03 Ağustos 2017, Perşembe 12:15:43

Pegasus Havayolları pilot arıyor

Pegasus Havayolları, tecrübeli First Officer arıyor. Low-Cost taşımacılık yapan havayolu şirketi, en az 750 saat uçuş tecrübesi olan pilot aradığını duyurdu.
  • bence pilottan önce, tüm yöneticilerin yerine yönetici araması gerek
  • mayış kaç mayış?
  • Valla kim ne derse desin, herseye ragmen sektordeki (tk yi bilmem ben) en serefli ve vicdanli insanlar onurda. Digerleri sanki sanarsinki para icin herseyi yapacak tiniyette insanlar. Ama yolun sonu belli oluyor. Ozelde maaslar dusecek, kalitede dusecek, allak kourusun bir ucak basit bir srbepten dolayi bizi uzecek.. sorumlular ceo lardir. Devran donecek ceolar
  • 500 saat olduna pilot bulamıyorlar Airline !!!!
  • Pgs nin pilotlardan uçakta yediği yemek içtigi sudan para aldığı dogru mu ?
  • " AHLAKSIZ TEKLİF ".........! Umarım anlamışsınızdır ; ya da ebenizden öğrenirsiniz ne demek istediğimi..
  • DELİKLİ POLUNUN,DELİK DEŞİK İŞLERİ
  • Kimse Pegasus'a sakın başvurmayın falan demesin. Mecburlar başvurmaya. Bir zamanlar sizin de saat yapmak için mecbur olduğunuz gibi. TK ve Sunex sürecini kazanamayanlar kendilerini Pegasus'ta tip eğitimi alırken buluyor. Saat yapan kaçıyor. Kim başvurur bu ilana derseniz AFA harici okuldan mezun olup Atlas'ta tip eğitimi alıp ancak tipte 500 saat yapıp işten çıkarılmış kişiler başvurur. Yoksa adam 3 ay daha sıkar dişini tipte 750 saate tamamlar gider TK'ya başvurur. Pegasus'ta 40 sektör uçup 10 bin lira anca almayı niye istesin. Pegasus yönetimi de bu sirkülasyonun farkında ki f/o maaşlarını düşürdükçe düşürdü. Kimsenin telaşta olduğu falan yok yani bu ilan bayağıdır açık duruyor zaten kariyer nette.
  • ben tip egitimi aliyorum,asgari ücretle de calismaya raziyim.pilotlugu,ucmayi seviyorum.yoksa diger isimde asgari ücretten cok daha fazlasini kazaniyordum.cok kazanmak isteyen, ucmayi sevmiyorsa gitsin baska is yapsin,sizin dediginiz gibi gitsin mesela emlakcilik yapsin..
  • Pgs dusmanlari dolusmus yine, sanki diger sirketlerde durum farkliymis gibi dokturmusler buraya. Meyve veren agac taslanir diye bosuna demiyorlar...

Pegasus Havayolları, tecrübeli First Officer arıyor. Low-Cost taşımacılık yapan havayolu şirketi, en az 750 saat uçuş tecrübesi olan pilot aradığını duyurdu.

İşte Pegasus Havayolları tarafından aranan kriterler

Geçerli ATPL lisansı olan,
Geçerli Class I Sağlık Sertifikasına sahip,
En az 750 saat uçuş tecrübesi bulunan,
Geçerli Airbus A320 lisansı ve bu uçak tipinde en az 500 saat İkinci Pilot tecrübesine sahip, (son 12 ay içerisinde en az 250 saat)
Min. ICAO Level 4 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
En az Ön Lisans Mezunu,
50 yaşından gün almamış,
Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek olan First Officer adaylarının başvurularını bekliyoruz.

Pegasus Havayolları pilot arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

bir dost ~ 7 yıl önce
bence pilottan önce, tüm yöneticilerin yerine yönetici araması gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 7 yıl önce
mayış kaç mayış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONURLu ~ 7 yıl önce
Valla kim ne derse desin, herseye ragmen sektordeki (tk yi bilmem ben) en serefli ve vicdanli insanlar onurda. Digerleri sanki sanarsinki para icin herseyi yapacak tiniyette insanlar. Ama yolun sonu belli oluyor. Ozelde maaslar dusecek, kalitede dusecek, allak kourusun bir ucak basit bir srbepten dolayi bizi uzecek.. sorumlular ceo lardir. Devran donecek ceolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haaaaahaaaa ~ 7 yıl önce
500 saat olduna pilot bulamıyorlar Airline !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Smartfly ~ 7 yıl önce
Pgs nin pilotlardan uçakta yediği yemek içtigi sudan para aldığı dogru mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞEMSİYE ( Plaj şemsiyesi ) ~ 7 yıl önce
" AHLAKSIZ TEKLİF ".........! Umarım anlamışsınızdır ; ya da ebenizden öğrenirsiniz ne demek istediğimi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nane ~ 7 yıl önce
DELİKLİ POLUNUN,DELİK DEŞİK İŞLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbustayız Canım ~ 7 yıl önce
Kimse Pegasus'a sakın başvurmayın falan demesin. Mecburlar başvurmaya. Bir zamanlar sizin de saat yapmak için mecbur olduğunuz gibi. TK ve Sunex sürecini kazanamayanlar kendilerini Pegasus'ta tip eğitimi alırken buluyor. Saat yapan kaçıyor. Kim başvurur bu ilana derseniz AFA harici okuldan mezun olup Atlas'ta tip eğitimi alıp ancak tipte 500 saat yapıp işten çıkarılmış kişiler başvurur. Yoksa adam 3 ay daha sıkar dişini tipte 750 saate tamamlar gider TK'ya başvurur. Pegasus'ta 40 sektör uçup 10 bin lira anca almayı niye istesin. Pegasus yönetimi de bu sirkülasyonun farkında ki f/o maaşlarını düşürdükçe düşürdü. Kimsenin telaşta olduğu falan yok yani bu ilan bayağıdır açık duruyor zaten kariyer nette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y ~ 7 yıl önce
ben tip egitimi aliyorum,asgari ücretle de calismaya raziyim.pilotlugu,ucmayi seviyorum.yoksa diger isimde asgari ücretten cok daha fazlasini kazaniyordum.cok kazanmak isteyen, ucmayi sevmiyorsa gitsin baska is yapsin,sizin dediginiz gibi gitsin mesela emlakcilik yapsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly by Wire ~ 7 yıl önce
Asgari ücretle çalışmaya razısın çünkü saat yapmaya ihtiyacın var. Tipte 1500 saat sonrası asgari ücreti bırak 15 binden aşağı asla çalışmak istemeyeceksin. :)
Calamity ~ 7 yıl önce
Pgs dusmanlari dolusmus yine, sanki diger sirketlerde durum farkliymis gibi dokturmusler buraya. Meyve veren agac taslanir diye bosuna demiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000