kaldırın yada dava açmaya hakkımız var!!
  • yeşil ne alaka anllıyan varmı,yoksa azerbaycan yeşilimi,birde bu formalar her bayana yakışmaz çoğunda sırıtacak bence...
  • cemıl ıpekcı abımızın ellerıne saglık gercekten guzel bır calısma olmus.

Onur Hava Yolları kabin ekibinin kostümünde değişikliğe gitti. Türkiye'nin köklü havayollarından biri olan Onur Air'in kabin ekibi yeni kıyafetlerini giydi.

2008 yılından itibaren aynı kıyafetleri giyen Onur Air kabin ekibi yeni üniformalarını geçtiğimiz günlerde giydi, tasarımda tamamen değişikliğe gidildiği göze çarptı.

Lacivert jile üzerine yeşil fular tasarımı ile dikkat çeken üniformalar, geçtiğimiz günlerde kabin ekibine ikişer takım olarak teslim edildi.

Onur Air kabin ekibinin eski kıyafet tasarımı:

 

Geçtiğimiz günlerde değişen yeni üniformalar:













©AirportHaber

ONUR AIR KABİNDE DEĞİŞİKLİK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Soru soracağım ~ 10 yıl önce
Onur air kabin ekibinde çalışan bi kişi Türk hava yollarında hosatesliğe geçiş yapabiliyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
keşke üniforma ayakkabı saç baş vs dan önce başka konulara bakılsaydı:))olacak umuyorum ve sabrediyorum....sabrediyoruz...Kabin hizmetlerinin başında duran şahsın ve yanındaki yardakçılarının keyfi uygulamaları son bulacak yakında biliyoruz..sabrediyoruz...Sevgili hanımefendinin ordan burdan işe aldığı ve fazla maaş verilen kişilerden tutun da daha dünkü ve nasıl oldukları oralara getirildikleri çok da malum olan sevgili amirlerin yaptıkları hasetlikler ve ahlaksızlıklar....cidde yi hiç ama hiç hesaba katmıyorum bile....cankut bey gidiyorsunuz ama bu insanlar bu caanımmm şirkete neler yaptılar bir bilebilseniz....yakın o güzel günler biliyorum...üyesi olmamaktan gurur duyduğum bu canım şirketin üniformaları hayırlı olsun:)))sayın bulut!!! sonun geldi unutma..ama hazin bir sonnnn...yanındakilerle:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isimsiz ~ 12 yıl önce
Cok begendik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fifi ~ 12 yıl önce
Ayakkabıların kenarları mavi mi yanlış mı görüyorum? Hakikaten şunu izin alıp doğru düzgün görüntüleseydiniz iyi olurdu.Ya da Onur Air bir basın toplantısı yapıp tanıtsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kovulan 305 ~ 12 yıl önce
kovulanlara neden hic bir hava yolu firması teklifte bulunmuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok güzel ~ 12 yıl önce
Havaş'ın üniformalarına benzemiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviation angel ~ 12 yıl önce
Çok güzel olmuş çorap rengi veya numarası nedir bilen varmı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haksızlık ~ 12 yıl önce
Öncelikle üniformalar Cemil İpekçi tarafından yapılmadı, bir diğer konu bu kadar erkek kabin memuru var bir tane erkek kabin memuru koysaydınız. Fotoğraflar izinsiz çekilmiş. Ya bu haberi kaldırın yada dava açmaya hakkımız var!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 12 yıl önce
yeşil ne alaka anllıyan varmı,yoksa azerbaycan yeşilimi,birde bu formalar her bayana yakışmaz çoğunda sırıtacak bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muthıs ~ 12 yıl önce
cemıl ıpekcı abımızın ellerıne saglık gercekten guzel bır calısma olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000