11 Şubat 2018, Pazar 17:02:37

Rusya'da düşen uçağın enkazına ulaşıldı

Rusya'da düşen Saratov Havayolları uçağının enkazına ulaşıldı. Uçakta iki cesedin çıkarıldığı ve kurtulan olmadığı belirtiliyor.
  • Boş boş yorum yazıp insaların kafasını karıştırmayın!!!Sana inat hergün uçağa bineceğim.Trene ve gemiyede aynı şekilde..
  • Arkadaşlar, öncelikle tüm havacılık camiasına geçmiş olsun. An 148 Antonov firmasının en yeni uçağı ve Ukrayna ile Rusiya ilişkileri kesildikten sonra yapımı tamamen Rusiya'ya aitdir. Yolcu taşımacılığına en fazla 10 yıldır başlanmıştır. Herkese emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Rus kaynaklarinda kalktiktan sonra helikopterle carpistigi yaziyor
  • Nazarla karışık quantum, blogumda aylar önce yazmıştım. Bunlar daha başlangıç, mümkünse 3-4 hafta uçak, tren, gemiye binmekten kaçının! Pencere, su, doğalgaz açık evden çıkmayın. Kapıyı çekin ama kitlemeyi unutmayın. Kötü 3 hafta, güneş tutulmasının kime faydası oldu ki? Depremleri unutmayalım tabi!
  • Henüz 8 yaşında,bilmeden uydurmayın
  • İnsanlar öldü uçağın tipi ne fark eder ki? Bu ara Antonov, Russiya’da üretmiyorlar, Ukrayna üretiyor. Tüm yakınlarının başı sağolsun, acınızı paylaşıyoruz!
  • Rusyadan yazan biri olarak bu tarz durumların burda normal oldugunu bilinmesi gerekir.O yuzden Turkiyede pilotluk yapan ( sozum sivillere) askeri pilot disindaki baba parasi ile bir yerlere gelmisler her kazayi iyi analiz etsinler.
  • uçak 8 yaşındaydı AN-148 eski uçaklardan değildir...
  • Tahminim eğer teknik arıza veya çarpışma durumu yoksa aklıma Microbust geldi. Flightradar kayıtlarında uçak 1 dakika içerisinde birden irtifa kazanıp birden irtifa kaybediyor ve hızı da doğru orantılı olarak artıp azalıyor. Hatırlarsanız 1999 Adana THY kazasında da böyle bir olay olmuştu.
  • Ucak tipi Antonov 148 SARATOV AIRLINES. RA -61704.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Domodedovo Havalimanı'ndan kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra düşen Antonov An-148 tipi uçak ve 71 kişinin hayatını kaybettiği açıklanan kazada enkazın bulunduğu bildirildi.

Saratov Airlines'e ait yolcu uçağının düşmesinin hemen ardından başlatılan çalışmalarda enkazın bulunduğu bölgeye ulaşıldı. İçerisinde 65 yolcu ve 6 mürettebat bulunan uçakta iki cesede ulaşıldığı ve kurtulan olmadığı kaydediliyor.

Kazanın nedenine ilişkin henüz bir tahmin yürütemeyen yetkililer; 'Çalışmalarımız sürüyor. İlk amacımız cansız bedenleri bulunduğu yerde alabilmek' dedi.

Rusya'da düşen uçağın enkazına ulaşıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

kolpaçino LERZAN ~ 6 yıl önce
Boş boş yorum yazıp insaların kafasını karıştırmayın!!!Sana inat hergün uçağa bineceğim.Trene ve gemiyede aynı şekilde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
An148 ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar, öncelikle tüm havacılık camiasına geçmiş olsun. An 148 Antonov firmasının en yeni uçağı ve Ukrayna ile Rusiya ilişkileri kesildikten sonra yapımı tamamen Rusiya'ya aitdir. Yolcu taşımacılığına en fazla 10 yıldır başlanmıştır. Herkese emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727 ~ 6 yıl önce
uçak 8 yaşında doğal olarak Ukrayna üretimi
Emre ~ 6 yıl önce
Rus kaynaklarinda kalktiktan sonra helikopterle carpistigi yaziyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lerzan ~ 6 yıl önce
Nazarla karışık quantum, blogumda aylar önce yazmıştım. Bunlar daha başlangıç, mümkünse 3-4 hafta uçak, tren, gemiye binmekten kaçının! Pencere, su, doğalgaz açık evden çıkmayın. Kapıyı çekin ama kitlemeyi unutmayın. Kötü 3 hafta, güneş tutulmasının kime faydası oldu ki? Depremleri unutmayalım tabi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmmmm ~ 6 yıl önce
Yatmadan önce de dişlerimizi fırçalayalım mı?
Uçak ~ 6 yıl önce
Henüz 8 yaşında,bilmeden uydurmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
İnsanlar öldü uçağın tipi ne fark eder ki? Bu ara Antonov, Russiya’da üretmiyorlar, Ukrayna üretiyor. Tüm yakınlarının başı sağolsun, acınızı paylaşıyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow'dan. ~ 6 yıl önce
Rusyadan yazan biri olarak bu tarz durumların burda normal oldugunu bilinmesi gerekir.O yuzden Turkiyede pilotluk yapan ( sozum sivillere) askeri pilot disindaki baba parasi ile bir yerlere gelmisler her kazayi iyi analiz etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
max ~ 6 yıl önce
uçak 8 yaşındaydı AN-148 eski uçaklardan değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoaaydaa ~ 6 yıl önce
Tahminim eğer teknik arıza veya çarpışma durumu yoksa aklıma Microbust geldi. Flightradar kayıtlarında uçak 1 dakika içerisinde birden irtifa kazanıp birden irtifa kaybediyor ve hızı da doğru orantılı olarak artıp azalıyor. Hatırlarsanız 1999 Adana THY kazasında da böyle bir olay olmuştu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B727-2F2 ~ 6 yıl önce
Ucak tipi Antonov 148 SARATOV AIRLINES. RA -61704.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000