27 Nisan 2015, Pazartesi 09:55:06

PİLOTLAR PEGASUS’TAN BİR BİR KAÇIYOR

Yoğun uçuş temposu sebebiyle eleştirilen Pegasus Havayolları’ndan 7 kaptan, 3 ikinci pilot Tailwind Havayolları’na geçti.
  • Oncelikle insan ne olursa olsun isini s3vmeli.sonucta pilot olmak bir ayricaliktir.ve aldigi maas da hatiri sayilir bir paradir.her isin bir zorlugu stresi var.diyorsunuz ki.160 - 300 kisinin cani ona emanet.kardesim gunumuz ucaklari da cok komplike slstemlerle donatilmis.yerde daha fazla guvende degil kimse.ucak en guvenli yer neredeyse.kaldi ki sadece havacilikta yok fazla mesai yapmak.bu ulkede devlet daireleri disinda hemen hemen herkes fazla mesai yapiyor.ve parasini da alamiyor
  • Güvenlik çok önemli. Ucuz diye Pegasus'a binmeyin değerli arkadaşlar.
  • l kabin çok yorgun.guvenlik kimsenin umrunda değil. Artık ciddiyetin farkında olun
  • Pegasus kabin ekibi artık yıllardır yapılmayan zamlardan geçti. Insanlar yorgun.kimse uçmak istemiyor. Mutsuzluk artık ciddi boyutlarda sadece kokpit değil kabin içler acısı. Safety yerlerde hatta yok. Ama bu sabanci nin suçumu ? Hayır. .Sivil havacilik kanunları denen olay herşeye çok açık. Artık devletin buna müdahele edip ucaklarda CAN taşıdığını n farkına varmasi lazım. Mumkunmu? Tabi ucbes kaza ve bilumum tramva olduktan sonra.
  • Pegasus ta pilotlara cay kahve yemek icmek para ile mi veriliyor ? Bu dogru mu
  • yerde çalışan insanların halini düşünün birde.millet patır patır istifa ediyor yaşanan haksızlıklar ve sömürünün karşısında
  • Minimum rest SXS'de de var PGS'li kardes.3 bacak sonrası alanda 2 -3 saat bekleyip home base dönmek, Gece 2:00'da evde olmak,sabah tekrar 8:30'da pick up ve duty time 13:30 saat olan 4 bacak uçmak.SHGM talimatlarına göre herşey yasal ve limitler içinde!
  • "yaw he he" olduğu sürece Turk Filmi kültürü bitmez. Çalısmadan, haketmeden baskasının şikayetine itiraz etmek. Kiskanclik, cekememezlik. Doktordan cok saglik bilgisi olan Hastane Hademesi seni. Sen git kapidaki gariban hastaya artistlik yap, tatmin ol biraz. Senin içindeki ilker kültür bu. Öğrenilmiş cahillik.
  • Ya he he yazan organizma sen pilot olamadın heralde
  • Nasıl bir düşünce tarzı nasıl bir cehalet dolu yorum , kendine yakışanı yazmışsın

Yoğun uçuş temposu sebebiyle eleştirilen Pegasus Havayolları’ndan 7 kaptan, 3 ikinci pilot Tailwind Havayolları’na geçti.

Türkiye’nin son dönemde en hızlı büyüyen havayolu konumundaki Pegasus’ta pilotların yoğun uçuş temposundan şikayetçi olduğu biliniyor. Yakın geçmişte çok sayıda Pegasus pilotu, başta THY olmak üzere farklı havayollarına geçerken pilotların her ay 110 saatlik üst limite yakın uçuş programının kopmalarda etkili olduğu belirtiliyor.

Pegasus’un uçuş programından şikayet eden pilotlardan bir bölümünün son adresi Tailwind oldu. Bir süre önce Pegasus’un eski yöneticilerinden Mete Batur’un Uçuş İşletme Başkanı olduğu Tailwind, 7 kaptan ve 3 ikinci pilotu Pegasus’tan transfer etti.

Pegasus’tan ayrılan pilotların, uçuş temposunun artık dayanılmaz hale geldiğini söylediklerini ve pilotların çözümü başka havayollarına geçmekte bulduklarını söyledikleri kaydedildi.

©AirportHaber Özel

PİLOTLAR PEGASUS’TAN BİR BİR KAÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (104)

mill ~ 9 yıl önce
Oncelikle insan ne olursa olsun isini s3vmeli.sonucta pilot olmak bir ayricaliktir.ve aldigi maas da hatiri sayilir bir paradir.her isin bir zorlugu stresi var.diyorsunuz ki.160 - 300 kisinin cani ona emanet.kardesim gunumuz ucaklari da cok komplike slstemlerle donatilmis.yerde daha fazla guvende degil kimse.ucak en guvenli yer neredeyse.kaldi ki sadece havacilikta yok fazla mesai yapmak.bu ulkede devlet daireleri disinda hemen hemen herkes fazla mesai yapiyor.ve parasini da alamiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 6 yıl önce
Devlet dairelerinde sanki müthiş bir mesai aloyor insanlar.. Bir çok vardiyalı çalışana sabit mesai veriliyor. 8 5 çalışanda aynı parayı aloyor bizim gibi 12 24 çalışanda. Öle memurluk dediğin gibi değil
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güvenlik çok önemli. Ucuz diye Pegasus'a binmeyin değerli arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
l kabin çok yorgun.guvenlik kimsenin umrunda değil. Artık ciddiyetin farkında olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetti ~ 9 yıl önce
Pegasus kabin ekibi artık yıllardır yapılmayan zamlardan geçti. Insanlar yorgun.kimse uçmak istemiyor. Mutsuzluk artık ciddi boyutlarda sadece kokpit değil kabin içler acısı. Safety yerlerde hatta yok. Ama bu sabanci nin suçumu ? Hayır. .Sivil havacilik kanunları denen olay herşeye çok açık. Artık devletin buna müdahele edip ucaklarda CAN taşıdığını n farkına varmasi lazım. Mumkunmu? Tabi ucbes kaza ve bilumum tramva olduktan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus ta pilotlara cay kahve yemek icmek para ile mi veriliyor ? Bu dogru mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB ~ 9 yıl önce
Ewet para ile verfiliyor.Garip dimi.
Memur ~ 6 yıl önce
Alakası yok nerden uydurıyolar bu haberi
yer işletme ~ 9 yıl önce
yerde çalışan insanların halini düşünün birde.millet patır patır istifa ediyor yaşanan haksızlıklar ve sömürünün karşısında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
whaleman ~ 9 yıl önce
Minimum rest SXS'de de var PGS'li kardes.3 bacak sonrası alanda 2 -3 saat bekleyip home base dönmek, Gece 2:00'da evde olmak,sabah tekrar 8:30'da pick up ve duty time 13:30 saat olan 4 bacak uçmak.SHGM talimatlarına göre herşey yasal ve limitler içinde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"yaw he he" olduğu sürece Turk Filmi kültürü bitmez. Çalısmadan, haketmeden baskasının şikayetine itiraz etmek. Kiskanclik, cekememezlik. Doktordan cok saglik bilgisi olan Hastane Hademesi seni. Sen git kapidaki gariban hastaya artistlik yap, tatmin ol biraz. Senin içindeki ilker kültür bu. Öğrenilmiş cahillik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya he he yazan organizma sen pilot olamadın heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ye ~ 9 yıl önce
Nasıl bir düşünce tarzı nasıl bir cehalet dolu yorum , kendine yakışanı yazmışsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000