19 Ekim 2017, Perşembe 11:02:56

Pegasus'tan 1 milyon koltuklu kampanya

Pegasus Hava Yolları, 2018 yaz sezonunu 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla mobil kanallarında satışa açtı.
  • PEGASUS BENCE DÜNYADA BİR NUMARA..
  • Anadolujet gibi dandik sandvic vermiyor, su vermiyor diye tatava yapan tiplerden biktik. Anadolujetin 180 liraya uctugu yere 90 liraya ucuyorsun. 45 dakikalik ucusta sandvic yemezsen olmezsin. Su terminalde 5 lira. Pgs cebinize 90tl harclik koyuyor. 10 lira icin basitlesmeyin. Viva pegasus!
  • Ucak fiyatlarina baktim o araliklarda 49.90 fiyat Yok.. dorumu bu teklam ????fiyatlar baska
  • Bende yıllardır pegasusla ucuyorum yurt dışı ve yurt içi gayet iyi biletleride erken alırsan geyet indirimli
  • agustos ayına bilet bakıyorum. gidiş 79 dönüş 341 tl , hani nerede yaz kampanyası..
  • Arkadaşlar çıktığı günden bugüne kadar sürekli pegasus hava yollarını kullanıyorum.pegasus uçak sektöründe türkiyenin BİM'i dir.erken alıyorum biletleri,otobüsten daha ucuza geliyor.çok susuyorsanız marketten 0.30 kuruş verip 1 tane su almak zor değil.1 saatlik uçuşta ölmezsin korkma.sen bir su için başka havayollarına damacanalarda para ödersin bilmiş ol.
  • Başlıkta 2018 yaz sezonu diyor ama yazıda 25 mart-27 ekim diyor.Yaz diyorsa haziran -temmuz -ağustos aylarını kapsaması lazım.
  • hava yolu ucuşlarını ezıyet halıne getıren 3,5 saatlık bır Avrupa ucusunda bıle ılac icin su vermeyen bu Havayolunu ve sahıbı Alı Sabancıyı kınıyorum Allahtan istedigim bir gun bır guclu Hava yolu kurulur ve bu Pegasusu geldıgı yere gonderır GUYA Alıbey bu hava yolunu kurrken Vırgın Hv yollarından esınlenmıs sahıbı Branson calısanlarla bıle aynı masayı paylasıyormuş falan fılan .gostermelık oyledırde adam sanenın 6 ayı Karıbık adalarında Havaıde tatılde sen neredeseın once servısı dusuneceksın koltugun rahatlıgını dusuneceksın kopyacı bey .yakında batacaksınız bılgınıze

Pegasus Hava Yolları, 2018 yaz sezonunu 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla mobil kanallarında satışa açtı. Kampanya dahilinde 1 milyon koltuk Pegasus Mobil’de satışa sunuluyor.

Pegasus Hava Yolları, heyecanla beklenen 2018 yaz sezonu biletlerini Pegasus Mobil’de özel fiyatlarla satışa açtı. 2018 yaz sezonu biletlerini 22 Ekim’e kadar Pegasus’un mobil sitesinden ve mobil uygulamasından alan misafirler, 25 Mart – 27 Ekim 2018 tarihleri arasında yurt içine 49,99 TL, Kıbrıs’a 89,99 TL ve yurt dışına 44,99 $’dan başlayan avantajlı fiyatlarla seyahat etme fırsatı yakalıyor. Kampanya dahilinde 1 milyon koltuk Pegasus Mobil’de satışa sunuluyor.

Pegasus’un mobil uygulamasını indirmek isteyen misafirler, Apple Store ve Play Store’dan uygulamaya ulaşabilir.

 

Pegasus'tan 1 milyon koltuklu kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Bulent Ozmen ~ 6 yıl önce
PEGASUS BENCE DÜNYADA BİR NUMARA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatavacilar ~ 6 yıl önce
Anadolujet gibi dandik sandvic vermiyor, su vermiyor diye tatava yapan tiplerden biktik. Anadolujetin 180 liraya uctugu yere 90 liraya ucuyorsun. 45 dakikalik ucusta sandvic yemezsen olmezsin. Su terminalde 5 lira. Pgs cebinize 90tl harclik koyuyor. 10 lira icin basitlesmeyin. Viva pegasus!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan ~ 6 yıl önce
Ucak fiyatlarina baktim o araliklarda 49.90 fiyat Yok.. dorumu bu teklam ????fiyatlar baska

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuti ~ 6 yıl önce
Bende yıllardır pegasusla ucuyorum yurt dışı ve yurt içi gayet iyi biletleride erken alırsan geyet indirimli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 6 yıl önce
agustos ayına bilet bakıyorum. gidiş 79 dönüş 341 tl , hani nerede yaz kampanyası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmiş olmasın ~ 6 yıl önce
O bileti başkası almış olmasın...
Arif ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar çıktığı günden bugüne kadar sürekli pegasus hava yollarını kullanıyorum.pegasus uçak sektöründe türkiyenin BİM'i dir.erken alıyorum biletleri,otobüsten daha ucuza geliyor.çok susuyorsanız marketten 0.30 kuruş verip 1 tane su almak zor değil.1 saatlik uçuşta ölmezsin korkma.sen bir su için başka havayollarına damacanalarda para ödersin bilmiş ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
Başlıkta 2018 yaz sezonu diyor ama yazıda 25 mart-27 ekim diyor.Yaz diyorsa haziran -temmuz -ağustos aylarını kapsaması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir e ~ 6 yıl önce
27 Ekim 25 Mart dese daha mı iyiydi yaz olması için.?
Misafir e ~ 6 yıl önce
Güney kutbundamı yaşıyorsun :)
So? ~ 6 yıl önce
Ben olsam bu yorumu silerdim
... ~ 6 yıl önce
Mart la Ekim arasındaki aylar yaz a girmiyo mu
Acente ~ 6 yıl önce
Bu uygulamayla Acenteler saf dişi bırakılıyor.. amaç herhalde aracıyı kaldırma olmalı!!
:) ~ 6 yıl önce
Güney Yarım Küre'de galiba
Devir internet devri ~ 6 yıl önce
Bir telefon ve iki parmakla bilet alınabiliyorken acenteye de gereksiz yere para kazandırmaya ne gerek var ki?? Gariban ve yaşlılar alır onlar da fazladan para verir acenteye...
hayrettın ~ 6 yıl önce
hava yolu ucuşlarını ezıyet halıne getıren 3,5 saatlık bır Avrupa ucusunda bıle ılac icin su vermeyen bu Havayolunu ve sahıbı Alı Sabancıyı kınıyorum Allahtan istedigim bir gun bır guclu Hava yolu kurulur ve bu Pegasusu geldıgı yere gonderır GUYA Alıbey bu hava yolunu kurrken Vırgın Hv yollarından esınlenmıs sahıbı Branson calısanlarla bıle aynı masayı paylasıyormuş falan fılan .gostermelık oyledırde adam sanenın 6 ayı Karıbık adalarında Havaıde tatılde sen neredeseın once servısı dusuneceksın koltugun rahatlıgını dusuneceksın kopyacı bey .yakında batacaksınız bılgınıze

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış Bilgi ~ 6 yıl önce
İkram hizmeti yok fakat Pegasus bu yıldan itibaren ilaç içmek isteyen yolcusuna suyu paralı satmıyor ücretsiz olarak ikram ediyor.Bir konuda açıklama yaparken yalan yanlış bilgi vermeyin
Binme ~ 6 yıl önce
Sen binmede batsın madem:)
Çok komiksin ~ 6 yıl önce
Pegasus Low cost birader. Ver 2 katı para bin thy ye Atlas buseiness a iç suyunu. Pegasus batmak bir yana çok istikrarlı büyüyor.
Merhamet ~ 6 yıl önce
Bunca çalışanına saygı duymuyormusun batıcaksın tırı vıtı vazgeçin vazgeç insankarın ekmek kapısı yapıcı olun lütfen
Hayrettin Bey ~ 6 yıl önce
Size hayret ettim acikcasi. Milli degerlerine bu kadar anlamsiz ve ici bos yorumlar yapan vatandaslar pegasusu tercih etmezlerse, birakin batmayi yolcu prifilini gelistirirler.
Su su ~ 6 yıl önce
Amma su muhabbeti yaptiniz yillardir be..gorende yerde elinizde damaca ile gezdiginizi dusunecek.ucuz bileti alirken ohh su vermeyince kaka..baydiniz bee..git o zman thy ye..zorlami aldiriyor sana bileti adam..baydi ya
İstersen ~ 6 yıl önce
Pegasusla uçmak zorunda değilsiniz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000