14 Mayıs 2018, Pazartesi 19:02:11

Pilotların grevi Avrupalıları endişelendirdi

Belçika’nın ulusal havayolu şirketi Brussels Airlines çalışanları tarafından başlatılan iki günlük grev, başta Belçika olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde endişeye neden oldu.
  • Helal olsun adamlar haklarina sahip cikiyor. Arkalarinda da yasalar ve kanunlar var. survival modda degil laidback modunda yasiyorlar hayati.
  • yakında
  • Yaaa atın şunları kapının önüne grev neymiş görsünler..bi doymadınız be yaa ...gündemde kalmak için yapmadıgınız numara kalmadı...pes artik
  • Helal olsun adamlara haklarını aramayı biliyorlar.
  • Bizdeki pilotlar orayıda halleder tek.derdi para olan pilotlar hak hukuk gözetmeden para.para para diye çalışır geriye kalan haftada 1 günündede gider orda uçar. Bide kabin memurlarının aldığı para.ile uğraşırlar
  • Yok öyle bir durum.
  • Lufthansa pilotu ile lufthansa hostesi maaslari farkini paylasir misiniz acaba? Turkiye’deki gibi fo ile purser maaslari gibi esit mi acaba.
  • Herşey teknolojik birşey yapmıyorlar(ki insansız uçaklar var artık) ve üstüne üstlük o kadar para alıyirlar,hala isyan hala grev...insanda önce haysiyet olmalı
  • Avrupa bahari mhahah I really enjoy this
  • avrupa bizi kıskanır tabi ,, fdl mi protesto ediyorlar maaşları mı. Biz hem gece uçarız yarı maaşını alırız bu durumda kim kıskanmaz

Belçika'nın ulusal havayolu şirketi Brussels Airlines çalışanları tarafından başlatılan iki günlük grev, başta Belçika olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde endişeye neden oldu.

Brussels Airlines pilotları Pazartesi sabahı uçuşlarını, daha kaliteli çalışma koşulları ve maaşlara zam yapılmasını istedikleri için iki gün boyunca uçuş gerçekleştirmeyeceklerini sendikalar aracılığıyla bildirdiler.

Emeklilik konusunu da masaya yatıran Brussels Airlines çalışanlarının grevinin, on binlerce yolcuyu etkilemesi bekleniyor. Havayolu şirketi tarafından daha önce planlanan uçuş seferlerinin yaklaşık yüzde 75'inin iptal edilmesi beklenirken, Pazartesi sabahı çok erken saatlerde İtalya, İsviçre Almanya veya İspanya gibi ülkelere yapılacak 14 sefer iptal edildi.

Brüksel'e yapılacak geliş uçuşlarından ise sadece Hamburg'dan Brüksel'e yapılacak uçuş seferi iptal edildi.

İki gün sürecek grev yüzünden yaklaşık 60 bin kişinin etkilenmesi beklenirken, Brussels Airlines tarafından yapılan açıklamada, 50 bin yolcuya alternatif çözüm bulunduğu ve kalan 10 bin kişiye çözüm aranmaya devam edildiği, bulunamadığı takdirde, bilet paralarının iade edileceği belirtildi.

Pilotların grevi Avrupalıları endişelendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

.. ~ 6 yıl önce
Helal olsun adamlar haklarina sahip cikiyor. Arkalarinda da yasalar ve kanunlar var. survival modda degil laidback modunda yasiyorlar hayati.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CABİN AŞ ~ 6 yıl önce
yakında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin a.ş. ~ 6 yıl önce
2006 dan beri yakında :) Daha çok beklersiniz
Trbt ~ 6 yıl önce
Yaaa atın şunları kapının önüne grev neymiş görsünler..bi doymadınız be yaa ...gündemde kalmak için yapmadıgınız numara kalmadı...pes artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo... ~ 6 yıl önce
Helal olsun adamlara haklarını aramayı biliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak etmeyin ~ 6 yıl önce
Bizdeki pilotlar orayıda halleder tek.derdi para olan pilotlar hak hukuk gözetmeden para.para para diye çalışır geriye kalan haftada 1 günündede gider orda uçar. Bide kabin memurlarının aldığı para.ile uğraşırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
ya he he en iyi sen biliyon
otopark dernegi ~ 6 yıl önce
dunyanin en bos beles olusumu
Ne endişesi? ~ 6 yıl önce
Yok öyle bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 6 yıl önce
Lufthansa pilotu ile lufthansa hostesi maaslari farkini paylasir misiniz acaba? Turkiye’deki gibi fo ile purser maaslari gibi esit mi acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar ~ 6 yıl önce
Herşey teknolojik birşey yapmıyorlar(ki insansız uçaklar var artık) ve üstüne üstlük o kadar para alıyirlar,hala isyan hala grev...insanda önce haysiyet olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akılsız ~ 6 yıl önce
İnsansız uçaklar yolcu taşımıyorlar, askeri amaçlı ve keşif amaçlı kullanılıyorlar aviyonik sistemleri ve havacılık teknolojisini öğrenip yorum yapmanı tavsiye ederim.
B737 cpt ~ 6 yıl önce
Evet biz hiçbirşey yapmıyoruz. Bir de üzerine bir sürü para veriyorlar. Hatta biz o parayı da beğenmiyoruz. Onun için bizim yerimize bir robot koyacaklar. Sen de gönül rahatlığı ile binersin o uçağa. Arasıra kokpite gider bakarsın. Yok en iyisi gel kokpite otur . Asgari ücretle uçarsın. Dönüşte başka bir yolcu otursun. Hem yolculuk yapar hem de para kazanırsınız. Fena mı?
Otomatik pilot ~ 6 yıl önce
Kendince ukala ukala konuşmuşsun kaptan kardeş ama Zaten robot gibi birşey var, otomotik pilot ne?Hadi onu geçtim sen ve senin gibi ukala kaptanlar çok işe yarar canlılar olsaydınız insansiz hava araçlari olmaz oraya da sizden birini koyarlardı. Hayret bişey ya.
X ~ 6 yıl önce
Avrupa bahari mhahah I really enjoy this

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamdolsun ~ 6 yıl önce
avrupa bizi kıskanır tabi ,, fdl mi protesto ediyorlar maaşları mı. Biz hem gece uçarız yarı maaşını alırız bu durumda kim kıskanmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000