20 Nisan 2017, Perşembe 14:41:42

Rusya, Türkiye'ye charter uçuşları durduracak mı?

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Türkiye'ye charter uçuşların durdurulmasının hâlâ geçerli bir ihtimal olduğumu söyledi.
  • Gözün sevem bende bir rusum ne olur durdurmayin türkiye istiyorum ben ben istiyorum türk kızı evlenmek
  • Gozun
  • Eyyyyy Sokolov, sen kimsin yaa?
  • Avrupadan €400 all in Tatile geliyorlar, €400 I hamama verseler bile o pislikleri arinmaz,birde o hotelde calisanlarin burnundan getirirler pff,kendi ulkelerinde de yabancilara kopek muamelesi yaparlar,amma turkiye gelince insan ve 1 inci sinif muamele beklerler,la gelmeyin cehenneme gidin.TR Kendi insanina ucuz Tatil yapdir, yabancilarin arkasini silmeyin,ayni paraya kendi insanina neden imkan vermiyorsun? Eeyyyy turkiye.
  • SLM Millet. Ruslara uygun fiyatlar ile güzel izin yapma imkani vermeyin o zaman. Kendi halkimiza uygun ücretler verilirse bizim insanlarimiz gelip güzel tatil yapsinlar aileleri ile beraber. Niye yabancilara uygun fiyat veriliyor da bizim halkimiza bu imkanlar verilmiyor. Kalsin ruslar kendi ülkelerinde. Önce kendi halkimiz rahat etsin. Önce can sonra canan demisler.
  • adamlar esmen oynuyor bizimle kafalarının arkasındaki planı uygulamak için piyon yaptılar bizi!!!! eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Biz zamaninda hic turist gelmedigindede ac degildik.ne bu korku yaa.gelirlerse basimizda yerleri var,gelmezlersede cheneme kadar.
  • Rusya pazari ne havayollari nede otelciye yarayacak bir pazardir...
  • Yahu birakalim artik baska ülkelerden medet ummayi, Türkiye kendisine yeterde artarda, gelmesin elin gavuru güzel ülkeme!
  • Al domatesi, ver buğdayı. Fazla lakırtıya gerek yok.

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Türkiye'ye charter uçuşların durdurulabileceği uyarısının hâlâ geçerli olup olmadığı yönündeki soruya, "Pozisyonumuz değişmedi. (Rus havacılık ajansı) Rosaviatsiya bir uyarıda bulundu. Bu uyarının içeriğini gördünüz. Şu anda buna ek olarak verilebilecek bir bilgi yok" yanıtını verdi.

Rus havayolu şirketleri 10 Nisan'da Rosaviatsiya'dan, Türkiye'deki iç siyasal durum nedeniyle bu ülkeye charter uçuşların durdurulabileceği uyarısının yer aldığı bir telgraf almıştı.

Kommersant gazetesi, Rosaviatsiya'nın Rus havayolu şirketlerini uyarmasının, ABD'nin 7 Nisan'da Suriye'yi vurması sonrası Rusya-Türkiye ilişkilerinin gerginleşmesinin bir sonucu olduğunu iddia etmişti.

Rusya, Türkiye'ye charter uçuşları durduracak mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Yapma kardasum ~ 7 yıl önce
Gözün sevem bende bir rusum ne olur durdurmayin türkiye istiyorum ben ben istiyorum türk kızı evlenmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma gardasim ~ 7 yıl önce
Gozun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy Rusya ~ 7 yıl önce
Eyyyyy Sokolov, sen kimsin yaa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
eyyy sokolov sen kimsin, ben kimim, o kim, onlar kim, biz sin onlar!
TC ~ 7 yıl önce
Avrupadan €400 all in Tatile geliyorlar, €400 I hamama verseler bile o pislikleri arinmaz,birde o hotelde calisanlarin burnundan getirirler pff,kendi ulkelerinde de yabancilara kopek muamelesi yaparlar,amma turkiye gelince insan ve 1 inci sinif muamele beklerler,la gelmeyin cehenneme gidin.TR Kendi insanina ucuz Tatil yapdir, yabancilarin arkasini silmeyin,ayni paraya kendi insanina neden imkan vermiyorsun? Eeyyyy turkiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cesur ~ 7 yıl önce
SLM Millet. Ruslara uygun fiyatlar ile güzel izin yapma imkani vermeyin o zaman. Kendi halkimiza uygun ücretler verilirse bizim insanlarimiz gelip güzel tatil yapsinlar aileleri ile beraber. Niye yabancilara uygun fiyat veriliyor da bizim halkimiza bu imkanlar verilmiyor. Kalsin ruslar kendi ülkelerinde. Önce kendi halkimiz rahat etsin. Önce can sonra canan demisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oyun ~ 7 yıl önce
adamlar esmen oynuyor bizimle kafalarının arkasındaki planı uygulamak için piyon yaptılar bizi!!!! eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Biz zamaninda hic turist gelmedigindede ac degildik.ne bu korku yaa.gelirlerse basimizda yerleri var,gelmezlersede cheneme kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Rusya pazari ne havayollari nede otelciye yarayacak bir pazardir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 7 yıl önce
Yahu birakalim artik baska ülkelerden medet ummayi, Türkiye kendisine yeterde artarda, gelmesin elin gavuru güzel ülkeme!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teneke ~ 7 yıl önce
Al domatesi, ver buğdayı. Fazla lakırtıya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000